duminică, 3 martie 2013

DE CE SE VA SFARSI ACEASTA ORANDUIRE SOCIALA? - MESAJ SFATUITOAREA (4)

PROVIZII SPIRITUALE

Suntem pe ultima suta de metri pentru  ne umple tolba spirituala, caci inainte de incercarile care ne asteapta, ce anume provizii putem face? Cele fizice sunt inutilizabile atunci cand ne aflam in fata unei schimbari majore a realitatii in care traim, a oranduirii sociale sau  chiar a lumii, asa cum o stim acum. 
Nu trebuie sa va mirati si  nici sa va speriati. Schimbarile sunt aproape si pot sa spun ca vor incepe inca din aceasta luna. Iata ca primavara vine si ne atentioneaza ca sa rezolvam toate conflictele nerezolvate, toate blocajele pe care am incercat sa le ascundem, toate fricile pe care le-am ingropat adanc in mintea si sufletul nostru. Trebuie sa inlaturam absolut toate legaturile care ne tin pe loc si care ne impiedica sa evoluam. 

Este foarte important sa devenim liberi si sa ne umplem sufletul de iubire, bucurie si fericire. 
Nu va ganditi ca este imposibil sau la ce ar folosi. Raspunsul este atat de simpli! 
Daca reusesti sa rupi toate atavismele care te-au inlantuit si te-au transformat din om liber intr-un sclav, atunci vei reusi sa evoluezi si nimic din ceea ce va urma nu are cum sa te afecteze. 
De aceea este foarte important sa evoluezi. 

Dar ce anume ne asteapte? 
Schimbari! Schimbari care usor, usor, vor deveni majore. Incet sau mai repede vor conduce la acea schimbare pe care o dorim cu totii. De noi si doar de noi depinde sa nu se intample aceasta schimbare prin violenta sau chiar mai rau. 
Vor fi framantari si atacuri in politica si vor incepe sa cada capete. Nu stiu daca aceste caderi vor fi chiar in martie sau mai tarziu. Oricum, inceputul se va face acum, in aceasta luna. Vor fi "batalii" aprige sau mai domoale atat in planul vizibil, cat si in cel ascuns. 

Toate astea se vor petrece si in Romania, cat si in lume. Este posibil ca Romania sa fie iarasi ferita cat de cat de violente, dar iarasi vin si atrag atentia ca asta depinde de noi, de cum vom reusi sa ridicam vibratia tarii si sa nu ne lasam inselati pe nici un plan, deoarece vor fi si manipulari la vedere , dar si manipulari ascunse. 

Fiecare va fi confruntat cu anumite evenimente sau conjuncturi care il vor obliga sa evolueze. Deci, nu va speriati si pregatiti-va ca pana dupa 15, 16, 17 martie sa  intrati intr-un fel de carusel care va va solicita destul de mult, dar asigurati-va ca atunci cand veti cobora din el nu veti zice:"Mai vreau odata!", ci :"Gata, am terminat cu asta!". 

La Vatican se va intampla un eveniment care va scoate lucrurile din fagasul lor normal. As dori sa stiu ce anume, dar se pare ca nu ne este ingaduit sa aflam inca sau poate nu este ales, pentru ca se duc "lupte" acerbe pentru a se numi in functe acel papa care este vrut si nu ales.   

Deci "inarmati-va" cu rugaciune, "inarmati-va " cu meditatii, "inarmati-va" cu vizualizarea gandurilor pozitive si  "inarmati-va" cu obisnuinta de a cere ajutorul Ingerilor, dar mai ales, "inarmati-va" cu credinta neconditionata in Puterea Lui Dumnezeu!

Dumnezeu sa ne ajute sa ne putem pregatim  pentru vremurile ce vor veni!

Lumina, Iubire, Armonie, Adevar Divin!

Cu mult drag,
Sfatuitoarea


10 comentarii:

  1. Chiar se va intampla ceva???

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer sa fiu si eu presimt ca suntem pe un butoi cu pulbere Chiar as fi incantat sa ma trezesc intr o dimineata si sa aflu ca totul este pe dos

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asta simt si eu de ceva vreme si azi am avut confirmarea si mi s-a dat acceptul sa dau mesajul.

      Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine si sa iesim la liman!

      Ștergere
  3. Te intreb chiar nu stiu de la cine ai avut confirmarea? Sunt curios chiar nu inteleg anumite lucruri de aceea te intreb

    RăspundețiȘtergere
  4. Schimbare inseamna desfiintarea SISTEMULUI gandit,infaptuit si condus de "Reptilieni"prin intermediul Ïudeo-masoneriei"!!!SCHIMBARE inseamna eradicarea sistemelor: financiar-bancar mondial,comertului,toate industriile poluante si otravitoare,armatele si guvernele,organizarea sociala si impartirea in "conducatori"si "goimii"-platitorii de taxe si impozite,bogati si saraci ,etc.SCHIMBARE inseamna O ALTA ORDINE SOCIALA-NU GUVERNUL MONDIAL condus de Iudeo-masonerie si sclavii absoluti,"goimii"...CAND se va intampla asta?Judecand dupa "forta"financiara,politica si armata a Iudeo-masoneriei mondiale care sporeste de la o zi la alta,precum si a controlului "goimilor"care se apropie de absolut,judecand dupa realitatea ce ne inconjoara,NICIODATA!!!!!Din pacate.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai si dzeu doarme!!! sa vina un cataclism si "scapa cine poate" Parerea mea este ca toti suntem egali in fata lui Dzeu si cei buni si cei rai si eu nu cred ca toate nedreptatile care sunt peste tot in lume vor fi perpetuate la nesfarsit Cineva trebuie sa ia atitudine si cel mai in masura este cel care ne a creat Faca se voia Lui si nu a noastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea se va schimba cu totul. Va veni acea era de aur a omenirii, din care va disparea tot ce este rau. Cand anume se va definitiva aceasta schimbare, nu pot sa iti spun.
      Daca privesti in istoria omenirii vei vedea ca inainte de o perioada buna, intotdeauna s-a trecut printr-o perioada grea. Cam asta ne asteapta pe noi in viitorul apropiat. Ce anume exact va fi, nu stiu cu exactictate pe date, caci nu sunt atat de performanta in viziuni. Pot sa iti spun ca vor fi cataclisme, razboi, asasinate, schimbari climatice si meteorologice... tot "tacamul". Tot ce sper este ca in Romania sa fie mai estompate.
      Pe masura ce Ingerii imi vor comunica, va voi informa si eu.
      Daca doresti, poti cauta in materialele de acum doi ani ale blogului si vei gasi mai multe.

      Ștergere
    2. Daca va fi asa cum spui,este minunat!!!SCHIMBAREA va fi totala si din temelii,asta inseamna ca se va termina si cu Reptilienii si cu Iudeo-masonii si cu BANII,BANCILE si TOT SISTEMUL lor pentru controlul,manipularea,jefuirea si sclavizarea omenirii!!! MINUNAT,sa dea DUMNEZEU ASA SA FIE!!! AMIN.
      P.S.
      Problema este ca eu unul cel putin(si cred ca sunt foarte multi ca mine)NU MAI SUPORT aceasta lume,NU mai am rabdare sa astept, dar ma intaresc in credinta in Domnul nostru IISUS ca ne va salva!!!

      Ștergere
  6. isuse nu ne lasa ajutane si pune armura ta asupra noastra sa trecem cu bine armaghedonul in noul sfant guvern la inparatiei tale aleluia aleluia aleluia (sa ne auda dumnezeu)sa fim treji in credintaAMIN

    RăspundețiȘtergere