duminică, 28 aprilie 2013

Horoscop: Ce au pregătit astrele pentru săptămâna 26 aprilie – 5 mai


Pentru toată lumea va fi o săptămână plină, iar unii din noi vor acorda o importanţă sportiă carierei, chiar dacă numai la nivel de planuri şi proiecte de viitor. Vezi ce te aşteaptă şi pe tine în săptămâna 26 aprilie – 5 mai.
de Amelia Matei
  • femeie in parc
    Sursa Foto: Northfoto

Berbec


Se anunţă o perioadă bună pe plan financiar, dar nu trebuie să te întinzi mai mult decât îţi e plapuma. NU cheltui bani pe care nu îi ai! Nu trebuie să îţi subestimezi creativitate şi mai ales nu trebuie să neglijezi planul profesional, chiar dacă e o perioadă dedicată familiei. Este posibil să-ţi vină o idee de-a dreptul genială care îţi va propulsa cariera.


Taur


Ai noroc pe toate planurile – financiar, profesional şi personal. Ai vise mari, dar trebuie să crezi cu adevărat în ele. Ai o perioadă foarte aglomerată şi nu este bine să neglijezi nimic şi pe nimeni pentru că nu ştii d eunde sare iepurele. Ai grijă la bani, totuşi. Deşi lucrurile nu arată rău pe plan financiar, este bine să evişi cheltuielile inutile.


Gemeni


Este o săptămână în care trebuie să-ţi asculţi instinctele. Dacă te confunţi cu o problemă personală, mergi pe mână inimii tale. La serviciu este bine să acţionezi din instinct şi să pui în aplicare prima idee care îţi vine. Îţi face plăcere să ai grijă de ceilalţi în această perioadă în care toţi ne concentrăm mai mult pe familie. Ai grijă să nu te neglijezi pe tine însăţi!


Rac


Primeşti nişte veşti importante pentru cariera ta şi te enervează că, din cauza vacanţei, nu te poţi bucura de ele. Te simţi inspirată, eşti ambiţioasă, dar planurile trebuie să mai aştepte. În dragoste, trebuie să ieşi din “zona ta de confort” dacă vrei să ai parte de momente fericite. Ceva probleme pot apărea în familie, unde discuţii mai vechi ies din nou la iveală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu