marți, 30 aprilie 2013

Horoscop: Ce ti-au rezervat astrele pentru luna mai

Predictii astrale pentru luna lui Florar

Din luna mai, incepe deja sa adie un vanticel de vara. Afla daca astrele sunt de partea ta sau care sunt actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi pentru a te bucura din plin de energie si chef de viata.
Berbec
Relatia ta va trece printr-o perioada benefica, indiferent daca sunteti la inceput de drum sau sunteti impreuna de mult timp.
Vei simti nevoia sa iti reasiguri partenerul de intensitatea sentimentelor tale, de pasiunea ta nestramutata si curajul cu care vei lupta pentru voi. Daca simti ca traversezi o perioada mai dificila in viata de cuplu, in luna mai apele se vor linisti.
Din punct de vedere profesional, totul va decurge conform dorintelor tale. Depinde doar de cat de mult iti doresti ca planurile tale sa se materializeze.
Taur
Daca esti singura, este momentul potrivita sa iesi in lume si sa frecventezi toate locurile care favorizeaza socializarea. S-ar putea sa simti o nevoie mai pronuntata decat de obicei pentru companie. Pe de cealalta parte, daca ai deja o relatie, luna mai va fi plina de momente frumoase in doi si veti reinvata sa va bucurati unul de celalalt.
Pe plan profesional, te asteapta o schimbare majora. Profita de sansa ta si se va dovedi a fi o schimbare benefica. Singura problema este ca va veni pe neasteptate si este foarte probabil ca reactia ta initiala sa nu fie tocmai cea mai potrivita.
Gemeni
In aceasta perioada vei da dovada de multa rezistenta la stres si de perseverenta pe toate planurile. Se anunta cativa nori de furtuna pentru tine in viata amoroasa dar datorita perseverentei de care ti-am spus, vei trece peste orice. Ca sa ameliorezi lucrurile, poti planui o escapada romantica in doi ca sa va relaxati si sa va refaceti conexiunea emotionala.
Te vei apropia mai mult de prieteni si de familie iar ei vor simti ca se pot baza oricand pe tine. Din punct de vedere profesional, superiorii tai incep sa-ti recunoasca meritele. De aceea, dupa prima jumatate a lunii este foarte posibil sa fii rasplatita fie financiar, fie moral.
Rac
De regula, manipularea nu este punctul tau forte insa in aceasta perioada vei reusi sa convingi foarte multi oameni sa joace dupa cum le canti tu. Trebuie doar sa ai grija sa nu faci nimic din ceea ce te-ar putea compromite in fata celor din jur.
Puterea ta proaspat castigata s-ar putea sa scoata la iveala latura ta negativa. Gandeste-te de doua ori inainte sa incerci sa obtii ceva de la o persoana pe care o respecti. In urma actiunilor tale este foarte posibil sa apara o ruptura. Cantareste-ti bine optiunile. Scopul tau este oare atat de inalt incat sa risti afectiunea cuiva drag?
Daca alegi calea corecta, adica munca si perseverenta, eforturile iti vor fi rasplatite. Mai va fi un moment prielnic pentru detasarea de trecut. La o analiza mai profunda, vei descoperi ca in viata ta exista oameni care iti ingreuneaza destinul desi tu inca te agati de ei. Debaraseaza-te de orice prezenta negativa pentru a-ti gasi fericirea.
Leu
S-ar putea sa descoperi in aceasta perioada ca persoana de langa tine este exact ceea ce ai cautat tot timpul doar ca pana acum, nu ti-ai dat seama de acest lucru. Daca esti singura, acest lucru nu va mai dura prea mult. Dragostea va veni de unde te astepti mai putin.
Ultimele luni au fost deosebit de incarcate pentru tine si ai muncit mai mult ca oricand insa in mai vei culege roadele muncii tale. Pe de cealalta parte, este posibil sa te simti epuizata. Cu un ultim efort insa vei reusi sa depasesti momentele grele. Rezerva-ti putin timp doar pentru tine ca sa te relaxezi si sa-ti pui gandurile in ordine.
Fecioara
Zodia ta este una foarte realista si cu picioarele pe pamant dar in mai vei avea nevoie de aceste calitati mai mult decat oricand.
Un proiect sau un eveniment la care muncesti de mult timp este pe cale sa se concretizeze iar tu te vei bucura de rezultatele obtinute.
Pe plan profesional, lucrurile par destul de nesigure la prima vedere insa daca vei avea rabdare sa analizezi situatia cu sange rece, vei descoperi foarte repede care este solutia si ce ai tu de facut, astfel incat lucrurile sa ia o turnura favorabila pentru tine.
Un membru apropiat al familiei tale va avea nevoie de toata sustinerea ta. Cu tot programul tau incarcat, iti va fi greu sa gasesti timp pentru asta dar trebuie sa o faci. Isi va pune toate sperantele in tine.
Balanta
Tine-te bine, mai vine cu schimbari incredibile pentru tine! In primul rand te vei indragosti cand te astepti mai putin si de cine te astepti mai putin.
Cel mai probabil nu va fi o legatura care sa dureze prea mult dar in urma ei te vei simti mai bogata din punct de vedere emotional. Va fi una dintre acele experiente zdruncinatoare care te va maturiza. Pe parcursul ei vei invata numeroase lucruri noi si te vei bucura din plin de emotiile puternice.
Pe plan profesional, vei fi prinsa pana peste cap in munca. Vei fi pusa intr-o situatie dificila si te vei vedea nevoita ca din doua rele, s-o alegi pe cea mai mica. Toate acestea insa se pot indrepta daca vei gasi tu o solutie noua si nu vei accepta sa faci tot ce ti se cere.

Scorpion

In aceasta perioada, simti ca pierzi usor controlul asupra vietii tale si mergi oriunde te poarta valurile. Daca stii sa fructifici situatia, nu este neaparat un lucru rau.
Invata sa spui DA mai des oportunitatilor pe care alta data nu le-ai fi luat in calcul. Acest lucru este valabil si pe plan profesional pentru ca poti lua in calcul o schimbare de cariera. S-ar putea sa simti ca te arunci cu capul inainte dar trebuie sa ai incredere in intuitia si fortele tale pana la capat.
Efectele benefice nu se vor lasa indelung astepate. Cea mai mare problema se va dovedi a fi adaptarea la o noua rutina zilnica. Urmatoarele 6 saptamani vor fi destul de dificile pentru tine si vei simti ca sunt momente in care vei vrea sa renunti dar nu te pripi. Cu rabdarea, treci si marea!
Sagetator
La inceputul acestui an viata ti-a dat o lectie destul de dureroasa: nu te mai increde atat de mult in oameni sau cel putin, alege-i cu mai multa atentie pe cei in care ai incredere.
In aceasta perioada, vei primi o lectie multa mai valoaroasa si anume, sa inveti sa ai incredere in primul rand in tine. Asculta-ti intuitia mai des chiar daca in ultimele zile nu ai excelat la acest capitol.
Mai este cea mai buna perioada pentru a te analiza. Vei descoperi la tine calitati pe care nu stiai ca le ai sau nu ai avut suficient curaj sa crezi pana acum in ele.
Partea pozitiva este ca te vei simti plina de energie. Probabil ca acum este cel mai potrivit moment sa faci o schimbare majora in stilul tau de viata. Stai mai mult la aer, fa mai multa miscare si incearca sa mananci mai sanatos.
Capricorn
Daca nu esti inca indragostita, pregateste-te sufleteste. In viata ta isi va face loc o persoana noua, complet diferita de tot ce ai cunoscut pana acum. Iti poti pierde capul cu usurinta iar fluturasii din stomac te vor lua prin surprindere chiar si pe tine.
Exista insa o pasiune mai veche in viata ta de care iti e foarte greu sa te detasezi, chiar daca relatia cu persoana respectiva s-a consumat de ceva timp. Singura modalitate de a te bucura de o noua poveste de dragoste este sa o dai uitarii pe cea din trecut.
Vei lua o decizie radicala in mai care iti va influenta tot restul vietii. Cel mai probabil, aceasta vine din planul profesional. Daca te-ai decis deja asupra carierei tale, vei face tot ce iti sta in putere pentru a o consolida.
Varsator
La inceputul lunii te vei gasi prinsa intr-o situatie dificila. Vrei sa iti exprimi sentimentele insa ti-e teama ca sinceritatea ta va rani pe cineva la care tii foarte mult. Din fericire, partenerul tau va fi langa tine si te va ajuta sa treci peste aceasta perioada grea. Tot ce ai nevoie pentru a depasi cu success momentul este putina diplomatie.
Nu abuza insa de rabdarea persoanei iubite. Arata-i ca apreciezi eforturile pe care le face si acorda-i mai multa atentie.
Trebuie sa faci niste evaluari si pe plan profesional. Cariera ta iti reflecta convingerile sau crezi ca este momentul pentru o schimbare? Daca simti ca ai facut alegrea buna, astrele vor fi generoase cu tine inclusiv financiar. Altfel, iti vor fi favorabile pentru o decizie radicala.
Pesti
Te vei bucura din plin de fiorii dragostei de toate felurile. Cu partenerul tau de viata te vei intelege mai bine ca oricand si toti oamenii dragi tie vor fi aproape de tine. Daca esti inca singura, vei flirta si te vei distra fara sa iei pe nimeni in serios.
Stii foarte bine sa faci diferenta intre sentimente puternice si atractie de moment, ceea ce se va dovedi a fi in avantajul tau. O persoana noua din viata ta va incerca sa-ti suceasca mintile doar pentru amuzament insa tu ii vei dejuca planurile.
Este momentul sa-ti stabilesti niste teluri mai inalte si sa te concentrezi asupra lor. Pentru asta insa trebuie sa iesi din cochilia de timiditate caracteristica zodiei tale si sa dai dovada de mai mult curaj.
Pe plan profesional vei intampina cateva greutati din partea unor colegi care s-au lasat pe tanjala. Daca vrei sa nu ti se sparga tie oalele in cap, trebuie sa gasesti o modalitate de a-i motiva. Incearca sa organizezi o iesire informala cu ei ca sa va cunoasteti mai bine.
sursa foto prima pagina: shuttersock








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu