luni, 20 mai 2013

Matias Di Stefano, baiatul indigo care a desenat civilizatia de acum 9000 ani


De Gabriela Dobrescu 02/01/2013



Matias de Stefano este un baiat indigo de origine argentiniana care a lasat lumii cunostinte nebanuite asupra vietii antice a omenirii dar si asupra altor subiecte incendiare despre care oamenii de stiinta nu prea au habar, cum ar fi: cum functioneaza universul, ce este binele si raul, stim cu adevarat toata istoria umanitatii, cum a aparul omul, exista dumnezeu, ce este spiritul si sufletul, ce sant copii indigo, a existat Atlantida, de unde venim si unde ne ducem, care este semnificatia tuturor acestor lucruri???


La toate aceste intrebari el raspunde cu mare usurinta uimind cu adevarat toata lumea acdemica care nu este cu totul in necunostinta de cauza despre aceste lucruri.


La inceput, amintirile sale erau putine iar el le povestea ca pe povesti prietenilor si cunoscutilor sai, dar mai ales mamei sale care l-a inteles, l-a crezut si l-a sprijinit intotdeauna. Cu trecerea timpului insa el a avut acces la din ce in ce mai multe informatii care ii provocau inspaimantatoare migrene incat ajungea sa se dea cu capul de pereti de durere in adevaratul sens al cuvantului.


El a crezut pana la varsta de 14 ani ca aceste lucruri despre care el povestea si pe care le vedea, le stie si le vede toata lumea numai ca incet, incet a inteles ca nu toti au aceste capacitati care in realitate sant la indemana oricui doreste sa le activeze.


El vede si intelege fiinte pe care nu toti le vad sau le simt si care intr-o oarecare masura ii sugereaza anumite situatii. In plus el povesteste si deseneaza civilizatia egipteana de acum 9.000 de ani cu milioane de particularitati care ii lasa cu gura cascata pe oamenii de stiinta. El deseneaza multitudinea de rase terrestre si extraterestre care populau pamantul in acele vremuri si care traiau impreuna. Acele fiinte stranii despre care anticii ne-au lasat si ei desene, povestiri, legende au existat cu adevarat si au fost chemate mai tarziu zei iar azi in limbajul laic se numesc extraterestri asa cum in limbajul popesc se chiama ingeri, demoni si dumnezeu.


Stefano vorbeste despre viata de acum 9.000 de ani intr-o limba de existenza careia nimeni nu stia si pe care el a chiemato Soyonica. Am avut ocazia sa ascult acesta limba vorbita de o fata aflata in hipnoza regresiva facuta de Aurelio Mejia in Spania, medicul care vindeca tumori, dezabilitati, cu ajutorul hipnozei.


Iata pe scurt ceea ce spune el in al doilea filmulet pe care eu chiar daca vreau din tot sufletul sa il traduc nu pot pentru ca nu stiu cum se face. Primul film sintetizeaza desenele sale si le compara cu diferitele descoperiri de care se vorbeste mai putin tocmai pentru ca ar crea o desteptare in masa a celor care mai cred in gogosile de tufa ale lumii academice.


Akasha ( cuvant care mi-a intrat in inima pentru ca, ce coincidenta, seamana cu akasa al nostru) este o treapta a Constiintei Cosmice unde sant inregistrate toate evenimentele, situatiile, gandurile, emotiile, unde se poate gasi istoria planetei, a universului si istoria generatiilor umane. (este vorba despre cele 5 generatii umane despre care vorbesc multe scrieri antice si nu despre generatiile care au trait in cadrul uneia dintre cele cinci generatii.)


Spiritul este esenta pura a Luminii care contine toata cunostinta universala. Naste din sursa, din izvor, de unde totul a avut nastere. El trebuie sa faca experiente in toate dimensiunile solide sau mai putin solide dupa care se intoarce inapoi in Lumina. Utilizeaza materia, corpul ca sa poata evolua si se reincarneaza de fiecare data cu ajutorul sufletului care face experienta in acest corp. Acest proces creaza Spiritul Individual.


As vrea sa mentionez ca aceste lucruri au fost demonstrate in Italia de Profesor Doctor Docent Corrado Malanga in studiile sale private dupa ce a parasit Centrul Ufologic National, persoana care m-a ajutata personal sa inteleg ceea ce mi se intampla si de ce am suferit dintotdeauna fenomene de abduction. In America aceleasi lucruri le descoperea Bud Hopkins, primul om care s-a preocupart de persoanele rapite de alieni.


Acest proces evolutiv se intampla cu toate fiintele creatie, deci includ si animalele care nu sant masini sau hrana ci fiinte la inceputul evolutiei si terminand inclusiv cu acele entitati care sant chemate de om Dumnezeu.


Regnul vegetal al Terrei canalizeaza lumina, iar animalele sant fiinte cu judecata care se dezvolta si ele ca si omul spre redobandirea cunostintei de sine.


Omul este fiinta in care spiritul si sufletul se manifesta in planul fizic. Precizez deci ca omul nu este corpul ci ceea ce se gaseste in interiorul sau pentru ca acest corp material este doar un vesmant pe care energia infinita a spiritului si al sufletului o probeaza in planul material.


Prima dimensiune este punctul initial, punctul de lumina care da forma si creeaza totul.


A doua dimensiune este este proiectarea acestor puncte de lumina 


A treia este creatia profunda.


In a patra este geometria sacra, intelegerea faptului ca timpul nu exista si ca totul se petrece acum si aici intr-un singur loc, in acelasi punct. De asemenea acolo se poate vedea energia a tot ce exista.


In a cincea dimensione se intelege cum orice corp geometric il completeaza pe celalalt, sau existenta tuturor fiintelor care se completeaza unul pe celalalt.


In a sasea dimensiune fiecare creaza propria realitate dupa propria geometrie.


A saptea este integrarea acestei geometrii in Lumina pura si devine ghid la un nivel vibrazional cristic, care nu are nici o legatura cu Cristosul inventat de Biserica.


Sant apoi alte dimensiuni in care traiesc extraterestri si parinti cosmici.


Dimensiunile nu inseamna superioritate ci doar un tip vibrational diferit unde nu exista ca in dualitate patron si sclav sau bun si rau deoarece liberul arbitru iti da posibilitatea de a face ce vrei si nimic sa nu fie considerat gresala sau pacat. (la noi taticul dumnezeu ne-a privat de dreptul universal al liberului arbitru introducand legea care iti anhileaza puterea creativa si iti da doar posibilitatea de a alege)


In Univers exista o ierarhie dimensionala si spirituala care se misca catre inalt, dar numai pentru a organiza matricea si functiile dimensionale.


Toate dimensiunile sant prezente in acelasi timp oriunde.


Procesul de creatie umana a fost generat de diverse spirite cu functii diferite.


Sant foarte multe specii pe planeta Pamant (vegetale, animale, omul) dar care nu sant toate originale de pe Terra deoarece au fost generate de relatii cu diverse entitati cosmice, de la pleiadiani la reptilieni.


In trecutul pamantului ai fost rase importante ca acelea ale Lemurienilor si ai Atlantilor.


Tot ce exiista este interconectat cu cosmosul


Santem aproape de finalul unui ciclu cosmic si vibratiile au inceput sa se schimbe, iar din soare vine o noua energie.


Persoanele indigo trebuie sa vorbeasca despre schimbari demoland paradigmele in care oamenirea a fost crescuta. De asemeni si persoanele de cristal trebuie sa faca acelasi lucru pentru ca sant purtatoare de adevarata spiritualitate si armonie,iubitori inconditionati ai adevarului cu un inalt nivel al constiintei.


Credintele vechi au inceput sa se naruie si vechile metode bazate pe competitivitate, sefi si sclavi, putere si supunere care au impiedicat creatia vor disparea.


Toate schimbarile se vor face trecand prin deschiderea inimii care va fi ghidata de ceea ce esti in interiorul tau, de constiinta, de cunostinta, de experiente, de bunatate si iubire care sant oglinda sufletului.


Calendarul Maya trebuie vazut ca inceputul cosmic al acestei schimbari vibrationale. Cine va dori sa traiasca apocaliapsa o va trai pentru ca tot ce iti doresti in interiorul tau, toate fricile si necunostinta ta vor genera ceea ce vei trai.


Toate raspunsurile se gasesc in interiorul nostru si tot in intarior se gasesc puterile noastre pierdute.

AUTOR: GABRIELA DOBRESCU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu