joi, 2 mai 2013

NE ASTEAPTA FOCUL PURIFICATOR - MESAJ SFATUITOAREA


Urmatorul mesaj l-am primit in Duminica Floriilor. Din motive bine intemeiate nu am vrut sa-l postez pana dupa sarbatori, dar am fost "presata" sa il postez mai devreme. 

" Dragii mei copii,
Va urmaresc cu interes eforturile pe care le faceti cu totii in slujba binelui si iubirii. Schimbarile pe care le-ati facut in destinul vostru vi se datoreaza in totalitate. 
Continuati-va drumul spre desavarsire si faceti in asa fel incat nimic si nimeni sa nu va abata. Cu totii aveti inscris in voi modul cum trebuie sa actionati pentru a evolua si pentru a ajunge acolo unde destinul va conduce. 
Nu va pierdeti credinta si faceti in asa fel incat aceasta sa devina crezul vostru in viata.  Chiar daca nu intelegeti pe moment, fiti sigur ca la un moment dat veti intelege de  ce se intampla ceea ce va urma. 
Amintiti-va de Sfintii cei de inceput si invatati de la ei ce este credinta in Mine. 
Renuntati la modul gresit de a va controla si conduce viata singuri. Intelegeti cat este de eronat acest mod de gandire, care nu va va conduce decat la boala si la pierire. 
Voi toti faceti parte din Planul Divin si sunteti legati de alti oameni si evenimene care au fost scrise sa se intample.
Daca va veti pastra credinta nezdruncinata si inima curata, atunci nu aveti de ce a va teme de viitor. Asta este singurul mod de a fi izbaviti.  
Vor veni timpuri de liniste si bucurie, dar pana atunci veti fi nevoiti sa treceti usor sau greu printr-un foc purificator. 
Nu incercati sa ghiciti ce anume inseamna asta, caci fiecaruia i-a fost scris altceva, in functie de cat de merituos este. Nici unul nu v-a scapa, doar ca pentru unii va fi mai greu, iar pentru altii mai usor. 
Nu uitati copii mei, doar credinta nezdruncinata in Mine va scapa si va va mantui!"

Cu mult drag,
Sfatuitoarea

7 comentarii:

  1. Cand va veni purificarea? cand?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU stie NIMENI cand va veni,sau daca va veni(NU puteti demonstra ca va veni sau ca NU va veni)deocamdata Iezuitii,Iudeo-masonii,Reptilienii si alti Intunecati fac ce vor cu noi oamenii de pe Terra-de peste 13.000 de ani- si-si vad nestingheriti de planul lor de instaurare a Guvernului Mondial jidovo-iezuito-masono-reptilian pentru sclavizarea totala si completa a noastra....

      Ștergere
    2. Pentru unii a inceput deja. Pentru ceilalti va incepe in curand.

      Ștergere
  2. "Inainte sa apara zorile mai intunecata este noaptea...".
    Seamana, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu sa ne pazeasca, sa ne tina tari in credinta si sa nu dam inapoi cand vom fi la grea incercare!Amin. Daniela M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel ma rog si sper si eu, draga mea Daniela.
      Dumnezeu sa ne ajute sa ne pastram credinta si speranta in El!

      Ștergere