luni, 27 mai 2013

"Nu făcea zgomot, nu avea aripi şi era oval. Este INCREDIBIL!" O femeie a fotografiat din greşeală un OZN în San Diego (VIDEO)


"Nu făcea zgomot, nu avea aripi şi era oval. Este INCREDIBIL!" O femeie a fotografiat din greşeală un OZN în San Diego (VIDEO)
Televiziunile locale au comentat pe larg imaginile pe care Ellen Henry le-a surprins pe cerul din San Diego, scrieHuffington Post. Femeia fotografia un muzeu din orăşelul Santee când, din greşeală, a surprins pe cer ceea ce ea numeşte un OZN.

"Eram pe proprietatea muzeului, ziua în amiaza mare, şi făceam fotografii. Eram foarte atentă la ceea ce se petrecea în jurul meu", a declarat Ellen, care a realizat că obiectul care apare pe cer nu este o pată pe ecranul camerei atunci când a descărcat imaginea pe calculator.

"Nu mi-a venit să cred" a continuat femeia.

Femeia nu crede că ceea ce a pozat este un avion pentru că nu există trasee comerciale în acea zonă, iar obiectul aflat la o altitudine joasă nu făcea zgomote. 

"Cu siguranţă nu era un avion comercial pentru că l-aş fi auzit. Şi nici dronă nu era pentru că nu avea aripi şi era oval", a explicat Ellen. În plus, ea susţine că imediat după ce a fotografiat OZN-ul, aparatul nu a mai funcţionat.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu