vineri, 10 mai 2013

Zohar ne invita


agartha
Lumina patrunde in spatial sacru al inimii. Este energia lui Zohar. Suntem invitati in Agartha iar de aici impreuna cu el, patrundem in planul energetic al Tellosului. Suntem intr-o piata luminoasa cu f. multi locuitori. Suntem intampinati cu bucurie. Adama, Ahnahmar… Ei toti doresc sa ne aminteasca ca avem de adus energia de iubire la suprafata, pe Terra. Avem a contribui la deschiderea acestui portal de iubire, pe planeta, iubire ce participa, ce determina cresterea de vibratie a Pamantului, constient, alaturi de multi lucratori ai luminii.
“- Voi sunteti purtatori ai iubirii pure in planurile fizice de la suprafata. Noi va calauzim cu iubirea noastra, ca si pe multi altii care fac parte din aceasta familie. Aceste energii de iubire voi le saditi in inimile fratilor vostrii. Astfel ii ajutati sa se trezeasca sa treaca de la o frecventa a D3 la frecventa iubirii pure.
Noi v-am invitat aici, in acest moment, pt ca suntem familia voastra din acest spatiu al Terrei si dorim sa va reamintim sa nu uitati ceea ce voi aveti a deschide in spatiul vostru, caci in Romania exista multe spatii lemuriene si multe portaluri energetice ce o unesc cu Tellosul, cu muntele Sastha.
Adama va intovaraseste in etapele voastre din acest plan fizic si va daruieste multiplele sale energii, daruri de lumina care sa va atinga si sa va ajute la decodificarea codurilor voastre, necesare acum. Adama va reaminteste ca voi sunteti fiinte multidimensionale ce lucrati pe mai multe planuri, in mai multe locuri ale planetei si in multiple spatii dimensionale.
Voi ati fost plantati in acest punct al Romaniei cu acest corp fizic ce va deveni unitate centrala din care insa veti capta simultan toate planurile unde intrati.
Energia noastra va este necesara pt acest plan al Tellosului, insa in egala masura primiti energii ale arcturienilor, siriusienilor, pleiadienilor, agartienilor, a Marelui Soare Central, caci lucrati simultan in toate aceste planuri. Prezentarea liniara este o iluzie. Voi ca energie, sunteti in Acum, in sincronicitate si simultaneitate.
Aceste transmisii/mesaje sunt deocamdata pe capacitatea creierului, a mintii umane. Insa pe masura ce constiinta voastra se dezvolta, veti sustine treptat toate planurile.
Acum, in acest spatiu, noi locuitorii orasului Tellos si Consiliul inteleptilor, va conectam puternic inimile voastre cu inimile noastre si cu energia cristica a lui Isus Sananda si deasemeni a Mamei Pamant, ca aceasta conexiune sa devina atat de puternica, incat voi sa va puteti deschide mai mult spatiul vostru sacru, pt a putea radia energiiile de iubire pura ce sustin frecventa si vibratia Pamantului si a tuturor fiintelor de pe planeta.
In aceasta noapte, se va lucra pe voi pt aceasta conexiune. Veti fi sustinuti de Sananda, ca energetica inimilor voastre, atat cea fizica dar si cea spirituala, sa se deschida cu usurinta si gratie si sa puteti primi valul cristic necesar voua. Veti continua sa emiteti pe o frecventa inalta a iubirii cristice care va trezi in spatiul vostru floarea de lotus ce o reprezinta Romania.
Va detasati acum complet de energiile vechi de odinioara si raspundeti energiilor noi care vor ocupa spatiile voastre. Noi, cei din Tellos, va vom sustine la aceste racordari 5 dimensionale si interdimensionale, ca sa puteti cuprinde constient toate planurile voastre de lucru.
Anahata voastra si anahata planetara se vor constitui intr-o singura floare. Este floarea iubirii cristice ce va atinge treptat inimile celor de la suprafata.
In viziunea noastra, spatiul tarii voastre va atinge o inflorire si o maretie necesara unui spatiu iubitor planetar. Voi participati consecvent cu iubirea voastra catre TOTI si aduceti o mare bucurie planetei.
Noi suntem informati de deschiderea ce s-a facut azi la nivelul inimilor voastre pt ca Adama v-a fost alaturi. Si rugam ca meditatia prin care ati trecut, sa o daruiti fiintelor dragi voua, ca aceasta deschidere spre Iubire sa fie accesibila tuturor. Prin aceasta deschidere, energia cristica se va transmite vibrational catre foarte, foarte multe fiinte. Acea deschidere nu este doar a voastra. Este un bun al tuturor fiintelor de pe Terra.
Prin inimile voastre, noi, cei din Tellos dar si din alte orase subterane, strabatem spatiile si putem atinge inimile fratilor si surorilor noastre de la suprafata. Dorim sa sustinem, sa ajutam la reamintirea a tot ceea ce fiecare dintre voi Este.
Va imbratisam si daruim iubirea noastra tuturor, ca pacea, armonia sa se manifeste intre toti fratii si surorile noastre. Am transmis ca si constiinta grup, catre voi toti, dar voi ne cunoasteti. Ne cunoasteti pe toti. Insa cei mai multi ne cunoasteti cu numele de Zohar, Adama, Celestia, Ahnahmar…
In aceasta noapte, Isus Sananda va lucra dealtfel cu foarte multi pt deschiderea acestei noi inimi cristice.”
Mai jos aveti lucarea ce am facut-o azi de indepartare a voalului, pt a putea primi mai multa iubire de la entitatile de dincolo de voal si pe care Zohar ne-a rugat sa v-o dam.
Salutam lumina Creatorului a Tot ceea ce Este.
De  sus, din frumosul nostru univers, vin catre noi energii pure de iubire  de o puritate imaculata ce se asterne pe chipurile noastre .
Primim cel mai frumos si mai curat lotus si cu multa gingasie si iubire ne este mangaiat centrul nostru sacru, al Anahatei.
Primim iubirea pura al Ingerului Iubirii si o revarsam cu multa gratie si respect pentru toata creatia universului.
Simtim ca lumina noastra interioara devine mai pura, mai libera, mai stralucitoare, precum un luceafar intre stele.
Vizualizam un voal peste toata vibratia in care ne aflam.
Pasim cat mai aproape de el si cu energia noastra pura si datatoare de deschidere spirituala, departam acest voal ce tine blocata evolutia lumii din care facem parte. Iubirea noastra destrama voalul si pasim dincolo de el.
Privim vastitatea suprema a luminii. Privim in jurul nostru si vedem cate fiinte de lumina ne iubesc atat de mult din umbra acestui voal.
Zburdam ca fluturii, liberi si cu mainile noastre pline de lumina continuam sa destramam voalul.  Intindem mainile catre aceste minunate fiinte si ne incarcam cu iubirea atat de mult dorita si necesara.
Privim in jurul nostru cat de multe entitati ne iubesc. Au iubire cat toata existenta noastra din care facem parte.
Heruvimi si serafimi, ingeri, arhangeli si mari entitati, daruiesc iubire catre tot Pamantul.
Voalul care ii tinea blocati, ii oprea sa daruiasca ce aveau ei cel mai pretios dar: Iubirea, a disparut.
 Acum s-a spart un invelis vechi. Am iesit din el si simtim ca stralucim mai tare. E cale libera pt omenire.
 Vizualizam cum tot Pamantul este o lumina. O lumina pe care am reusit sa o eliberam.
Toata lumea canta si danseaza. Toate gazele petrec si se bucura. Toate animalele si natura se bucura in stilul lor si toate inimile au fost atinse de flacara violet a iubirii pure.
Toate celulele noastre devin cristaline si stralucitoare ca lumina stelelor, iar sufletele noastre canta de fericire si incantare
Lasam straturile care nu fac parte din Planul nostru Divin, le lasam aici in univers, ca razele Soarelui sa le atinga si sa le faca lumina.
Noi, oamenii, suntem puterea evolutiei pe Pamant. Noi suntem una cu planeta. Cu cat evoluam mai mult, cu atat Pamantul ne urmeaza. Suntem o lumina a evolutiei.
Simtim cum Pamantul isi ridica vibratiile si ne incanta cu lumina sa interioara. La fel ca si noi, se elibereaza si el. Are o lumina pura, o lumina imaculata, o lumina binecuvantata de Creator si de toate existentele.
Lumina violet ne cuprinde in brate si ne ajuta. Simtim o stare de bine, o stare de ridicare vibrationala si gingasia pura a mangaierii sale.
A sosit momentul nostru in care codurile evolutiei se manifesta.
Planeta danseaza si se bucura in tot sistemul solar si imparte aceeasi lumina cu toate suratele ei.
Pamantul vibreaza si se bucura in baia calda a razelor solare.
Planeta ofera si altor planete aceasta minunatie. Calea Lactee este toata violet. O minunatie!
Toti vin si iau lumina sacra violet. Se bucura impreuna si isi spun toate in acelasi glas: Iubire!!!
Soseste spiritul Terrei: - Dragi copii. Lumina extinsa este a voastra. Este lumina si iubirea voastra pura. Ati descatusat-o si acum ea ma inunda. Ea va ajuta la cresterea fiintelor, asa cum apa ajuta la cresterea plantelor. Fiti binecuvantati pt ajutorul oferit.
Barierele grele ca de plumb, au fost date jos. Acum puteti zbura liberi in lumina iubirii voastre. Totul va putea acum cobora aici, tot ce era oprit, interzis si tinut la distanta. Iubirea voastra a destramat barierele si Pamantul se inalta cu o viteza nevisata.
Fiti iubire si lumina, caci ele sunt hrana primordiala. Asa veti uni cerul cu Pamantul si totul va rodi in si pt iubire          Mama pamant
Multumesc, Mama Pamant pentru toata grija ce o porti tuturor copiilor tai. Iubirea este libera si neincatusata. Mai devreme sau mai tarziu, tot se va manifesta.
Multumim entitatilor ce ne sustin cu iubirea lor nelimitata.
 Sursa: Mihaela Palade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu