miercuri, 5 iunie 2013

Ipoteză şocantă lansată de Cornel Nistorescu: Cazul Teo Peter, o lucrătură a serviciilor secrete române!


Ipoteză şocantă lansată de Cornel Nistorescu: Cazul Teo Peter, o lucrătură a serviciilor secrete române!
Serviciile secrete române au fost implicate în acoperirea adevăratului vinovat în cazul accidentului în care şi-a pierdut viaţa solistul Teo Peter. Această ipoteză a fost lansată de jurnalistul Cornel Nistorescu.

"Cazul Teo Peter e o alta nebunie de lucratura a serviciilor secrete, pentru că Teo Peter a murit in accident nu cu acel soldat care era de garda, ci cu un copil minor al ambasadorului care era in stare de ebrietate sau drogat. Imediat ambasadorul a plecat, copilul a plecat, iar acel soldat care era vinovat... Există o declaraţie politica in Parlament si public in Monitorul Oficial si o afirmatie importanta facuta de un om care era la acea data in comisia de control şi supraveghere a serviciilor de informaţii", a spus Cornel Nistorescu la Realitatea TV.

În dimineaţa zilei de 4 decembrie 2004, Teo Peter s-a stins din viaţă după ce un puşcaş marin american a intrat cu maşina în taxiul în care se afla muzicianul român. Christopher VanGoethem a fost achitat în urmă cu şase ani pentru acuzaţia de omor prin neglijenţă de către un tribunal militar din Virginia.

În timpul procesului de doar 10 zile au fost audiaţi zeci de martori. Dar cea mai importantă depoziţie a fost a unui poliţist rutier din Virginia, trimis la Bucureşti pentru a investiga circumstanţele producerii accidentului.

Acesta a stabilit că intersecţia în care a avut loc accidentul era prost semnalizată, susţinând că primul stop, cel de pe strada Polonă, se afla prea departe de intersecţie, al doilea era pe partea stangă a străzii, unde nimeni nu s-ar fi aşteptat sa fie, iar al treilea era ascuns de crengile unui copac.

Potrivit informaţiileor furnizate atunci de Poliţia Capitalei, etilotestul făcut puşcaşului american arăta o valoare de 0,09 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, deci sub limita admisă. Christopher VanGoethem, atunci în vârstă de 31 de ani, a fost trimis imediat în SUA, la baza militară din Virginia de care aparţinea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu