joi, 4 iulie 2013

Horoscop iulie 2013 - aspecte generale




In mare parte , caracteristicile lunii iulie sunt asemanatoare lunii iunie. La fel ca luna trecuta, vom avea inca o superluna plina (22 iul.), care in fapt va fi si ultima superluna a anului. Avem apoi Saturn ( guvernatorul karmei) care va intra in miscare directa (8 iul.), Uranus care va intra in retrogradare (17 iul) si nu in ultimul rand cuadratura Uranus/Pluton cu efecte active si in aceasta luna.
Configuratiile astrale continua sa trimita socuri din ce in ce mai acute in mediul social, politic, tehnologic si economic. Dar nu, nu va fi vorba de un razboi, sau cel putin nu in acest an! Miscarile sociale se vor agrava cu cat inaintam spre miezul verii si se vor inmulti la nivelul intregii planete. Cuadratura Uranus/Pluton predispune catre astfel de manifestari, manifestari care vor continua pana in 2016 cand, in sfarsit, aceste doua planete se vor desparti.

O alta schimbare a lunii iulie va fi si trecerea planetelor Marte, Soare, Jupiter si Mercur in zodia Racului. In acest anturaj Soarele este instabil si pentru majoritatea lunii iulie, exploziile solare si valurile de caldura neobisnuite vor deveni o obisnuinta. Cu Mercur retrograd pana pe 20 iulie, probleme precum intreruperile sau defectiunile la nivelul telecomunicatiilor de orice tip, mass-media, invatamant, transporturi sau turism nu vor fi excluse. Extrem de important: cu cat Marte se apropie de Mercur instabilitatea la nivel global se accentueaza si este de urmarit ziua de 6 august!!

O veste buna in domeniul afacerilor de peste tot, va fi intrarea in mers direct a planetei Saturn. Jupiter in trigon cu Saturn si Neptun indica o crestere financiara constanta la nivel global si o stimulare a economiilor de peste tot. O perioada de acalmie si speranta pentru multi dintre noi, dar iertata-mi fie precizarea, nu este decat momentul de respiro inaintea unor vremuri grele care vor veni in 2014 ( iunie-iulie), cu socuri in sistemul financiar global, urmari  puternice pe Wall Street si in majoritatea marilor orase ale lumii.
Saturn insa nu aduce doar o stabilizare a economiilor la nivel global. Cu cat avansam spre luna august, conjunctia acestuia cu Nodul Nord al Lunii va intensifica protestele sociale, problemele rasiale, atacurile de orice natura, epidemiile dar  si vremea extrema.

De urmarit cu atentie sfarsitul lunii cand revoltele vor deveni din ce in ce mai violente, pietele de capital din ce in ce mai volatile, un proces continuu de schimbari politice si economice si nu in ultimul rand, combinatia exploziva data de cuadratura in T a planetelor Marte/Jupiter/Uranus si Pluton cu efecte precum: incendii, explozii, conflicte, violente extreme la nivel interpersonal, civic si international.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu