joi, 11 iulie 2013

Premoniţia politică a părintelui arhimandrit Justin Pîrvu

Urgia prevestita de parintele arhimandrit Justin Parvu, ce va urma dupa 12 luni de libertate( http://www.cotidianul.ro/profetia-lui-iustin-parvu-dupa-12-luni-de-libertate-vine-urgia-217558/), daca o consideram credibila, ar putea anunta o trezire violenta la realitate a unui popor tradat de conducatorii sai si consecinta : interventia si represiunea ce se vor declansa in numele apararii statului de drept, ducand Romania la razboiul civil, esuat in decembrie `89, martie si iunie `90, precum si in septembrie `91 ?
Caci ce poate fi o urgie care pune capat libertatii ? Numai o dezlantuire violenta a unor forte pustiitoare care duc la un prapad, la un dezastru, la o nenorocire care ne vor lovi in fiinta existentei noastre.
Orizontul temporal al urgiei pare a corespunde orizontului viitoarelor competitii politice – alegerile europarlamentare, din mai, si cele prezidentiale din decembrie 2014.
Nu sunt un “practicant” al prevestirilor, nici chiar ale unora dintre cele biblice, dar, de data aceasta, s-ar parea ca nu este vorba de o prevestire, ci de rezultatul unei analize bine articulate, cu estimari ce trec din ceata posibilului in clarobscurul probabilitatii.
Biserica Ortodoxa Romana este, de o vreme, activa in culegerea si procesarea informatiilor, indeosebi a celor relevante in planul evolutiilor geopolitice. Sursele de informatii ale bisericilor sunt printre cele real competitive, iar prevestirea parintelui arhimandrit Justin Parvu ar trebui inteleasa ca rezultat al unei lucrari cat se poate de laice.
Cititi aici articolul integral:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu