luni, 19 august 2013

25 AUGUST 2013, DESCHIDEREA PORTALULUI PACII - MESAJ SFATUITOAREA


Dragii mei,
La fel ca multora dintre voi, in ultimele zile mi s-au intamplat lucruri minunate,  chiar miraculoase as putea spune. Am avut parte de cateva revelatii care au venit ca o amintire a ceea ce sunt, cine sunt si care este misunea mea in acesta viata.
Nu doar eu am avut parte de asemenea daruri minunate, ci multi dintre voi. Cum bine intuiti, toate au legatura cu Activare Portalului de Pace din 25 august 2013. 
In noi toti, in momentul de fata apar fel de fel de transformari, iar in jurul nostru apar schimbari din cele mai ciudate. Nu va impotriviti si lasati-va purtati de ele, caci trebuie sa deblocati anumiti centri spirituali si sa inlaturati anumite programe  care impiedica upgrad-ul care va veni odata cu deschiderea portalului.


Este posibil sa va primiti mesaje sau pur si simplu sa va vina sa plecati in anumite locuri. Nimic nu este intamplator, dupa cum stiti si singuri. Nu va impotriviti, oricat de ciudat vi s-ar parea. Megeti in acele locuri, caci acolo trebuie sa fiti in momentul deschiderii portalului. 
Este timpul sa capatati acele unelte supreme necesare in "lupta" care va veni. In curand va veti trezi din somnul in care ati dormit si veti deveni LUCRATORII DE LUMINA AI TATALUI CERESC.


Cei are nu simt nimic sa nu dispere, caci probabil timpul lor nu a venit inca sau mai au de renuntat la anumite " programe " la care tin foarte mult din nestiita. E timpul sa renute si sa lase iubirea si lumina sa intre in sufletul lor, caci altfel ii asteapta timpuri grele. 

Pentru voi toti ceilalti, amintiti-va pilda pasarelelor din Sfanta Evanghelie si veti intelege ce urmeaza.
"25. De aceea zic vouă: Nu vă îngrijiţi pentru sufletul vostru ce veţi mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veţi îmbrăca; au nu este sufletul mai mult decât hrana şi trupul decât îmbrăcămintea?  
26. Priviţi la păsările cerului, că nu seamănă, nici nu seceră, nici nu adună în jitniţe, şi Tatăl vostru Cel ceresc le hrăneşte. Oare nu sunteţi voi cu mult mai presus decât ele?  " (SFÂNTA EVANGHELIE DUPĂ MATEI: CAPITOLUL 6  )


Asemeni acestor pasari trebuie sa fim si noi cu toţii si sa ne scuturam de zidul desertaciunii in care traim si sa incepem sa ne implinim misiunea pe care Domnul Dumnezeu ne-a dat-o. 
De aceea, in urmatoarele zile voi fi plecata intr-un loc unde Domnul Dumnezeu vrea sa fiu, fara sa imi dau inca seama de ce acolo si nu in alta parte. 

Va imbratisez pe toti cu mare drag si va trimit toata iubirea mea!
Sa ne intalnim treziti cu totii din somnul in care am zacut atat de mult timp!PS: Mi s-a propus ca din toamna sa tin cursuri impreuna cu oameni initiati. Mi-ar face mare placere sa incepem sa ne intalnim si sa discutam fata in fata. Am ceva timp de gandire.

Cu tot dragul si iubirea,
Sfatuitoarea7 comentarii:

 1. Dna Simona, de o saptamana ma chinui sa downloadez ptr. Mp3 mobile 108 NAMASMARANA si nu reusesc. Pe youtube (am doar mobil ) apare frecvent buffering si nu pot asculta la casti ptr. a medita . Pe linkul dvs afisat apare "sters". Cum trebuie sa procedez?Mi-as Dori sa pot asculta mai des meditatia, fara intreruperi buffering. Cu multumiri anticipate .
  NAMASTE

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am actualizat linkurile pentru meditatie:
   108 NAMASMARANA

   Ștergere
 2. Ptr. Ella. Am incarcat fisierul in format mp3. Cred ca 10 zile este valabil acest link.
  http://www.fileshare.ro/e29794491
  Pace si Iubire!

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamna draga, am descoperit acest blog din intamplare si m-am trezit cu dorinta de a sti mai multe. Vorbiti f. frumos despre Evanghelie, despre pace, iubire, lucruri care ar trebui sa ne innobileze, dar pe de alta parte imi dati senzatia de prezicatoare mai degraba, nu de sfatuitoare. Si aici vine nelamurirea mea: aceste lucruri nu contravin credintei crestine?
  Mai mult, chiar dumneavoastra singura va contraziceti. Intr-un articol din 13.11.2011 (Extras din cartea: “Razboiul creştinilor cu diavolii”) pe care l-ati preluat, deci se intelege ca impartasiti aceeasi opinie, se spune asa:
  "3.11. Diavolul ne înşeală prin ghicit, vise, prejudecăţi şi superstiţii
  Diavolul ne înşeală prin ghicit, prejudecăţi, vise şi superstiţii, care la prima vedere par nevinovate. Dumnezeu, cu multa Sa Înţelepciune, a ascuns omului viitorul său. Iar acest lucru l-a făcut pentru a-l feri de o înfricoşată sursă de nelinişte şi nefericire. În plus, i-a hărăzit speranţa şi l-a încredinţat de iubitoarea Sa purtare de grijă, cerându-i să se lase în grija Sa, cu încrederea copilului faţă de Părintele Său.
  Însă vrăjmaşul diavol, vrând să slăbească şi să micşoreze această încredere, speculează cu vicleşug capacitatea sa (ca duh ce este asemenea îngerilor) de a cunoaşte anumite lucruri, la care omul nu are acces. Mai ales cele referitoare la viitor. Să nu uităm că omul este, totuşi, mai prejos decât îngerii (Evrei 2,7). Asadar, diavolii fără să fie a toate cunoscători, căci atotstiinta este o însusire numai a lui Dumnezeu, cunosc totusi unele împrejurări legate de cele ce se vor petrece."
  Un om care se vrea sfatuitorul altora n-ar trebui in primul rand sa fie un model pentru ceilalti, n-ar trebui sa fie consecvent cu ideile si principiile sale?
  Cum sa ma las calauzit de un om care nu stie exact drumul sau cel putin asa da senzatia?
  Iertati-ma daca v-am deranjat, dar incerc sa aflu niste raspunsuri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga Anonim,
   Tot ceea ce incerc eu sa fac este sa invat oamenii sa descopere adevarul si sa renunte de a se mai lasa mintiti. De aceea, pe acest blog mai postez si unele materiale care lasa loc indoielii. Fiecare va intelege ce poate din aceste materiale.
   Eu sunt doar un om si de aceea sunt supusa greseli. Nu doresc "sa ma urmeze" nimeni, ci fiecare sa isi gaseasca singur drumul in viata, drumul care sa il conduca spre fericire si armonie.
   In rest, totul este doar practica si credinta. Pentru a putea sa deosebesti minciunea de adevar si sfaturile Ingerilor de ale partii negative, trebuie sa experimentezi si sa evoluezi, asta daca iti doresti, daca nu, atunci asta este. Liberul arbitru ne-a fost dat fiecaruia din noi. Ramane de vazut daca asta a fost bine sau a fost rau.

   Dumnezeu sa te binecuvanteze si Ingerii Lui sa te calauzeasca pe drumul vietii tale!

   Cu mult drag,
   Sfatuitoarea

   Ștergere
 4. Stimata doamna,ceea ce faceti dumneavoastra nu are legatura cu religia.Daca aveti timp liber la dispozitie,studiati gramatica limbii romane.

  RăspundețiȘtergere