marți, 6 august 2013

ASTROGRAMA BUCUREŞTIULUI ARATĂ CĂ ACEST ORAŞ NU ARE O ZODIE BUNĂ ŞI INFLUENŢEAZĂ NEGATIV CONDUCEREA ŢĂRII


harta bucuresti Capitala României trebuie mutată [...]

Orice existenţă din Univers are un destin care poate fi descifrat de astrologi. Trebuie doar să le fie cunoscute data şi locul naşterii. Harta astrologică a Bucureştilor, la data când a fost desemnat capitală de către Alexandru Ian Cuza, la 24 ianuarie 1862, ora 12.00, prezintă destinul acestui oraş cu foarte multe tensiuni, foarte multe blocaje, accidente şi lipsă de şansă în existenţa sa. Concluzia: dacă vrem ca lucrurile a să meargă bine în toată ţara, trebuie mutată Capitala României.

Ascendentul în Taur aduce oraşului confort şi senzualitate, dar şi fecunditate şi belşugul aduse de semnul de Pământ.
Faptul că Uranus este în casa I, face ca oraşul să fie original, electrizant, aducând libertinaj pentru locuitorilor săi.
Potrivit unui studiu realizat de astrologul ”Stavrou”, oraşul are multe aspecte tensionate (cu Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn, Marte) care îl fac extraordinar de dezordonat prin insubordonarea cetăţenilor săi faţă de legi şi reguli sociale, anunţând, totodată şi nenumărate accidente în existenţa sa (aspectul cu Marte), în plus aduce locuitorilor o agresivitate gratuită, irascibilitate, nelinişte şi lipsă de răbdare precum şi o dorinţă de înnoire distructivă, mereu în dauna tradiţiei. Toate aceste transformă originalitatea dată de Uranus într-una negativă. Altfel spus: brânză bună în burduf de câine…
Cu toate acestea, Bucureştiul nu va fi niciodată sărac, iar comerţul va înflori în orice vremuri.
Soarta oraşului se vede lesne în modul de a fi al locuitorilor săi: schimbări bruşte, conflictuale în stilul de viaţă, atitudine ezitantă şi contradictorie (Uranus), confuzie spirituală, fantezie care anulează realitatea (Neptun), restricţii la nivel social, formalism, întârzieri (Venus) – toate acestea se pot recunoaşte uşor în toată istoria oraşului.
Soarele este în casa a X, cum este şi normal pentru o capitală, dar este în Vărsător, ceea ce-l face boem, foarte uman, lipsit de ambiţie, cu multe şanse de a-şi rata vocaţia de capitală, cum de fapt n-am şi obişnuit.
Bucureştiului îi este scris să fie distrus periodic
Singura planetă care asigură coeziunea si afecţiune dintre bucureşteni este Venus în casa a XI, destul de afectată de relaţiile cu Uranus şi Marte, un triunghi ce aduce blocaj, frustrare.
Ultimul aspect, acel al lui Pluto în casa a XII-a, de care am pomenit, anunţă o boală cronică a Bucureştiului, care va fi întotdeauna imposibil de rezolvat.
Casa a XII reprezintă pentru un oraş subteranele sale, sistemul de colectarea a apelor menajere, a conductelor de apă, gaz, cabluri electrice. Nu cred că mai trebuie spus ceva în legătură cu această problemă a capitalei României.
Dar casa a XII-a mai reprezintă zona încercărilor, trădării, instabilităţii, înşelătoriei, frustrărilor, sentimentului de culpabilitate, a viciilor, a nebuniei, de aici va veni distrugerea ciclică a oraşului, totală ca în timpul lui Ceauşescu, sau parţială ca în timpul în care scriem. Bucureştiul este distrus într-o mai mare măsură decât celelalte capitale de aceste forţe care îi canalizează existenţa.
În concluzie, cu cât va trece timpul, cu atât oraşul va fi mai dezorganizat şi distrus, iar necesitatea unei noi capitale se impune drastic. Mai trebuie spus că zodia capitalei influenţează decisiv şi conducerea ţării, ele fiind într-o legătură strânsă. (I.Ş.)

COMENTARIU SFATUITOAREA:
Rog, pe cei care pot deslusi tainele astrologiei sa comenteze acest articol si sa ne spuna ce parere au despre acest articol, daca este sau nu adevarat.  Eu stiu ca Bucurestiul va avea un rol  important in viitor si de aceea ma mira foarte mult acest articol si mai ales ca a aparut acum. Oare se incearca schimbarea locatiei capitalei odata cu regionalizarea? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu