vineri, 16 august 2013

Blestemele - cum sa le anulezi energia distructiva

Ce este de facut in cazul unui blestem? Primul pas este sa faci pace cu cel care te-a blestemat. Nu trebuie sa faci lucrul acesta in mod fizic, a face pace inseamna ca, atunci cand te gandesti la cel in cauza, mintea si inima ta sa uite de revolta si orice fel de agresiune.
de Alina Neagu, expert Garbo si autor Revista Normal despre paranormal
despreparanormal.blogspot.com
Este imposibil ca, pe parcursul vietii voastre sa nu fi auzit pe cineva blestemand. Cuvantul blestem imi da fiori reci pe sira spinarii. Probabil ca si voua. In popor exista o intreaga filozofie a blestemului. Cel mai temut este blestemul de mama. Practic, blestemul reprezinta intoarcerea unei suparari celui care a pricinuit-o, urmarind chiar generatiile descendente.

Blestemele - Anularea energiei lor distructive

Cand blestemul este "intemeiat", adica adresantul se face vinovat in fata celui care-l rosteste, exista posibilitatea destul de mare ca blestemul sa se implineasca. Suferinta, furia, nedreptatea se asociaza in acest fel intr-un cocktail letal din punct de vedere energetic. Marii spirituali ai lumii propun drept antidot la blestem rugaciunea de iertare si binecuvantarea. blesteme, energie distructivaExista cazuri -din pacate- in care soacra blesteama nora, sotia blesteama sotul, mama isi blesteama copiii. Aceste situatii sunt extrem de grave din punct de vedere energetic, vietile celor blestemati se complica adesea, iar suferinta ii insoteste uneori ani la rand, fara a fi constientizata cauza inexplicabilelor "ghinioane" in dragoste, in afaceri sau chestiuni legate de sanatate.
Ce este de facut?! Primul pas este sa faci pace cu cel care te-a blestemat. Nu trebuie sa faci lucrul acesta in mod fizic, mai ales ca uneori este destul de dificil sa mai ajungi la cel care te-a blestemat. A face pace inseamna ca, atunci cand te gandesti la cel in cauza, mintea si inima ta sa uite de revolta si orice fel de agresiune. Sa fii impacat cu sufletul tau este tot ce conteaza. In ceea ce priveste blestemele "din neam" acestea se usureaza prin slujbe si pomeni daruite celui care le-a urzit.
Duminica, dupa slujba, o lumanare aprinsa - adica un gand bun, purificat, indreptat in directia celui care ne-a blestemat- face minuni. Chiar daca omul nu mai este in viata, gandul bun ajunge unde trebuie. Eliberarea de energia unui blestem nu se poate face fara sa ne cerem iertare. Poate parea nedrept sa ceri iertare cuiva care te-a blestemat dar, fara sa ne iertam unii pe altii, nu se poate!
Recunosc, nu sunt de acord cu preotii care sustin faptul ca, dincolo de mormant, blestemele nu se mai pot dezlega. Cata vreme iubirea trece dincolo de moarte si iertarea trece dincolo de moarte! Spovedania este o alta metoda de a inlatura efectele unui blestem. Mai ales ca ne ajuta sa nu transmitem mai departe energia distructiva. Sa recapitulam: -pace -iertare –spovedanie. Nu este intelept sa ignori blestemele, dar nici sa cultivi obsesia ca esti blestemat si de acolo ti se trag toate nefericirile vietii tale. Bineinteles ca din terapia blestemului nu poate sa lipseasca rugaciunea.
Alina Neagu, autor Revista Normal despre paranormal 
Expert Garbo
despreparanormal.blogspot.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu