marți, 13 august 2013

Mesaj Cobra - Noi ferestre de oportunitate - 11 August 2013

Au fost o mulțime de progrese în ultimul timp.   O victorie mare a Luminii a fost atinsa in ziua de deschidere a portalului 8-8. Toate entitățile negative din mentalul inferior și planurile astrale inferioare au fost eliminate. Au rămas doar entități non-fizice negative, care acum se ascund în emisfera de implant de pe planul eteric. Dacă ei rătăcesc în afara, sunt eliminati imediat. Nu este chiar suficient pentru ei sa mențina emisfere implant pentru toti 7,2 miliarde de oameni, astfel unele dintre emisfere implant sunt deja dezintegrează și unii oameni norocosi  au scapat complet din orice interferență non-fizic negativ.


Restul de entități negative, eterice isi concentrează atacurile lor asupra razboinicilor de lumina si lucratori in lumina, dar eliminarea lor finală este inevitabilă și va veni în curând. In afara de emisfere implant, ființele angelice  vindeca eteric partea sfâșiată de război și peisajul astral, curatand anomaliile rămase și refacand planurile non-fizice la starea lor inițială de paradis. Asa arata acum  planul eteric:



Mișcarea de Rezistență a comunicat ca, planele non-fizice vor fi eliberate în curând. Este de cea mai mare importanță, pentru a ajunge la un anumit grad de armonie în cadrul mișcării de eliberare planetara, ca lipsa de armonie va fi în curând ultimul factor principal  intarziat rămas al Evenimentului. 


De asemenea, este foarte important ca la nivel local, echipe de infrastructură sa se pregăteasca pentru eveniment ( prepareforchange.net ) să se organizeze în așa fel încât, să fie în măsură să se ocupe de milioane de cereri din partea populației de suprafață confuze, în timp real, fără întârzieri, la momentul Evenimentului .


Oamenii încearcă să ghicească timpul evenimentului, bazandu-se pe calendarul meu de conferințe, dar asta este o pierdere pretioasa de energie. Oamenii care așteapta evenimentul  fac la fel. Ar fi mult mai bine pentru toată lumea  sa înceape formarea de grupuri de suport pentru cand va incepe evenimentul în zona lor chiar acum. Rezistenta are nevoie de un anumit număr de grupuri de sprijin  funcționale pe suprafață înainte ca  acțiunea sa se declanșeze. Aceste grupuri de sprijin ale evenimentului vor absorbi șocul de schimbarea bruscă ale maselor de oameni. Aceste grupuri vor fi cele mai calificate pentru a face față schimbărilor.


Există două ferestre de oportunitate care vin în viitorul apropiat și fiecare dintre ele este un moment posibil al evenimentului, în cazul în care se trezeste doar o parte a populației suprafața si începe să coopereze suficient.


Alegerea este a noastră.


Prima fereastra de oportunitate incepe în octombrie - termenul decembrie. Acesta va fi declanșat de inversarea câmpului magnetic solar:




Inversarea câmpului magnetic solar vine în 11 și 22 cicluri de ani si  declanseaza, de obicei, schimbări societale:




Este mult mai mult decat această primă fereastră de oportunitate și Intentia cu privire la acest lucru va fi lansat in luna septembrie.


Cea de a doua fereastra de oportunitate vine în martie-aprilie 2014 ca si interval de timp. Acesta va fi declanșat de catre activarea Bazei Galactice de norul interstelar G2:




Potențialul acestei a doua fereastra de oportunitate este foarte mare, deoarece ea cuprinde modificări la nivelul Galactic.

Sursa: http://2012portal.blogspot.ro
Traducere Sfatuitoarea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu