joi, 8 august 2013

Trei direcţii – trei opţiuni

traducere şi adaptare de Ionuţ Mihai (AIM)interesant
Mark Kimmel de la CosmicParadigm.com este în legătură cu una din navele cosmice ale Consiliului Andromeda care se află staţionate în sistemul nostru solar, şi care are numele de Athabantian. Una dintre fiinţele aflate la bordul acestei nave este Adrial, un extraterestru din dimensiunile superioare, o fiinţă celestă. Mark Kimmel a avut recent un dialog cu Adrial, care a transmis următoarele:
“Voi, şi aici mă refer la toţi oamenii de pe Pământ, atât cei care citiţi aceste cuvinte, cât si ceilalţi, voi traversaţi acum o perioadă de mari transformări. Deja nu se mai pune problema dacă Pământul şi oamenii săi vor face tranziţia – acest fapt este absolut sigur. Ceea ce rămâne de văzut este modul în care se va face, evenimentele care urmează să se petreacă.
La un anumit nivel de conştiinţă voi realizaţi că aceste vremuri nu sunt unele obişnuite, şi că peste tot în toate aspectele vieţii voastre există multe schimbări. Trebuie doar să daţi atenţie numeroselor cutremure de mare intensitate care au loc pe planeta voastră, creşterea activităţii vulcanilor, furtuni neobişnuit de mari, şi erupţiile energetice ale soarelui vostru, sau haosul economic şi politic care continuă să stăpânească multe ţări.
În faţa acestei situaţii, fiecare persoană are la dispoziţie trei opţiuni:
1) Să nu dea atenţie şi chiar să ignore toate aceste schimbări şi tot ceea ce va urma;
2) Să aştepte pasiv evenimentele ce vor urma;
3) Să devină activ şi să “preia conducerea” propriei sale fiinţe în mod conştient.
Să mă explic.
În primul caz se află acei oameni care sunt mulţumiţi cu viaţa pe care o au în prezent, fie că o acceptă aşa cum este ea, fie că sunt nefericiţi dar refuză să ia în considerare alte modalităţi de a-şi trăi viaţa. Aceşti oameni aleg deja să rămână în aşa-numita “zonă de confort” personală. Aşa s-au obişnuit ei să trăiască, aşa vor să rămână şi mai departe.
Unii dintre ei sunt cei bogati şi care dispun de putere, şi care cred că vor continua să îşi păstreze bogăţiile şi puterea chiar dacă aceste schimbări evidente se vor intensifica şi vor dura o perioadă mare de timp.
Alţii sunt cei care au suferit în fiinţa lor profunde deteriorări cauzate fie de abuzul de substanţe, fie de alte practici dizarmonioase sau de circumstanţe de viaţă care le-au marcat fiinţa, şi care nu doresc sau nu mai pot să se schimbe deloc. Alţii pur şi simplu nu văd nici-o altă cale de a-şi trăi vieţile – ei îşi spun că aşa a fost mereu şi asa va continua să fie.
Atât cei care opun rezistenţă la schimbări fiind siguri pe capacitatea lor de a “trece prin toate”, cât şi cei care au ales să ignore, să nu dea atenţie acestor transformări majore, cu toţii au ales deja să rămână în 3D.
În cea de-a doua categorie sunt cei care îşi conştientizează propriile metamorfoze, şi aleg să continue cu aceste transformări, indiferent ce va urma. Atitudinea lor este una de genul “Ştiu că există schimbări, ştiu că unele s-ar putea să nu-mi convină, dar am credinţa că se va avea grijă de mine”. Sau o atitudine de genul “Ştiu că există transformări atât în mine cât şi în jurul meu, mă bucur că acestea se desfăşoară, şi îmi place să le descopăr zilnic avansând spre minunata viaţă care mă aşteaptă, ştiind că voi fi în siguranţă şi voi trece cu bine prin toate”. Toţi aceştia au deja acces la dimensiunea 4D.
În cea de-a treia categorie se află cei care se afla la conducerea propiei lor vieţi şi vor să rămână pe “vârful valului” schimbărilor. Aceştia urmează ZILNIC un program de viaţă disciplinat, cu scopul de a se transforma pe sine în fiinţe cu vibraţie înaltă, pentru a-şi continua ascensiunea în dimensiunea 5D.
Ei îşi dau seama că toate schimbările şi transformările care urmează vor fi profunde, şi se pregătesc ACTIV pentru a beneficia cât mai mult de ele. Aceştia deja nu mai aşteaptă pasivi apariţia unor evenimente favorabile pe care să le fructifice, şi nici nu mai aşteapta venirea vreunei forţe exterioare care să-i “salveze”. Ei au “trecut la conducerea” propriului proces de ascensionare. Ei deja ştiu şi simt foarte clar că a trăi în dimensiunea 5D cere eforturi pe măsură, dar şi că bucuria şi fericirea vor fi şi ele pe aceeaşi măsură a eforturilor. Aceştia deja trăiesc în ceea ce va urma.
Celor din prima categorie noi le vom spune că ei vor rămâne cel mai probabil în dimensiunea actuală (3D) până când vibraţiile Pământului vor urca la nivele pe care ei nu le vor mai putea tolera. La acest moment ei îşi vor abandona trupurile fizice.
Cel de-al doilea grup va rămâne la un anumit nivel din 4D, fiind apoi gradat “împins” înainte. Cu timpul, este posibil ca ei să ascensioneze în 5D dacă vor trăi suficient de mult şi dacă vor supravieţui evenimentelor transformării.
Cel de-al treilea grup deja trăieşte viaţa în 5D, cu toate schimbările intense din jurul lor. Ei se conştientizeaza pe ei înşişi ca creatori ai propriilor lor circumstanţe de viaţă, şi astfel îşi dau seama că a trai din iubire necesită controlul fiecărui gând, fiecărei emoţii, fiecărui cuvânt, şi fiecărei acţiuni în fiecare moment.
La toate acestea mai adaugăm că evenimentele din decembrie 2012 au accelerat toate aspectele transformării pentru că limitările specifice 3D au fost îndepărtate. Calea către dimensiunile superioare este ACUM deschisă pentru toţi cei care doresc şi aleg să ascensioneze. Mai mult, timpul a început să “se prăbuşească în sine însuşi” şi de aceea totul pare că se petrece mult mai intens şi mai rapid.
Odată acorat în vibraţiile specifice superioare, acestea vor face ca trupul uman organic bazat pe carbon să se transforme într-un trup de tip cristalin. În acelaşi timp vor avea loc transformări ale creierului şi ale celorlalte organe interne. Corpurile mental, emoţional şi spiritual vor fi integrate într-o noua unitate minunată. Subliniem că este necesară participarea ACTIVA a fiecaruia pentru ca asta să se petreacă.
Noi vedem că Pământul se va schimba GRADAT pe o perioada mare de timp până ce forma fizică specifică 5D va înlocui pe cea rigidă specifică 3D. Noi nu mai vedem transformări catastrofale aşa cum au fost anunţate până acum (şi care încă mai continuă să fie anunţate de unii), dar nici nu vedem schimbări dramatice de genul celor care au dus la căderea Atlantidei.
Evenimentele din decembrie 2012 au schimbat multe, mai ales au adus deschiderea porţilor către multi-dimensionalitate pentru toţi cei care se află în forma fizică. Această deschidere este ACUM disponibilă tuturor fiinţelor umane de pe Pământ. Transformarea Pământului a fost evenimentul major aşteptat de noi toţi”.
Mark Kimmel întreabă: “Putem face un salt de la densitatea 3D la cea 5D?”
Adrial răspunde: “Nu, este necesar ca toată lumea să petreacă ceva timp în 4D. Corpurile umane actuale, atât cele fizice, cele mentale, cele emoţionale nu pot suporta un salt direct de la 3D la 5D. A trece brusc de la rigiditatea specifică 3D direct către dimensiunea 5D ar sfâşia corpul fizic, dar şi pe cel mental şi emoţional”.
“Cum vezi că se va dezvolta tehnologia?” întreabă Mark Kimmel.
Adrial: “Vedem că vor exista salturi uriaşe în tehnologie odată cu instalarea ne-limitării specifice 5D. Tehnologiile bazate pe rigiditatea 3D nu-şi vor găsi aplicarea pe Noul Pământ. În schimb, tehnologiile care vor folosi fluiditatea specifică 5D şi cele care se vor baza pe unitatea cu Pământul vor înflori. Fraţii şi surorile voastre din cosmos sunt gata să vă asiste în această direcţie, după transformare”.
“Deci, nimic din ceea ce este bazat pe soliditatea 3D nu va supravieţui?” întreabă Mark Kimmel.
“Aşa este”, răspunde Adrial. “Nimic din ceea ce este specific 3D nu va rămâne pe Pământ odată ce planeta şi oamenii vor îmbrăţişa dimensiunea 5D”.
“Cât timp va mai trece până atunci?”, întreabă Mark Kimmel.
Adrial: “Măsurat în timpul vostru liniar de acum, noi vedem că asta va avea nevoie de 50 până la 100 de ani”.
Mark Kimmel: “Ce poţi spune despre relaţiile pe care oamenii le au cu cei care se bazează pe fundamentele dimensiunii 3D?”
Adrial: “Nu vor continua să existe. Viitorul aparţine unor noi moduri de relaţionare cu ceilalţi, moduri bazate pe iubire, pace, mulţumire, putere personală, şi Unitate. Relaţiile care se bazează pe frică, violenţă, lipsuri, lăcomie sau statut social nu vor supravieţui transformării către dimensiunea 5D”.
“Cred că încep să înţeleg”, spune Mark Kimmel. “Este necesar să îmi modific punctul de vedere. La inceput am crezut că totul se va petrece instantaneu. Acum îmi spui că schimbările vor fi gradate. Cred că transformările dramatice ar fi fost mai uşoare”.
Adrial: “Să revenim la minunatele căi care vă stau la dispoziţie tuturor celor care alegeţi să îmbrăţişaţi această transformare. Vibraţiile înalte ale dimensiunii 5D se vor integra în trupul fiecarei persoane de pe Pământ care va alege să facă asta. Atunci când această transformare va fi completă, trupul vostru uman va dispune de noi funcţiuni şi de o nouă realitate. Viaţa voastră va fi una creatoare, în care telepatia, clarviziunea şi alte capacităţi înalte vor fi “la ordinea zilei”, plus că veţi beneficia de interacţiunea cu toate fiinţele de vibraţie înaltă din cosmos.
Calea ce se află în faţa voastră este una extraordinară. Este o cale care nu a mai existat până acum: salvarea populaţiei unei întregi planete din intunericul 3D. Calea este acum deschisă în faţa fiecărei fiinţe umane pentru a ascende în dimensiunea 5D. Asta înseamnă că fiecare dintre voi de pe această planetă aveţi ocazia unică de a lăsa la o parte dualitatea, violenţa şi judecăţile specifice 3D. Da, această ocazie este acum disponibilă către toţi, şi acum este mult mai uşor să ascensionezi faţă de trecutul când rigiditatea şi limitările 3D guvernau planeta în plină forţă.
Va fi un proces în care tinerii vor depăşi rigidităţile părinţilor. Va fi un proces condus cu vitejie de lucrători în lumină şi de cei care arată calea. Va deveni o realitate şi Pământul va străluci DIN NOU în lumina Christică ca O STEA cu lumină proprie (nu doar reflectând lumina soarelui).
Pământul va deveni un paradis unde vor veni în vizită multe fiinţe din cosmos, atât cu formă fizică, cât şi non-fizică. Voi, oamenii ascensionaţi ai Pământului, veţi fi recunoscuţi peste tot în cosmos pentru tot ceea ce veţi fi realizat: transformarea trupurilor voastre din forma 3D în cea 5D. Şi veţi putea să călătoriţi extrem de uşor pe planete şi galaxii îndepartate.
Să mă explic. Astazi TOŢI de pe planeta voastră au simţit energia Christică. Foarte mulţi nici măcar nu sunt conştienţi de acest eveniment, totusi el s-a petrecut deja. Pentru cei care încă mai aşteaptă revenirea lui Iisus, le spun că deja s-a împlinit, şi încă într-un mod extraordinar: lumina Christică a fost sădită în inima fiecărui om de pe planetă. Şi a fost sădita chiar şi în “inima” planetei. Această lucrare minunată a fost realizata prin colaborarea celor din tărâmurile celeste cu lucrătorii în lumină de pe planeta voastră.
Sa nu vă aşteptaţi la o reînnoire totală instantanee a planetei voastre şi a oamenilor, pentru că imensa lor majoritate nici nu îşi dau seama de acest eveniment glorios. Cu toate acestea, lumina străluceşte în inimile tuturor. Fiecare persoană vede că în viaţa lui se schimbă anumite aspecte. Fiecare vede anumite schimbări exterioare. Dar cele mai mari schimbări se petrec chiar în inima fiecăruia dintre voi. Pentru a vă da seama de asta, priviţi-vă sincer şi atent în voi înşivă, şi vedeţi ce s-a schimbat.
Dacă însă vă mulţumiţi să priviţi evenimentele aşa cum sunt ele prezentate în mass-media, s-ar putea să nu observaţi mai nimic, sau prea puţine schimbări. Cu toate acestea, dacă veţi examina MULT MAI ATENT, veţi descoperi că survin schimbări esenţiale odată cu descoperirea adevărului: adevărul lăcomiei de putere a celor puţini în dauna trebuinţelor celor mulţi; adevărul faptului că cei puţini ar vrea să controleze fiecare aspect al vieţilor celor mulţi. Judecăţile strâmbe ale celor puţini despre trebuinţele umane ale celor mulţi.
Toţi oamenii sunt, de fapt, fraţii şi surorile voastre. Toţi. Fiecare dintre ei merită să fie tratat ca atare. Nici-unul nu este mai important decât celălalt. Nici-unul nu este privilegiat, deşi unii ar crede despre ei înşişi că sunt. Valoarea nu este dată de bogăţii sau putere. Valoarea este data de iubire, bucurie, fericire, şi pace interioară.
Acum, Mark, permite-ne să vorbim despre transformarea ta personală. Noi observăm că tu progresezi rapid pe calea transformării interioare. Este cel mai interesant să fim martorii schimbărilor din trupul tău şi cum se manifestă ele în modul în care tu te prezinţi în faţa celorlalţi. Într-adevăr, tu arăţi calea către o conştiinţă mai înaltă arătând către interiorul fiinţei, şi nu prin căutarea unor confirmări exterioare pentru ceea ce simţi. Asta îţi permite să fii încrezător în tine însuţi şi în calea ta unică.
Noi avem încredere că tu vezi acum scopul pentru care te-ai încarnat în această lume în aceste timpuri. Eşti o parte vitală, alături de mulţi alţii, în ghidarea Pământului din tenebrele întunericului în care s-a aflat de multi eoni. Dar asta nu te face să fii superior faţă de ceilalţi, doar că tu eşti unul dintre cei care arată calea.
Aşa cum spuneam, evenimentele ce s-au derulat încă din decembrie 2012 şi pănă acum, vor continua să se intensifice până la sfârşitul anului 2013 şi mult după aceea. Acesta este procesul de transformare a Pământului şi a umanităţii.
Nu te aştepta să vezi apariţii importante ale fraţilor şi surorilor voştri din cosmos până când cea mai mare parte a transformărilor nu se vor fi desfăşurat. Sosirea şi apariţia unor fiinţe fizice din afara planetei va duce la instalarea fricii generale, iar frica nu va contribui în nici-un fel la rezultate pozitive. Deocamdată, aceste fiinţe rămân acolo, în afara Pământului, realizând acele acţiuni prin care energiile lor pozitive ajută transformările de aici.
Sunt Adrial, fiinţă celestă din acest Univers, şi am vorbit în numele colectivului. A fost o plăcere să vorbim cu tine. Fii binecuvântat”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu