luni, 9 septembrie 2013

MESAJUL LUNII SEPTEMBRIE 2013

ingerii
Situatia actuala este una confuza, esti parca undeva suspendat si departe si de Pamant, dar departe si de Cer, undeva parca departe si de tine. Ti se pare ciudat pentru ca e doar o SENZATIE, e ceva ce CREZI, nu e ceva ce SIMTI. Insa sentimentul este puternic si nu ai incredere in nimic din ceea ce faci. E doar mintea care incearca sa te blocheze, sa te faca sa crezi ca nu poti si nu vei avea niciodata ceea ce iti doresti. Cu cat te apropii mai mult de tine, cu cat te conectezi mai profund la Sursa Divina, mintea va face galagie, te rog fa-o prietena ta si nu te mai certa cu ea, nu te mai certa cu gandurile tale care zici ca acum si-au gasit sa te ameteasca. Binecuvanteaza aceasta situatia ca este exact ceea ce ai nevoie.
Provocarea ta este sa „capitulezi”, dar atentie asta nu inseamna ca renunti la tine, renunti la un fel de a fi, la unele convingeri care nu iti mai folosesc, la moduri de a gandi care iti fac rau si iti vei da seama ca batalia asta oricum nu se castiga cu sabia in mana. Tot ce se intampla acum este pentru a-ti aduce stabilitate, e ca si cum tu ai curatat campul pentru ceea ce urmeaza sa plantezi. Ai simtit cat de provocat ai fost lunile trecute, da, pentru ca acum e timpul sa construiesti. Depinde de tine cate curatenie ai facut, cat de fertil e Pamantul. Cat din ceea ce ai primit ai materializat, si uita-te in viata ta, ai facut schimbari? cat de mari au fost acele schimbari? ce oameni mai ai alaturi? ai acelasi job care te frustreaza? ai facut ceva ce sa iti aduca bucurie? cum te simti tu in viata ta? In functie de asta reusesti sa treci mai usor si sa „pacalesti” mintea, asa reusesti sa aduci stabilitate, incredere, sa cresti precum un stejar cu radacini puternice dar si flexibil atunci cand vantul decide sa bata peste el. Ingerii iti spun ca atunci cand lasi sa se intample toate, atunci cand „capitulezi” in fata vietii si de fapt in fata mintii, minunile incep sa se tina lant.
Tot ceea ce ti se intampla acum este pentru ca TU SA TE INDRAGOSTESTI DE TINE. E timpul ca tu sa te iubesti, ca tu sa iti iubesti partile intunecate, partile luminoase, ca tu sa intelegi ca viata este iubire si iubirea este viata. Ingerii si in special Raziel iti transmite ca nu trebuie sa intelegi atata, nu trebuie sa faci ceva ce are SENS, pur si simplu FII, pur si simplu iubeste ceea ce este. Doar asa vei creste spiritual, doar asa te vei aproapia mai mult de tine. Raziel iti mai spune sa nu mai incerci sa ai cunoastere, ci pur si simplu ca intelegi ca, cunoasterea esti TU. Stii cat esti de complex? Esti constient cat esti de frumos? Cum sa poti pune toate acestea in cuvinte?! Ajunge doar sa te bucuri de tine si de ceea ce exista in fiinta ta atat de mareata. Luna aceasta va fi guvernata de acest indemn, dar nu va fi doar un indemn, te vei surprinde ca nu ai alta alegere decat sa te iubesti, pentru ca de aici inainte nu vei mai putea ascunde frumusetea si divinul de tine, oricat de mult vei incerca.
S-au intamplat multe in trecut, si nu e vorba doar de trecutul recent, ai avut de „ars” multe, a trebuit sa renunti la multe si de cele mai multe ori s-au intamplat toate mult prea repede. Ingerii spun ca stiu ca lunile acestea nu au fost usoare, stiu e nevoie de credinta si e important sa stii ca tot ceea ce se intampla se intampla pentru binele tau.
In primele 16 zile ale lunii septembrie, vor mai fii efecte ale lunilor trecute, ti se va cere sa inveti din lectiile primite, altfel ele tot vor reveni. Ti se cere sa „cureti” ce mai e de curatat de buruieni, campul e gata sa dea roade, esti pregatit(a) pentru noi inceputuri. E ca si cum ai sadit, ai curatat si abia acum poti sa incepi ceva concret, dar atentie incepi doar ceva care sa fie pe masura ta, de aceea e important sa ai incredere in tine. Asadar daca vine spre tine o oportunitate si ti se pare sa fie prea mare si deosebita si ca tu nu poti, crede-ma poti, de aceea a venit ca tu sa iti castigi increderea in tine, daca apare o chestie de rutina, minora, care nu te provoaca apare pentru ca tu sa spui: vreau mai mult decat atat, POT mai mult decat atat. In prima parte a lunii te vei clarfica in ceea ce priveste potentialul tau aici si acum. Atentie, vei fi incurajat(a) doar in actiunile care tin de misiunea ta divina aici, in celalalte demersuri pe care le vei face vei intampina multe piedici tocmai pentru ca nu mai e timp de pierdut. E timpul ca tu sa te asumi si sa faci ceea ce ai venit aici sa faci. Arhanghelul Mihail iti spune ca esti in siguranta si oricand ai nevoie de resurse sa iti imaginezi ca este in spatele tau si iti da tot ceea ce ai nevoie. Esti ca un magnet si primesti totul, e de ajuns sa ceri.
Din 17 septembrie lucrurile incep sa se aseze, simti ca esti pe drumul tau, vezi deja roadele, te simti curgand si radiind ganduri de fericire. Parca si aerul pe care il respiri e ca un aer de munte, curat, parca si actiunile tale curg si nu mai faci atatea eforturi, totul pare sa prinda contur si bucuria ta este IMENSA. Primesti si multe laude, recompense, ti se deschid noi oportunitati, crezi mult in ceea ce vine spre tine si mai ales crezi in tine. Planurile pe care le vei face acum vor avea un mare succes cu conditia ca tu sa iti urmezi calea, ca tu sa nu faci compromisuri. O sa fie multe persoane care vor sa te destabilizeze, pentru ca lor o sa li se para ca planurile tale sunt prea marete si din iubire vor sa te scuteasca de suferinta. Mergi inainte si nu uita ca vei primi exact cat meriti, nici mai mult, nici mai putin, chiar daca uneori tu crezi ca e prea mult, sau ca nu poti. Mergi inainte, fii hotarat(a), impune-te in fata celorlalti daca e cazul. ACUM E TIMPUL TAU! FRUCTIFICA-L ZI DE AZI SI DE ACUM INAINTE! Ceilalti sunt aici doar sa te ajute, chiar daca ti se pare ca iti pun piedici, ei iti pun piedici tocmai pentru ca tu sa stii ce poti. Fii atent(a) la toate oportunitatile care vin de la o femeie, care a construit deja ceva, care este foarte stapana pe ea dar care stie sa isi recunoasca partile vulnerabile. Va fi un model pentru tine sau poate chiar veti lucra impreuna.
Spre sfarsitul lunii vei simti cum iti cresc aripi, vei trai increderea prin toti porii tai, vei fii suficient de inteligent(a) sa spun NU, vei face alegerile pe care le vei simti si vei merge inainte cu o tarie si o forta de nimeni nu iti va mai putea sta in cale. Insa vei avea atat o forta cat si o caldura, ca un copil pe care toata lumea il indrageste, ca nu are incotro. Oricum te vei simti intr-o bula de lumina si inconjurata de atata iubire incat iti va veni sa o strigi pe strada. Daca tu iti vei face curatenia cuvenita, daca vei urma ghidarea si vei face acele lucruri la inaltimea ta aici si acum pe Pamant, vei simti o multumire sufleteasca si o impacare de nedescris. Insa daca mai ai de curatat, vei fi dus exact in acelasi punct unde ai ramas. Totul depinde de tine, si atentie ca asta nu presupune sacrificii, ci presupune doar sa te lasi ghidat(a), de cele mai multe ori totul e atat de simplu incat e aprape de necrezut ceea ce se intampla.
Spre sfarsitul lunii vei comunica mai usor, vei spune ceea ce gandesti si simti, cu iubire. Vei reusi sa ai mai multa grija de tine, vei reusi sa „obosesti” gandurile si mentalul si sa il adormi cand e cazul. Vei reusi sa faci sa ai langa tine doar acei oameni care te onoreaza pentru ceea ce esti si te respecta. O sa reusesti sa ai mai multa grija de tine, sa iti linistesti mintea, sa faci meditatii, vei reusi sa te duci mai adanc in sufletul tu.
E o luna in care minunata, o luna in care nu doar ne descoperim cine suntem si ci actionam asa cum simtim. O luna in care nu doar ne vom deschide aripile ci chiar vom zbura.
Multumim pentru aceste cadouri si primim binecuvantarea ingerilor.
Asa sa fie si asa este!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu