joi, 3 octombrie 2013

Avertizare de uragan in America! Metoda de a scoate bani din Fondurile Speciale?

Comentariu Sfatuitoarea:

Dupa neaprobarea  bugetului de catre Congresul American, iata ca O AMENINTARE DE URAGAN  se abate asupra Americii! Sa fie intamplator? Desigur raspunsul este NU!!! Dupa cum era de asteptat, o calamitate naturala "va forta mana" Congresului si va dezlega baierele pungii finantelor din fondurile speciale, astfel incat  banii vor ajunge in numar mai mare la cine trebuie decat in cazul, in care bugetul ar fi pus aprobat.  
Exact din motive similare, vom fi martorii unor calamitati si evenimente din ce mai ciudate si grave, in viitorul nu indepartat. Astfel, profetia Parintelui Arsenie Boca se va adeverii si poate chiar va fi mult mai grava.Avertizare de uragan


O avertizare de uragan a fost emisă joi pentru o zonă cuprinsă între Grand Isle, în Louisiana (sud), şi Indian Pas, în Florida (sud-est), după formarea unei furtuni tropicale în Golful Mexic, potrivit meteorologilor americani, relatează AFP

Avertizare de uragan
Avertizare de uragan

Furtuna tropicală Karen s-a format în sud-estul Golfului Mexic şi se îndreaptă spre coastele americane, a avertizat Centrul naţional american pentru uragane (NHC), cu sediul la Miami, în Florida.

Rafalele de vânt în direcţia nord şi nord-vest avansează lent, cu intensificări de peste 97 de kilometri pe oră.
O avertizare de furtună tropicală a fost emisă pentru oraşele Lake Pontchartrain, News Orleans şi Baton Rouge.
În pofida opririi parţiale a activităţilor statului federal, din cauza impasului politic asupra bugetului din Congres, NHC a precizat că va continua să emită buletine, din "motive de securitate".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu