sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Previziunile astrologice ale anului 2014: Un an dificil, dar bănos pentru Gemeni, Raci și Lei

Anul viitor, se arată problematic din punct de vedere financiar, dar plin de iubire. Astrologii s-au strâns în acest weekend în Centrul Istoric din Capitală, la primul târg de specialitate din ţară şi anunţă că, în 2014, cei mai norocoşi la bani vor Gemenii, Racii şi Leii. 

Un an greu, însă spectaculos. Aşa arată 2014, în opinia astrologilor care s-au strâns la un târg de specialitate, în Centrul Vechi al Capitalei. Pe plan financiar românii nu o vor duce prea bine.

"2014 este un an dificil, un pic mai dificil decât 2013. Aşa că situaţia se prezintă destul de albastră. Lipsurile financiare vor fi cele care îi vor afecta pe majoritatea oamenilor, iar asta cred că va fi cea mai mare problemă: taxe, impozite şi bani mai puţini", spun astrologii.

Cei născuţi în zodia Gemeni s-ar putea bucura de mai multe câştiguri financiare. Asta în prima jumătate a anului, însă situaţia se schimbă în cea de-a doua jumătate pentru Raci şi Lei. Motivul? Alinierea planetelor retrograde.

"Anul începe cu planete retrograde, majoritatea şi toate lucrurile pe care trebuie să le facem vor începe cu "re": reevaluare, recunoaştere, reorganizare", adaugă aceștia.

Nici cei care se ocupă de zodiacul chinezesc nu au veşti grozave pe plan financiar sau din punct de vedere al sănătăţii. În schimb, 2014 este prielnic pe plan sentimental.

"Sunt câteva care vor fi foarte afectate, cum ar fi şobolanul, săracul. Cei născuţi în 60, multipli de 12. Unul din lucrurile bune pentru la anul este că steaua dragostei va veni în centrul casei, asta însemnând că relaţiile intime, familiale, vor fi foarte bune", mai spun aceștia.

Tot astrologii sunt de părere că anul viitor nu vom avea parte de fenomenele meteorologice extreme.

"O iarnă regulamentară, cu frig, cu viscol, dar mai puţin. O iarnă în care totul se va termina în jur de 7-8 martie. N-avem în plan cutremure, avem destule, mai mici. Unul mare care să strice mult, nu e cazul", concluzionează aceștia.

Chiar dacă veştile nu sunt foarte bune, au fost destui curioşi care s-au întâlnit cu specialiştii în domeniu, la primul Târg de Astrologie, care rămâne deschis până duminică seară. 

4 comentarii:

 1. Daca esti impartiala si cu mintea limpede vei urmari piramida din bucegi ce a aparut si in acest an la sfinx. De aceasta data filmele si pozele sunt reale, deci:

  http://buceginatura2000.wordpress.com/2013/11/28/28-noiembrie-sfinxul-din-bucegi-si-piramida-soarelui-24-de-ani-de-la-moartea-parintelui-arsenie-boca-a/

  Acesta este link-ul, am comentat aici, penttru ca e cea mai recenta postare a ta. Cred ca vei avea curajul sa pui articolul de acolo si aici pe blog.

  Inca odata scuze pentru acest coment nelalocul lui.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu este vorba de impartialitate si tocmai pentru ca am mintea limpede, nu voi publica acel articol.
   Tot pentru impartialitate, nu voi sterge comentariul in care folosesti termeni nelalocul lor.
   Daca acel articol era scris in alt mod, sigur l-as fi publicat.
   Cine vrea sa-l citeasca, o poate face urmarind linkul dat.

   Ștergere
 2. Ma bucur ca nu ai publicat articolul. Nu as fi fost de acord sa apara pe alte site-uri. Cum eu nu preiau de la altii articole, gasesc nepotrivit sa mi se publice articole prin alte locuri. Si apoi, nu se va schimba nimic. Fiecare va crede mai departe in ce doreste.
  Acum sa asteptam si ce va fi nu peste mult timp la Vf. Bucura.
  Multumesc foarte mult!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu multumesc mult!
   Doamne ajuta si adevarul sa iasa la iveala!

   Ștergere