vineri, 20 decembrie 2013

2014 Portalul pleiadian – Conexiunea carpatică (3)

Oryen: În plus, vor înțelege nu doar că nu sunt singuri sau abandonați ci vor descoperi că sunt o mare familie chiar aici, pe această planetă.
 Remer Ra: Care este rolul pleiadienilor în aceste vremuri de mare schimbare?
Oryen: Pleiadienii au venit pe pământ pentru a schimba din temelii societatea voastră. Ei sunt în spatele tuturor schimbărilor benefice de pe planeta voastră. Datorită vibrațiilor lor deosebite, ei vor aduce progresul și armonia oriunde vor merge, în orice domeniu vor alege să lucreze, în orice vor face și întreprinde. Influența lor se va simți în artă, cultură, știință, tehnologie și până la organizarea socială și administrativă. Ei nu au venit pentru a experimenta vibrația planetei ci pentru a răspunde chemării voastre, pentru a readuce legea și armonia în societatea voastră, pentru a vă readuce aminte de divinitatea care sunteți fiecare.
Recunoașteți-vă divinitatea! Ați uitat de ea pentru că ați intrat într-un joc al dualității, al fricii, al morții, al limitărilor de orice fel. Este un joc macabru din care nimeni nu iese câștigător. Ați ales să experimentați un joc al extremelor, ați coborât într-o dimensiune a disperării și a fatalității. Ați uitat de unde veniți și nici nu știți încotro să mergeți! E timpul să vă opriți o clipă și să vă întrebați dacă știți ce se întâmplă cu voi înșivă. E timpul să vă întrebați care este rolul vostru pe acest pământ! E timpul să vă întrebați ce lăsați în urma voastră pe acest pământ!
Remer Ra: Deci să înțeleg că s-a terminat cu experimentul de convergență a celor două programe evolutive galactice?
Oryen: Este experimentul vostru, deci este decizia voastră! Noi nu putem decide în locul vostru. Dacă vreți să suferiți, noi nu vă putem opri. Și nu sunt două ci trei programe evolutive galactice! Totuși, trebuie să țineți cont că, odată cu intrarea sistemului vostru solar în sfera înalt vibrațională (e vorba de centura fotonică – n.a.), planeta voastră a intrat în zona de influență a Confederației Pleiadiene. Este o confederație formată din peste trei mii de planete, cu civilizații care au bază principii spirituale solide, care manifestă pacea, lumina, armonia și care vor să se cultive pe mai departe. Negativitatea pe care o manifestați poate infesta straturile energetice subtile ale altor planete din relativa voastră apropiere. Chiar dacă nu vă dați seama de acest lucru, trebuie să înțelegeți că acesta înseamnă agresivitate! Iar lucrurile nu pot continua astfel!
Remer Ra: Și dacă lucrurile nu se vor schimba ci, dimpotrivă, se vor înrăutăți?
Oryen: Atunci probabilitatea ca situația de pe planeta voastră să se înrăutățească devine tot mai mare. Vorbim de izbucnirea unor epidemii de războaie locale, de pandemii, de foamete, de crize socio-economice multe mai severe față de ce se întâmplă acum, de lupta între corporații, de conflicte dure între clasele sociale și așa mai departe. Mai puteți oscila astfel până spre 2020 – 2025, după care totul o va lua razna dacă nu vă schimbați.
Remer Ra: Simt până în cele mai profunde fibre ale ființei mele faptul că populația planetei noastre dorește schimbarea, dorește să trăiască într-o lume bazată pe lumină, iubire, înțelegere, armonie. Nu cred că voi nu observați acest lucru! Dacă v-aș întreba de ce nu ne arătați câteva semne clare ale existenței voastre fizice probabil că ați răspunde că nu aveți voie să interveniți în cultura noastră pentru că așa spun legile voastre...
Oryen: Trebuie să înțelegeți că nu putem interveni în efectele voastre. Nu avem cum să o facem! Tot ceea ce trăiți este rezultatul muncii voastre de creație! Este efectul gândurilor, energiilor și faptelor voastre din trecut. Nu puteți evita acest lucru! Dacă am interveni atunci v-am face rău prin simplul fapt că v-am amâna efectul. Lecțiile nu se pot învăța decât experimentându-le.
Remer Ra: Știm asta! Degeaba citim mii și mii de cărți că nu ne prea ajută.
Oryen: Trebuie să porniți în aventura vieții, a experienței!
Remer Ra: Fiecare vrea acest lucru! Cei mai mulți vor să-și schimbe viața. Problema este CUM?
Oryen: Vreți să vă schimbați viața? Nu vă place cum arată viața voastră? Vreți altceva? E simplu: schimbați cauzele! Vreți să eliminați cauzele actualelor efecte? E simplu: smulgeți rădăcinile dizarmoniilor din minte și suflet. Faceți ordine în interiorul vostru! Eliminați balastul gândurilor negative, elaborați noi planuri și credeți în ele!
Cu toate că cei mai mulți știu aceste lucruri observăm că încă vă agățați de trecut, încă vă agățați de ceilalți oameni, de oportunități din exterior, de mila sau munca altora.
Omului îi este dat să trăiască din ce a creat! Dar iată că că omul este un zeu care și-a aruncat uneltele de creație!
Remer Ra: Pentru că sunt unii dintre noi care au găsit afară tot ceea ce ne dorim. Nu sunt mulți, ce-i drept, dar sunt ușor de identificat. Iluzia că găsim totul afară e foarte puternică și hipnotizează majoritatea oamenilor.
Oryen: Nu puteți schimba lucrurile lucrând la exterior, la fel cum nu puteți schimba imaginea proiectată pe un perete decât din proiector. Adevărata imagine este în proiector nu în afara proiectorului! Lumina, scânteia divină, este aceeași în fiecare! Degeaba aveți scânteia divină dacă o acoperiți cu tot felul de iluzii. De aceea vă spun: creați ceea ce vreți să vi se întâmple și apoi credeți în reușita voastră.
Remer Ra: Este o variație al aceluiași subiect numit ”legea atracției”.
Oryen: Legea atracției este una iar legea creației este alta! Degeaba atrageți evenimentele dacă nu aveți curajul să interveniți!
Remer Ra: Deci revenim la adevărurile simple ale înțelepților din antichitate, care spun că omul este fericit când atinge echilibrul interior și își exprimă potențialul creator; când vorbim de armonie pe relația trup-minte-suflet, gând-cuvânt-faptă!
Oryen: Acestea sunt adevăruri universale, care nu depind de vremuri, culturi, gradul de dezvoltare tehnologică, medii socio-politice sau alte asemenea.
Remer Ra: Dar avem o problemă cu legea atracției și cu legea creației! De ce nu funcționează la toată lumea? Mulți au întocmit planuri, au creat alte proiecte pentru schimbare... Degeaba, nu s-a întâmplat nimic! Viața lor a rămas la fel, ba chiar s-au ”îmbogățit” cu frustrări.
 Oryen: Pentru că nu știu ce vor! Pentru că proiectele lor nu au legătură cu realitatea! Pentru că nu au răbdare! Pentru că își schimbă proiectele de pe o zi pe alta! Trebuie să înțelegeți că toți oamenii sunt creatori! Voi sunteți într-un continuu proces de creație! Gândurile voastre reprezintă procesul de creație! Noi nu înțelegem de ce sunteți frustrați de creația voastră? Dacă nu vă convine ce ați creat, atunci de ce continuați să creați evenimentele care vă aduc nefericire și frustrare? Dacă în creațiile voastre mentale nu aveți elemente care să implice realitatea obiectivă atunci veți cunoaște frustrarea și izolarea.
Remer Ra: Aș vrea să lăsăm teoria... Simt că pierd vibrația aceea deosebită și chiar nu vreau asta.
Oryen: Atunci de ce te agăți de ea? Revino în starea de detașare și apoi întră în cea de recepție!
Remer Ra: Așa am să fac. Revin la pleiadieni. Spune-mi, te rog, ce ar trebui să facă aceștia? Care ar trebui să fie primii lor pași?
Oryen: În primul rând, ar trebui să recunoască că sunt ceea ce sunt!
În al doilea rând, ar trebui să se întrebe ce vor să schimbe în viața lor!
În al treilea rând, ar trebui să se întrebe ce anume ar dori să creeze în viața lor!
În al patrulea rând, ar trebui să se întrebe ce ar trebui să facă pentru cei din jurul lor!
Așadar, vor avea în vedere următoarele
trezirea – schimbarea – creația – implicarea
Remer Ra: Toți pleiadienii au ceva de făcut?
Oryen: Niciun pleiadian nu a venit pentru a experimenta sau evolua singur pe această planetă. Fiecare pleiadian ar trebui să înțeleagă că, prin felul său de a gândi, vorbi și acționa, va influența cel puțin 1000 de oameni.
Remer Ra: Mi se pare o responsabilitate foarte mare. E greu să pui 1000 de oameni în cârca unui om, fie el suflet venit din Confederația Pleiadiană!
Oryen: Am spus cel puțin o mie de oameni! Nu este chiar atât de greu pe cât pare! Schimbarea unui om simplu angrenează alți zece oameni, prin simpla manifestare a legii rezonanței! Schimbarea unui om, care are multe vieți la activ și care are un program evolutiv care are în vedere implicarea în schimbările din societate, va influența cel puțin 100 de oameni. Pleiadienii, solarienii întrupați și atlanții rămași pot influența chiar mii de oameni. Fiecare!

(va urma)
Sursa: http://remerra.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu