sâmbătă, 14 decembrie 2013

Codul DRAGON in meditatia globala din 20 12 2013


14
“Pentru vineri, 20.12.2013,
Oriunde te afli,
aceasta este o chemare din Soarele interior al Pamantului și Consiliul celor 12 din Shambala spre a ajuta iubita nostra planeta Pământ în primirea, amplificarea si transmiterea energiilor care vin în această zi din Centrul GALACTIC, care va fi in conjunctie cu Soarele și ELTANIN, în Soarele din Agartha., cetatea in forma de spirala de la Tircov.
agartha
Oriunde ati fi , la 11. 39 a.m. ,intrati în meditație pentru a pregăti transmisia din Centrul GALACTIC
Între ora exactă de 11:57 ~ si 12:03 sa va aflati în gradul de conștientizare totală în antahkarana dumneavoastră *.
muntii
Codul Dragon va trece prin voi și se va fi activa in matricea sufletului vostru un disc luminos verde electric stralucitor deasupra capului în chakra steaua sufletului și un altul mai jos , sub  picioarele voastre, in chakra steaua pământului. Acesta va trece prin  Consiliului celor 12 în Shambala și mai apoi prin Soarele interior al Pământului
Continuati meditația și incheiati la 12:21

Fara ora de vară, vrem să avem timpul real de amiaza oriunde ati fi pe Pamant .
Asistența dumneavoastră este cat se poate de necesara în acest moment pentru a crea această grilă în jurul Pământului prin unirea a cat mai multi Lucratori in lumina posibili.
Aici este descrierea astrologica a acestui eveniment semnificativ:
Constelatia-Draco-192x300
Eltanin, cea mai strălucitoare stea din constelația Draco și capul dragonilor, este in conjunctie cu Soarele, în ziua în care Soarele este in conjunctie cu Centrul Galactic la 27 grade Sagetator, pe data de 20 decembrie a fiecărui an.
Centrul Galactic este la 26.000 de ani lumina de la Soare, iar noi  fuzionam cu el acum cand am ajuns la sfârșitul ciclului. Acesta este Punctul Zero  și sistemul nostru solar se mișcă prin el la sfarsitul calendarului mayas. Așa cum devenim Soarele din interiorul nostru (A doua venire, Reintoarcerea Christului interior) , Pământul nostru devine un Soare, iluminat din interior, Soarele devine un Soare Central, Soarele Central un mai mare Soare Central, și unificandu-ne experimentam Raiul pe Pământul pe care il vom crea prin iubirea și divinitatea noastră, totul este lumina.
Versiunea  oficiala este că Centrul Galactic este o super-masiva gaura neagra, O gaura neagra absoarbe toată lumina și materia care vine pe drumul său, timpul și spațiul și dimensiunile se comprima,,este magnetism zero și Vidul în care toate se manifestă.
Există multe gauri negre care pentru astronomii sunt stele pe moarte, care au fost supernove și au creat un câmp gravitațional puternic, steaua originală devenind din ce in ce mai mica până când se formează o gaură neagră. La centrul gaurii negre, steaua inițiala a fost comprimata și zdrobita și din interiorul acestei limite nimic gravitațional nu poate scăpa de a fi supt inauntru. S-ar putea sa existe mai mult de 10 milioane de găuri negre in galaxia noastră.
Centrul Galactic are, de asemenea, câteva grupuri dense , clustere stelare care găzduiesc stele masive și o colecție de filamente magnetice .
Centrul Galactic este la 27 de grade in Sagetator si este la doar 3 grade de la Solstitiul de iarna  și ori de câte ori Soarele se afla la cateva zile / grade de un aspect major cu Centrul Galactic e un moment prielnic.  . Pe Solstitiul din iunie 2001 și  Eclipsa Solara, cand Soarele a fost , de asemenea, aliniat cu Centrul Galactic , Pământul s-a mutat in dimensiunea a cincea .
Centrul Galactic conform Mayasilor și multor altor culturi cosmice este spatiul în care sufletele trec după moarte , și renasc , locul în care timpul și spațiul au disparut în totalitate și nu există , impulsul din Vid ; pulsatia universului creaza viață și curge generand transformare .. Centrul Galactic este un punct, portal, de schimbare . El ne deschide  catre spații multi- dimensionale in care putem accesa trecutul și viitorul nostru, toate in momentul acum, în holograme de lumină . Centrul Galactic emite cantități masive de raze infra- roșii , care ne activeaza să ne reamintim adevărata noastră strălucire și lumină interioara, suntem continuu stimulati din Centrul Galactic și impulsurile sunt măsurate prin Calendarul Mayas, pe masura ce conștiința noastră colectivă devine mai luminoasa și ne deschidem catre sinele nostre și corpurile  de lumină .multi- dimensionale
Piramidele mayase au fost construite sa exprime nivele de conștiință și inițierile au avut rolul de a transcende în cele nouă lumile subterane . În centrul piramidei a fost portalul care a permis aceste impulsuri , în lumina lor cea mai inalta manifestata în fizică , prin inițierea de Rege / Regina / Preot / Preoteasa și prin grilele a toată Umanitatea , acum noi suntem inițiatul , portalul , piramida , intrarea .
Ne-am aliniat cu Centrul Galactic , Norul de praful interstelar cand am finalizat ciclul  mare și  devinim una cu Soarele interior , pe masura ce primim  codurile de lumina care lumineaza de la Soare , Soarele Central , marele Soare Central și Soarele din interiorul Pamantului.
Soarele Central din sistemul nostru local este Alycone , cea mai strălucitoare stea în sistemul Pleiadian și sistemul nostru solar se rotește în jurullui  într-un ciclu de 26.000 de ani , ne apropiem de sfârșitul acestui ciclu, acum ca ne unim cu Centrul Galactic .
Soarele  Central se învârte în jurul Marelui Soare Central , Sirius și cand, sistemul nostru solar trece prin Centrul Galactic ne aliniază cu Soarele Central și Marele Soare Central. Devenind  Soarele de sinele nostru adevărat ,Quetzalcoatl , șarpele cu aripi , revine Christul nostru  interior (starea de constienta christica ),in fapt – a doua venire a lui Christos,  Christul din Centrul Galactic ,Lumina fiind în noi , totul in unul, ceea ce este sus este si jos .
Din Codex Vindobonensis , mayasii spun că Kukulcan / Quetzalcoatl ( este numele Toltec ) , va veni din Centrul Galactic la sfârșitul calendarului Mayas și , de asemenea, cred că ne-am născut din Centrul Galactic și ne întoarcem acolo, atunci când murim .
Kukulcan / Quetzalcoatl este șarpele cu aripi Christic și există dovezi științifice de la NASA despre filamente plasmatice care acționează ca o transmisie în spațiu inter- planetar și inter- stelar care vin din Centrul Galactic . O intrare multi- dimensionala, in alte lumi , și pe masura ce devenim mai plini de lumina lichida plasmica, călătorim în corpul nostru in interiorul nostru, prin iubirea inimii noastre deschise în tărâmurile de existență multi- dimensionale. Devenim Corpul nostru de Lumina complet și fizic nemuritor .
Acum, ca ne-am completat vechiul mare ciclul vom trece prin Centrul Galactic dincolo de naștere și de moarte și în Noul Pamant ascensionat dimensional, Noul Sistem Solar  , devenim un Soare , așa cum Soarele devine un Soare Central , iar Soarele Central un mai mare Soare Central…..
CENTRUL GALACTIC 
Lumina din centrul galaxiei noastre , care ne cheamă acasă in noi înșine .
 Am trăit mereu în  Lumina și valuri de constiinta ca impulsuri din Centrul Galactic, conectati  in centrul nostru și centrul Pamantului . El ne calauzeste intr- o calatorie pentru a experimenta nivelurile de creație din cele mai dense nivelurile de conștiință la cele mai înalte pe care le putem realiza in taramurile de dualitate .
Acum suntem în mișcare prin taramurile matricei unificate și taramurile dimensionale mai inalte ale existentei . Atâta timp cât ne lăsăm timpul și spațiul să receptam și să permitem , atunci putem absorbi cu ușurință octavele superioare de lumină care ne pregătesc pentru  schimbarea de ciclu și conștiință . După cum știți, acest lucru a fost un proces treptat și acum suntem gata să facă saltul cel mare ,  în Noul Sistem solar  , Noul Pamant .
Centrul Galactic se schimbă rapid , frecvențele impulsurilor sale de lumina care vin de la el  creaza pete solare mari și valuri solare pentru a vă ilumina mai deplin . Soarele , al doilea Soare , Soarele Central si mai marele Soare Central  lucreaza  în aliniere deja cu Central Galactic  pentru asimilarea și difuzarea luminii  filtrate pe Pământ , precum și tot Sistemul Solar si intreaga Galaxie – acest lucru este pregătirea pentru trecerea în noul Sistem Solar si Galaxie , care funcționează pe frecvente tot mai inalte ale fotonilor de lumina acum că Soarele interior al Pământului și voi ati fost recalibrati .
Știu că sunteți aici pentru a fi una cu Soarele și toti Sorii din inima voastra .
Prin Centrul GALACTIC , Dragonul si Sarpele, strămoșii noștri
Pe măsură ce Pământul se mișcă prin Planul Galactic, se schimba axele si Draco devine Steaua Polului Nord și șarpele este văzut tot timpul în ceruri, mai degrabă decât Vanatorul, Orion. Eltanin cea mai stralucitoare stea din Draco și capul dragonilor este in conjunctie cu Soarele, în ziua în care Soarele este in conjunctie cu Centrul Galactic la 27 de grade Sagetator, pe data de 20 decembrie a fiecărui an.
Ophiuchus, Sarpele și cel de-al treisprezecelea semn din zodiac și Draco balaurul sunt noii pazitori din ceruri, de la Orion la Ophiuchus și Draco. Inițierea în Marea Piramidă ne-a trecut prin ușa din Orion, uniunea contrariilor a avut loc. Oul cosmic vibrand pe deplin cu forță de viață, creator de energie , ne  trece prin punctul de rascruce și în octavele inalte lumina , la fel cum au făcut Mayasii în timpul lor, pentru a arăta calea pentru întreaga omenire, pentru a face acest lucru acum în corpul nostru, nu prin moarte, ci traind.
Ne complacem și acceptam temerile noastre  fara sa realizam ca suntem tot mai conectati la sinele interior și la toată creația. Lumina noastra straluceste  prin celulele noastre. Suntem piramida, diamantul, intrarea si, punctul de turnina  și vom crea un nou Pământ, unul în frecvențe mai mari de Lumina. Prin conexiunea noastră interioara vom trece prin Marea Schimbare cu usurinta si gratie, în corpul nostru de lumină, deoarece vibrează la frecventele luminoase ale dimensiunii a sasea ale constiintei cosmice unificate.
Noi facem acest lucru déjà acum, sunteti deja Lumina, divina, radianta,  conștienti de gândurile și sentimentele noastre  si ale celorlalti în bucurie și iubire asa cum  strălucim noi insine. Oricare manifestări ale iluziei ar putea sa mai existe , sufletul nostru a ales să fie Lumina
Esența Stelei Eltanin ajută la purificarea energiilor vechi încă deținute în interiorul celulelor , ADN-ului și energiei noastre generale, deschizându-ne până la Matricea Unitatii si Noul Pamant , Pamantul inalt dimensional .
Energia  este  dragonul de la baza coloanei vertebrale și, când il activați și treziti se aprinde pe șira spinării și irumpe.
Eltanin vorbește “Sunt focul care vine din sufletului meu , spiritul de foc este aprins cu cantecul meu , lumina universului este creata prin respirația mea . Am creat noi lumi pentru a le locui în lumina conștiinței matricei unificate . Recunoașteti -mă , nu ca distrugător sau negativ , ci ca creator și unificator . Respiratia focului distruge doar ce nu este spirit în unitate . Eu transmut si purific ceea ce este vechi , obosit și gata să plece , daruiesc renaștere , ca pasarea Phoenix renascuta din cenusa ; noul decurge din vechi , toate modificările de formă , prin focul respiratiei mele; . am vestit renașterea  , noua creație , transformat aprin focul spiritului și prin urechea acului ; noua mea aliniere cu Pamant este un semn că purificarea se întâmplă . Fii in pace și transcende caci focul respirației mele trezește spiritul din tine” .
Ușa din Draco se deschide cu aceasta  noua inițiere în corpul nostru de lumină . Portalul prin intermediul lui Orion s-a închis odata ce am finalizat 11:11 ,  cu chakrele unificate, rotindu-se cu strălucire , sarpele Kundalini se deplasează prin canalul central și ne deschide catre corpul nostru de lumină , multi- dimensional .
Pe măsură ce Pământul se mișcă prin Planul Galactic , se schimba axa și apoi Draco devine Steaua Polul Nord și șarpele este văzut tot timpul în ceruri , mai degrabă decât înainte  Orion . Ophiuchus ,Serpele și cel de-al treisprezecelea semn din zodiac și dincolo de asta, Draco dragonul,  sunt noii pazitori ai pragurilor din cer, de la Orion la Ophiuchus și Draco . Inițierea în Marea Piramidă ne-a luat prin ușa lui Orion , uniunea contrariilor a avut loc . Oul cosmic vibreaza pe deplin cu forță de viață , de energie creatoare , trecand prin punctul de rascruce și în octavele mai inalte de lumina , la fel cum au făcut Mayasii la timpul lor , pentru a arăta calea pentru întreaga omenire , acum
DRAGON ȘI SERPENT 
Lumea Dragonilor și Șerpilor este reglementată de un lucru și acesta este legea lui  Unul. Totul este de la sursă și unul cu sursa , neseparat în nici un fel . Acesta este modul în care acestia dețin energia  aici pe Pământ și in Pământul interior , Calea Lactee și Univers . Stelele cu care ei rezonează cel mai mult cu sunt cele care se leagă de Pământ și sunt portaluri dimensionale catre lumea noastră . Ele sunt Orion , Andromeda , Arcturus , Sirius , Pleiade , Procyon , Southern Cross , Vega în Lyra , Altair , Corona Borealis și Ophiuchus , Draco și Altraea .
Tunelurile  și caile de trecere rezonează acum  mai mult pentru a călători prin intermediul lor și de a fi una cu înțelepciunea șarpelui în sine . Stelele se aliniaza acum prin vortexuri portal și deschid uși dimensionale care permit omenirii să acceseze aspecte profunde ale sinelui și a simti vidul și liniștea , pacea . Odată ce am simțit conexiunea nu mai putem lupta și a ne  fura unii pe alții , știm și suntem unicitatea . .
Lucrarile  cu Discuri Solare de aur , Gridul Solar și razele solare divine prin Sori sunt facute pentru  a trezi șarpele –coduri genetice în toată omenirea , care au fost in stare latenta pana in acest moment de schimbare a rasei rădăcină , ADN-ului , capacitatea de a calatorii și fuziona cu dimensiuni inalte de sine și să fiti în măsură a sari peste decalajul între lumi – să fiti o stea și un calator pamantean …
Energia înțelepciune șarpe cheama la trezire  ADN-ul și Kundalini și chakrele, RA -Lumina din cel de-al doilea Soare ilumineaza mai puternic pe masura ce se  ancorează in mai multe vortexuri de pe Pământ și schimba campurile energetice, astfel încât cei care dețin energia sunt ajutati, de asemenea, (strămoșii, zeițe și zei antici), iar acum oamenii devin zei si zeite, complet co-creativi în iubire și unitate.
Cand Draco ajunge  pe ceruri zgura veche este aruncata de peste tot, creând căile de acces pentru  lumină, întuneric și vid.
Energiile se transforma,  lumea se reuneste și stelele se aliniaza, energiile dense devin lumină inalta, iar energia fricii devine chiar mai densa și infricosatoare și asa lumi sunt create in domeniul gandirii polarizate și apoi urmeaza o traiectorie noua pentru  a le descoperi propriile abilități unice și să le aducă înapoi în armonie cu polaritatile.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu