sâmbătă, 28 decembrie 2013

Dezvăluirile generalului Rogojan despre momentul '89: Cearta lui Ceauşescu cu Gorbaciov

COMENTARIU SFATUITOAREA:

Este foarte important sa cunoastem ADEVARUL despre ceea ce s-a petrecut in decembrie 1989 si chiar cu mult inainte de aceasta data, caci este foarte posibil ca un scenariu similar sa se petreaca in curand. Pentru cei care inca nu cunosc aceste informatii, va recomand sa cititi articolele aparute in "Cotidianul", pentru ca este timpul sa nu mai devenim iar un obiect de troc mizerabil in mainile unor asa-zisi "conducatori ai lumii', care nu au nici un drept sa ne hotarasca noua soarta si sa permitem iar sa fim amagiti si mintiti inca cateva zeci de ani.
Doar adevarul este cel care ne poate elibera!


Cu toate că au trecut 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie '89, multe dintre cele întâmplate atunci sunt încă necunoscute. Ultimele dezvăluiri au fost făcute chiar joi de mâna dreaptă a generalului Iulian Vlad, fost şef al Departamentului Securităţii Statului, DSS, Aurel Rogojan.

Mihail Gorbaciov
Mihail Gorbaciov
Generalul SRI în rezervă, Aurel Rogojan, fost director de cabinet al şefului DSS, dezvăluie că Nicolae Ceauşescu era la curent cu presiunile externe, care veneau din toate ţările, inclusiv URSS, şi de la vecinii maghiari şi iugoslavi. Generalul Rogojan scrie că acestea s-au acutizat după ce Nicolae Ceauşescu şi Mihail Gorbaciov s-au certat, în iulie 1989.

"In noaptea respectiva, preţ de cateva ore bune, intre Gorbaciov si Ceausescu, asistati Raisa Gorbaciova si Elena Ceausescu a avut loc convorbire in care , in termenii cei mai duri, cu acuze dintre cele mai grave, cele doua parti si-au transat pozitile. După acel moment, propaganda, incitările şi provocările la destabilizare politică au început să vină de foarte aproape, din <>. Cotidiene, posturi de radio şi televiziune ale unor partide comuniste din statele membre ale Organizaţiei Trataului de la Varşovia au declanşat o campanie mediatică de război informaţional. Campanie care nu-l viza doar pe Nicolae Ceauşescu, ci şi revendicări teritoriale", scrie generalul Aurel Rogojanu pe cotidianul.ro.

Citeşte şi DECLARAŢIE BOMBĂ a lui Pacepa despre EXECUŢIA LUI CEAUŞESCU


Fosta mână dreaptă a generalului Iulian Vlad mai dezvăluie că Nicolae Ceauşescu a fost pus la curent, în noiembrie 1989, inclusiv cu nemulţumirile populaţiei legate de lipsa hranei, a medicamentelor şi a combustibililor.

"Raportul generalului Vlad a fost prelungit de Ceauşescu, spre agitaţia şi curiozitatea Elenei Ceauşescu, la circa 40 de minute. Pe timpul audienţei prim-ministrul a fost, în mai multe rânduri, interpelat de Nicolae Ceauşescu, primind dispoziţii după dispoziţii şi învederându-i-se: Voi veghea personal asupra rezolvării întocmai a problemelor...", mai dezvăluie generalul Rogojan.

Fostul director de cabinet al şefului DSS mai scrie că Nicolae Ceauşescu a fost informat şi despre atacurile din interiorul Partidului Comunist Român.

"În conferinţele unor organizaţii locale ale Partidului Comunist Român din 11 judeţe şi municipiul Bucureşti au fost exprimate peste 30 de împotriviri la realegerea lui Nicolae Ceauşescu ca secretar general, la Congresului al XIV-lea al P.C.R., din 23-25 noiembrie 1989", mai scrie generalul în rezervă Rogojan.

Citeşte articolul integral pe cotidianul.ro


Sursa: www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu