luni, 9 decembrie 2013

MAI PRESUS DE TOATE SUNT PACEA, IUBIREA, ECHILIBRUL, ARMONIA, INTELEPCIUNEA, ADEVARUL SI DREPTATEA LUI DUMNEZEU!


MAI PRESUS DE TOATE SUNT PACEA, IUBIREA, ECHILIBRUL, ARMONIA, INTELEPCIUNEA, ADEVARUL SI DREPTATEA LUI DUMNEZEU!

Dragi prieteni,


Mai intai de toate urez un sincer „La Multi Ani!” plini de bucurie, liniste si impliniri, tuturor purtatorilor de nume ce au legatura cu Sfantul Nicolae!

La conferinta din data de 23 noiembrie 2013 am invatat un lucru foarte important si pentru asta ii multumesc din suflet domnului Manu Stejar, sustinatorul cursului de psihometrie anuntat pe acest blog.
Aleg sa va fac cunoscuta aceasta practica, deoarece stiu ca la conferinta  nu a functionat cum trebuie sonorul si nu stiu cati au inteles ce s-a intamplat acolo, dar si pentru ca observ ca traversam din nou printr-o perioada extrem de tensionata.
In acelasi timp constat ca reusesc sa privesc totul cu foarte multa pace si incredere in Bunul Dumnezeu si in Planul Sau si cred ca datorez asta acestei practici, dat fiind faptul ca numai in ultimele doua saptamani am aplicat-o de minim 5 ori, profitand de orice intalnire in grup mai mare, pe care am avut-o.
Am tot vorbit pe blog, in mai multe articole ale mele, despre simbolul similar Mercedes.


Este un simbol ce imi apare de vreo 2 ani si jumatate si de cateva luni incoace am inteles ca privindu-l spatial, el reprezinta de fapt coltul unui cub. Stiu ca acest simbol este reprezentarea echilibrului si mai stiu ca prin cub se simbolizeaza forma noii cetati, a noii lumi. Asa cum scrie si in Apocalipsa, noua cetate are cat in lungime, atat si in latime si in inaltime. Cu alte cuvinte, cubul. Atunci inseamna ca a gasi echilibrul, este echivalent cu a instala noua cetate.


Ce ne-a invatat domnul Stejar? Practica Cercului Divin. Este o practica de mii de ani, o aplicau si stramosii nostri daci si prin ea, se genereaza si se amplifica, un mare echilibru global, ce nu are legatura doar cu persoanele participante, plus implinirea afirmatiilor ce se fac in timpul practicii. Cum se procedeaza?
Se formeaza un cerc din minim 21 de oameni, ideal ar fi chiar 21 fix. De ce 21? Pentru ca 21 = 3 x 7, sau 777. Daca i-am aseza intr-un cerc pe cei 3 de 7, putem obtine intr-un fel, simbolul similar siglei Mercedes.
 Oamenii trebuie sa se tina in cerc de maini, ca la hora, cu mana stanga orientata cu palma in sus si cu mana drepta orientata cu palma in jos.
Ei incep sa se deplaseze catre stanga lor. Puteti observa ca cercul in sine se deplaseaza in sensul acelor de ceas, adica spre dreapta. Pe de alta parte oamenii au, asa cum se stie, partea din fata „+” si partea din spate este cu „-". Prin invartirea cercului se intampla de fapt rotirea a doua cercuri, unul cu „+” si unul cu „-”.
Se fac 3 rotatii complete, timp in care nu se vorbeste deloc, este tacere totala, dupa care cercul se opreste pe loc iar unul dintre cei din cerc spune o afirmatie, care daca ar fi precum titlul acestui articol, poate fi considerata mai mult decat puternica. Sunt pronuntate 7 virtuti daca observati si asociindu-le si cu Tatal Ceresc, nu mai este nevoie de nimic altceva.
„Mai presus de toate sunt Pacea, Iubirea, Echilibrul, Armonia, Intelepciunea, Adevarul si Dreptatea lui Dumnezeu!”

Cei din cerc repeta impreuna cu voce tare tot ceea ce rosteste primul. Afirmatia se spune de 3 ori.

Se porneste din nou cercul, tot prin mers catre stanga al fiecarui participant si se fac iar 3 rotatii complete. Se opreste din nou cercul si se afirma din nou de 3 ori ceva, fie acelasi lucru, fie unul diferit, cum ar fi:
„Romania este tara noastra si a urmasilor, urmasilor nostri si nimeni in afara lui Dumnezeu nu poate modifica lucrul acesta! Iar Dumnezeu doreste sa ramana asa cum este!”
Se porneste din nou cercul, tot prin mers catre stanga si se fac iar 3 rotatii complete. Se opreste cercul si se face iar o afirmatie de 3 ori, dupa care se spune:
Multumim! Multumim! Multumim!
Amin! Amin! Amin!

Ar fi ideal ca inainte de a se incepe prima rotire a cercului, sa se spuna in grup rugaciunea „Tatal nostru”. Ar fi minunat sa incercati sa inlocuiti „Si nu ne duce pe noi in ispita” cu „si nu ne LASA pe noi in ispita”, noi stiind foarte limpede ca nu Dumnezeu este Cel ce ne duce in ispita, ci faptele noastre si ale altora. Tatal Ceresc ne ajuta sa iesim de acolo.

DRAGI ROMANI, PUTETI FI RIDICATI PE SUS PENTRU CA DARAMATI GARDURILE, PENTRU CA OCUPATI STRAZILE IN MOD NEAUTORIZAT, CERANDU-VA DREPTURILE SI LUPTAND PENTRU CE ESTE AL VOSTRU!
DAR SA JUCATI HORA, ASA CUM FACEAU STRABUNII NOSTRI, NIMENI NU VA POATE OPRI! ECHIVALATI PRACTICA CERCULUI CU HORA STRAMOSEASCA SI STRIGATI CAT PUTETI DE TARE CE V-AM INDICAT MAI SUS!

Am afirmat nu o data ca problemele grele nu se rezolva niciodata pe linia dreapta, mai ales atunci cand nu ai cu cine sa te intelegi, ci pe calea triunghiului, adica de la noi la Dumnezeu, de la Dumnezeu la ei si de la ei inapoi la noi, dar nu asa cum vor ei, ci cum este Voia lui Dumnezeu.  
Cam asta este si cu cercul nostru. Cu cat mai multe cercuri de acest gen se vor face in toata Romania, cu atat va fi mai bine si mai puternic. Suntem o tara plina de spirite inalte, ce au fost intrupate prin vieti anterioare, in mari initiati ai vechiului Egipt antic, ai dacilor nostri, in samani, in tibetani, in entitati extraterestre ce au trait candva pe planete foarte evoluate spiritual si exista chiar Ingeri intrupati printre noi. Pentru ce atata aglomerare de spirite inalte intr-o asa tarisoara mica? Ca sa ne batem cu pumnul? Nu prea cred. Ne confruntam cu forte mult prea mari ca sa ne iasa treaba cu pumnul. Dar noi stim ca ne va iesi cu siguranta aliindu-ne cu Dumnezeu. Ce ziceti de asta? Poate fi cineva mai puternic, cu planurile lui cu tot, decat Tatal Ceresc? Cu siguranta ca nu. Oare cat ne mai trebuie sa constientizam asta si cu ultima celula a fiintei noastre? Este tot ce ne trebuie.


Doamne ajuta si la cat mai multe cercuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu