joi, 23 ianuarie 2014

2014: spiritualizarea laturii materiale ( PARTEA A II-a )

inima mare
Sfarsitul suferintei

Potrivit Consiliului, la solstitiul din decembrie a existat un punct de cotitura, ce garanteaza ca suferinta noastra ia sfarsit…
… si asta, din motive foarte bune, da. Pentru ca aceia care avanseaza drept cei stralucitori, sunt acum aici, pentru acest moment exact din timp si chiar in acest scop: ca sa radiaze, ca faruri de lumina si speranta pentru toti… caci, intr-adevar, voi sunteti cei ce dezvaluiti esenta Sursei, adevarata natura a mostenirii voastre stravechi, ca fii si fiice ale lui Christos.
Spunand acestea, vrem sa va asiguram, deschizatori de drum, cautatori ai adevarului…. Lucratori intru Lumina si purtatori de torta… ca lucrurile care se afla in fata voastra nu se compara deloc cu cele aflate in urma voastra. – CSP
Am sentimentul ca ei fac referire la Venus, care a intrat in miscare retrograda la solstitiu (21 decembrie), deoarece, de la Craciun, nu numai ca am fost intr-o stare profunda de reflectie sincera a inimii, insa aceasta miscare retrograda scoate la suprafata multe hotarari legate de amintiri dureroase din trecut, la care nu am avut niciodata acces inainte. Legaturile pe care le are rana de baza cu trauma… trauma pe care, in unele cazuri, o descoperim in straturi, inca de la inceputul calatoriei noastre inapoi la (IUBIREA de) sine… ies la suprafata, la dreapta si la stanga, intr-un mod despre care stim ca este decisiv. Aceste revelatii vindecatoare abunda si, in unele cazuri, constituie Cheia pentru deblocarea procesului de coborare a raiului personal.
Acum suntem capabili sa facem corelatii cu durerea din trecutul nostru, atat de rapid, incat fiecare zi (sau stare de vis) devine o oportunitate de a ne simti rana, intr-un mod care ne elibereaza, in sfarsit, de ea… emotional SI fizic. Din perspectiva mea, acesta e un nivel diferit de eliberare… un membru foarte patrunzator din comunitatea TWYH a numit-o „purificare, nu eliberare”, ceea ce imi place mult, intrucat poate ca este pentru prima oara cand pot realmente sa simt diferenta dintre cele doua.
Intr-adevar, de la echinoctiul din septembrie – insa acum mai mult decat atunci – a 13-a catena din ADN… „stratul acoperitor al IUBIRII”, pe care Cele Sapte Surori din Pleiade mi l-au adus la cunostinta, in timpul transcrierii programului Cell Speak™… poate fi resimtit exact ca un strat de protectie blanda, plina de pace, in fata suferintei. Este un nou echilibru si o noua usurinta de fiintare, care se pare ca ne este accesibila acum… in care, chiar si atunci cand continuam sa ne transformam, oricat de neplacut ar fi, in adancul nostru exista o elasticitate a spiritului, care ne mentine ancorati in adevar, centrati in spatiul inimii noastre. Chiar daca ne poticnim sau cadem intr-o groapa… si, de la Craciun, am fost impresurati de multe gropi din trecut… un simplu gand despre natura noastra adevarata, ca IUBIRE, poate fi indeajuns, ca sa ne readuca la lumina.
Mai mult decat atat, la nivel personal, dupa ani si ani in care am fost tinuta in carantina, cu nimic altceva de facut decat sa-mi simt trairile, sincer vorbind, nu pot spune ca pana acum, la nivel de esenta, am simtit vreodata cu adevarat hotararea emotionala. Ceea ce iese la lumina este dintr-odata atat de clar si de validant, incat stim, fara nicio umbra de indoiala, ca ne aflam la cauza reala a suferintei.
Acum cateva seri, chiar am auzit aceste cuvinte… munca emotionala e incheiata… si am putut simti adevarul lor, chiar si in timp ce aveam cateva sentimente dureroase – daca asta are vreo logica. Este o experienta ciudata, sa-i dai voie emotiei nereprimate sa circule atat de liber, incat efectiv te pune la pamant. Amintirile/gandurile care, de obicei, imi indoiau genunchii pot fi acum gestionate intr-un interval atat de scurt de timp si cu atat de putina pregatire, incat e absolut miraculos… in special pentru un Rac foarte usor de induiosat si extrem de sensibil. 8O
Interpretarea mea cu privire la toate astea este ca, pur si simplu si in sfarsit, ne readucem la viata, starea originala de inteligenta emotionala – acea parte din sistemul corpului nostru, care e pregatita sa ne ELIBEREZE efectiv de durere… sa o faca sa circule prin corpul nostru si nu sa o pastreze… ca sa putem ca, intr-o clipa, sa revenim la IUBIRE, la punctul zero, la inima. Atunci cand acest mecanism functioneaza cum trebuie, durerea trecatoare/disconfortul emotional nu trebuie sa se mai transforme niciodata in suferinta.
Odata ce vom simti si vom elibera toate emotiile ignorate, care s-au ivit la suprafata de la solstitiu incoace, vom avea libertatea de a ne exprima intreaga stralucire a sufletului… in mod autentic si fara retinere. Ca sa facem asta, e insa necesar sa ne lasam trecutul in urma, in totalitate. Potrivit celor din Consiliu, acest trecut include calatoria de inaltare, caci chiar si ea detine energia poverii. Nu-i asa?
Pe masura ce va aventurati in lumina noilor zori, va spunem: aduceti cu voi doar IUBIREA voastra. Orice alt lucru necesar va fi asigurat. Ceea ce veti aduce cu voi va fi ceva pe care va trebui sa aveti grijal, sa-l ingrijiti… si chiar va fi ceva impovorator. – CSP
Aflu ca, de acum si pana la echinoctiul din martie, vom fi puternic angrenati in a ne debarasa de orice bagaj, lucru necesar sa ne usureze greutatea… atat in sens fizic, cat si metaforic. Am fost foarte mult timp impovorati si vom da la o parte strat dupa strat, ca sa ne dezvaluim stralucirea, de sub numerosii ani de apasare emotionala.
Acest lucru va necesita ceva incredere. Avand in vedere lucrurile prin care am trecut cu totii, pentru cei care au fost adanc cuibariti in faza de transformare solitara, sa privesti in jur, in societate, pare in ultima vreme un lucru cu totul strain. La fel ca soldatii care se intorc dintr-un razboi lung, avem nevoie de timp si spatiu, ca sa ne adaptam din nou la lumea civila. In mare parte, se pare ca asta vom face in restul iernii (in emisfera nordica).
Invierea
In foarte multe privinte, 2014 pare sa fie anul in care vom fi readusi la viata. Pornind de la corpul fizic si relatiile noastre, pana la caminul, proiectele, scopul si prosperitatea noastra, ne vom petrece acest an insufland IUBIREA inapoi, in lumile noastre.
Acesta nu e un an obisnuit din evolutia, din transformarea voastra. Este un an de profunda schimbare fizica, de inviere, de restructurare a naturii voastre umane. Aceasta va incepe cu voi, cei treziti. Va fi atat o perioada de inviere a corpului vostru fizic, cat si de inviere a vietii voastre fizice.  
Ceea ce vedeti in jurul vostru va deveni o reflectare a voastra. La acestea, noi spunem, aveti discernamant cu privire la ceea ce descoperiti anul acesta, in lumea voastra exterioara. – CSP
Potrivit pleiadienilor, lumea, in mare, va fi o alta poveste. Ei spun ca aceasta renastere a IUBIRII pe Pamant va constitui, in cel mai bun caz, o perioada derutanta pentru omenire… o perioada de tulburare in multe privinte, dar mai aflu ca va exista o chemare masiva catre mai multa IUBIRE, o chemare catre spirit, la un nivel global, care va aduce cu ea schimbari rapide, spectaculoase…
Pentru ca, atunci cand oamenii de la baza omenirii vor incepe sa simta astupandu-se pamantul de sub ei, chemarea catre spirit va fi mare. Iar voi, deschizatorilor de drum, veti reusi sa faceti fata situatiei. 
De asemenea, produceti frecventele necesare pentru nasterea numerosilor copii noi, care asteapta in culise, cum s-ar spune, ca sa devina parte din lumea voastra fizica.  
Multe dintre aceste suflete aduc cu ele codurile Sursei, necesare in etapa de restructurare fizica a omenirii. Aceasta va fi o perioada de disolutie, de destramare, de dezintegrare a numeroaselor sisteme din societatea voastra. – CSP
Deoarece acum avem o frecventa mult mai rafinata, noua platforma a adevarului, a FIIntarii autentice nu mai poate sa mentina sau sa sustina densitatea lumii de jos a formei.
De buna seama ca acest lucru va insemna prabusirea vechilor structuri, intrucat fundatia de sub aceste vechi structuri nu mai exista. Din aceasta cauza, CSP ne implora sa ramanem ancorati de lumea autonoma pe care o cream pentru noi insine, in acest an – si nu neaparat de ceea ce vedem in afara, caci vine un timp in care ni s-ar putea parea ca intunericul invinge din nou, dar acum stim bine cu totii, cum stau lucrurile.
Intrucat anul acesta multi dintre noi se vor indrepta mai mult spre exterior, trebuie sa fim puternic asigurati in sistemul realitatii noastre holografice 5D, ca sa nu confundam acea realitate, cu starea chestiunilor globale. Acest lucru nu are scopul sa anticipeze o presimtire rea sau o perspectiva sumbra, ci doar sa ne pregateasca pentru a fi TOT ceea ce suntem, tot ceea ce am venit sa fim in aceasta viata si in aceasta lume. E posibil sa nu o stim inca, dar suntem pregatiti pentru asta.
Asa cum am mai spus in rapoarte anterioare, aceasta e vremea inaltarii pasarii Phoenix. Acesta e momentul vostru, mai mult decat oricare altul, caci acum e momentul in care incepeti sa va puneti adevarul in practica. Acesta e momentul in care incepeti sa va vedeti asa cum noi v-am vazut mereu… la fel de profund cum voi v-ati cunoscut a fi, din totdeauna. – CSP
Voalurile se subtiaza, iar acum perceptia umana ni se schimba, ca sa permita si sa ajute expansiunea la Sinele nostru mai maret. Mintea noastra se deschide treptat, ca sa cuprinda adevarul fiintei noastre, iar pana in prezent este un proces placut… care efectiv e resimtit ca fiind bland si lipsit de pericol, favorabil si incurajator; incepem sa simtim ca suntem iubiti mult.
In plan personal… si asta e ceva foarte nou… m-am deschis catre o IUBIRE si o compasiune uriase – care te aduc cu picioarele pe pamant – pentru lucrurile prin care a trecut natura mea umana, ei bine, inca de la nastere… dar, in mod mai intens, din 1999. Banuiesc ca la asta se refereau cei din CSP, cand au spus: Acesta e momentul in care incepeti sa va vedeti asa cum noi v-am vazut mereu. Atunci cand incepem sa ne vedem si sa ne cunoastem ca Dumnezei, simtim veneratia profunda pentru natura noastra umana – iar atunci cand ne recunoastem in acest fel, din interior apare un grad de autoadmiratie detasata. Presupun ca aceasta e culmea IUBIRII de sine.
Si, pe masura ce incepem sa vedem calatoria transformarii, in oglinda retrovizoare, suntem capabili sa sesizam mult mai mult din sacrificiul personal… pentru propria inaltare, dincolo de lumea de jos a formei; da, dar si sacrificiile nemaipomenite pe care le-am facut pentru intregul Pamant si intreaga omenire. Am fost atat de adanc cufundati in el, atat de multi ani, incat nu ne-a fost data o perspectiva din afara, pana acum, cand partea finala a calatoriei se micsoreaza.
Atunci cand apare, in interior, aceasta constienta, te indeamna puternic la smerenie si sunt sigura ca aceasta constienta va fi insotita, in final, de un proces de jelire profunda, pe masura ce tot mai mult din Sinele nostru intreg trece de linia de sosire. Imi imaginez ca incredibila eliberare emotionala si fizica, de inversunarea acestei calatorii coplesitor de grele, de greutatea constanta a lumii, din inima si de pe umerii nostri, este exact ceea ce va accelera aparitia usurintei necesare primului nostru zbor, cu noile noastre aripi. Si inca cum!!!
Ce se intampla dupa aceea?
Chiar daca putem simti ca viitorul ne face semn cu mana, in momentul de fata e greu sa vedem clar. Desfasurarea noii noastre vieti pare sa fie inca hartuita de acea negura deasa, insa Consiliul ne asigura ca ceea ce se afla dincolo de acea negura este nimic altceva decat intregul vostru
Acestea fiind spuse, am mai vrea sa clarificam faptul ca Soarele interior va fi cel care va imprastia, de fapt, negura ce urmeaza. Caci doar cei care si-au aprins lumina interioara, vor fi capabili sa-si vada foarte limpede destinul, adevarul fiintei lor, esenta lor unica, claritatea scopului, mostenirea lor stelara, intentia primordiala pentru aceasta viata anume si rolul pe care fiecare dintre voi l-a jucat, intr-un mod atat de pur. 
Mai mult decat atat, voua, sorii din Sion*(?), va va reveni sa creati din nou raiul pe pamant, caci doar voi veti fi capabili sa vedeti viziunea, in inima voastra. Partea, bucatica voastra de rai traieste in voi, iar accesul vostru la ea va constitui momentul de inceput, pentru ca intregii omeniri sa-i fie data o alegere… aceea de a crea in IUBIRE sau de a continua sa creeze in frica.
[* sorii/suns sau fii/sons, de unde si (?). Compara cu VT, Isaia, 4:2-3, „In vremea aceea, odrasla Domnului va fi plina de maretie si slava si rodul tarii va fi plin de stralucire si frumusete pentru cei mantuiti ai lui Israel. Si cel ramas in Sion, cel lasat in Ierusalim, se va numi ‘sfant’, oricine va fi scris printre cei vii, la Ierusalim.” N.tr.]
Lumea (fricii) e acum in urma ta, drag deschizator de drum si asta inseamna ca aceia care mai au de reflectat la o alta optiune (decat frica) te vor chema cu multa forta, sa iesi in fata. Asta inseamna, de asemenea, mai mult decat orice, ca trebuie sa fii vigilent in stabilirea structurii pentru raiul tau unic pe Pamant, propriu tie, ca sa spunem asa. Astfel, cei care te vor chema, specifici amprentei IUBIRII tale, vor avea intr-adevar capacitatea de a te cauta… insa doar daca iti traiesti viata intr-un mod profund si sincer, in acord cu IUBIREA ta. – CSP
Linistea adanca din decembrie s-a preschimbat intr-o purificare masiva, la inceputul lui ianuarie. Ne eliberam de foarte multe reziduuri emotionale si celulare din trecutul nostru, pregatindu-ne, in acelasi timp, pentru un an care avanseaza foarte rapid. In plan fizic, in momentul de fata lucrurile se misca LENT, ceea ce inseamna ca exista o mare nevoie de a ne odihni si hrani, pana cand ne simtim revitalizati si senini… ceea ce, cu atat de multe lucruri de facut, poate fi foarte provocator si chiar stresant.
Acestea fiind spuse – si pe masura ce Luna incepe sa descreasca – aflu ca aceasta negura si oboseala vor incepe sa dea prioritate unui surplus de idei si viziuni creative, pentru viitorul nostru. Dincolo de suprafata lucrurilor se agita o energie navalnica dar captivanta, care ne asigura ca orice e posibil, atata timp cat suntem dispusi sa devenim seriosi in legatura cu implinirea chemarii inimii noastre. Anul acesta se vor dezvalui atat de multe lucruri, incat trebuie sa fim pregatiti pentru ele, si, din clipa in care va apare unda verde, vom constata ca de-abia avem un mic ragaz, ca sa ne recapatam suflul.
Perioada de acum si pana la finele lui martie este in continuare axata pe interior – dar intr-un ritm dinamic. E multa munca de facut, inainte sa ne apucam de munca! Foarte multe fragmente din noua noastra viata se invart prin jur, fiind incapabile sa aterizeze, pana cand nu cream spatiul pentru ele. Acest lucru se arata foarte clar, ca un indemn aproape obsesiv de a ne organiza, decongestiona, curata spatiul fizic, ca pregatire pentru noua energie, de a finaliza proiecte vechi, de a ne elabora planurile pentru proiectele noi care vin etc.
In viata personala, acest lucru se manifesta in niste moduri semnificative – daca nu chiar ad litteram. Pe langa faptul ca-mi actualizez afacerea/site-ul/scopul, pentru a se potrivi cu noul grad de exprimare a Sinelui meu, ma mai pregatesc pentru o modificare insemnata a caminului, la sfarsitul lui martie/inceputul lui aprilie, ce va dura toata primavara, pana la inceputul verii… poate, sa speram ca nu mai mult. In urmatoarele trei luni, voi avea de finalizat toate detaliile care tin de arhitectura, organizarea de santier, designul interioarelor, sa aleg si sa cumpar materialele si finisajele, sa obtin autorizatiile, sa fac rost de o echipa de constructori etc. etc…. toate, ca pregatire pentru un volum mare de activitate, la inceputul primaverii.
In plan colectiv, anul acesta, pe langa faptul ca ne dezvoltam si mai mult radacinile, impamantandu-ne mai adanc in sinele si in viata noastra reala, dam viata si unor vise pe care le avem de mult, simtind totodata urgenta de a aduce la un nivel mai inalt, toate lucrurile din jurul nostru, pentru ca ele sa se potriveasca cu frecventa noastra noua, adevarata – ceea ce inseamna ca orice lucru care inca mai detine energia veche va parea lipsit de viata, neinteresant, avand nevoie sa fie reinnoit… dar nu pentru mult timp!
2014 este pentru noi o tabula rasa si acum e momentul sa incepem sa construim pe ea. Anul acesta constituie doar inceputul, asa ca avem multe lucruri de contemplat, de conceput, de planificat, de creat si de modelat… dar vom fi pregatiti pentru toate astea. In ultima instanta, indiferent cum va arata acest lucru in viata noastra individuala, intregul proces de spiritualizare a laturii materiale va fi o actiune de durata, care va aduce recompense… de aceea suntem aici!… dar nu va fi neaparat o actiune usoara sau lipsita de efort.
Totusi, comparativ cu lucrurile prin care am trecut, va fi ca o plimbare prin parc.
Acolo unde-i haos, veti simti pace. Acolo unde-i intuneric, veti aduce lumina. Acolo unde-i frica, veti semana IUBIRE. – CSP
ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012  Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Traducere: Ana Nicolai
 Sursa: editura foryou
 
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu