joi, 6 februarie 2014

O cunoscută prezicătoare din Cairo: „Al Treilea Război Mondial nu va avea loc”

O cunoscută prezicătoare din Cairo: „Al Treilea Război Mondial nu va avea loc”
© Joy Ayyad. Foto: Vocea Rusiei

Cunoscuta prezicătoare şi astrolog din Cairo, Joy Ayyad, a împărtăşit Vocii Rusiei predicţiile sale cu privire la cel de-al Treilea Război Mondial, de asemenea a dezvăluit numele viitorului preşedinte egiptean.

Presa egipteană şi în general presa arabă este foarte sensibilă faţă de tema militară. Acest lucru nu este de mirare deoarece în această regiune, care nu este cea mai stabilă, în ultimii trei ani au avut loc două războaie: în Libia şi Siria. În plus, Orientul Mijlociu a balansat în repetate rânduri la un pas de alte războaie mari şi mici.
În interviul acordat Vocii Rusiei, prezicătoarea Joy Ayyad din Cairo se grăbeşte să-i liniştească pe oamenii din Orientul Mijlociu şi din alte regiuni.
Joy Ayyad: Al Treilea Război Mondial nu va avea loc. Mulţi alţi prezicători, astrologi şi unii reprezentanţii ai clerului afirmă că se apropie un război. Însă nu este aşa. Eu urmăresc foarte atent toate schimbările de pe harta astronomică care se referă la Pământ. În general, Pământul nu este ameninţat de un război asociat cu violenţa în masă. Lumea se va confrunta cu alte lupte. Fără îndoială vor continua războaiele informaţionale şi economice. Va continua lupta globală pentru minţile şi sufletele oamenilor. Aşa ceva va avea loc. Dar, evenimente similare Primului şi celui de-al Doilea Războaie Mondiale, când pe o jumătate din planetă armatele vor lupta pe uscat, în aer şi în apă nu vor avea loc.
Vocea Rusiei: În Egipt vor avea loc alegeri prezidenţiale. Majoritatea covârşitoare a egiptenilor ar dori să-l vadă în postul de preşedinte pe actualul ministru al Apărării, Abdel Fattah el-Sisi. Ce puteţi spune despre rezultatul viitoarelor alegeri?
Joy Ayyad: Abdel Fattah el-Sisi nu va deveni următorul preşedinte al Egiptului. În fruntea ţării se va afla alt om şi eu pot spune numele lui. În prezent, acest om se află în Emiratele Arabe Unite şi el este fostul premier egiptean, Ahmed Shafik.
Înţeleg că spun lucruri neaşteptate, deoarece în ultimul an şi jumătate la noi multă lume a uitat despre acest om. Eu îl respect profund pe generalul Abdel Fattah el-Sisi, care a făcut foarte mult pentru ţara noastră. Respect sentimentele a zeci de milioane de oameni care doresc să-l vadă în postul de preşedinte doar pe Abdel Fattah el-Sisi. Înţeleg că predicţiile mele voi indigna mulţi oameni din ţara noastră. Dar nu pot să fac nimic, eu îl văd în postul de preşedinte al Egiptului pe alt om – pe Ahmad Shafik.
Nu este pentru prima oară când Joy Ayyad provoacă uimire în Egipt şi în afara lui cu predicţiile sale. Cu toate acestea, multe din ele s-au adeverit, ceea ce a produs o uimire şi mai mare. Vom trăi şi vom vedea ce va fi de data aceasta.
Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu