vineri, 28 februarie 2014

Predictiile pentru 2014 ale unui cunoscut astrolog canadian: anul 2014 va fi anul revolutiilor, accidentelor si protestelor

2014 astrologieAnul 2014 va fi mult mai schimbator decat anul 2013. De ce? Datorita astrologiei. Planetele se aliniaza intr-o mare cruce cardinala intre planetele Uranus (declansatorul de revolutii, de libertate si creatorul de noi tehnologii) si Pluto (stapanul mortii, secretelor, controlului, renasterii, energiei nucleare). Aceste doua planete, Uranus si Pluto, au creat revolutiile din anii 60 si acum mergem pe acelasi trend.
De la mijlocul lunii aprilie pana la sfarsitul ei, cele doua planete se aliniaza cel mai strans. Aprilie va fi o luna foarte nebuna in intreaga lume: prabusiri de avioane, accidente mari, proteste masive la nivel mondial… tot iadul va erupe. Vor avea loc mari blocade civile, mari greve internationale. Oameni vor participa la mari mitinguri protestand impotriva corporatiilor-gigant. Mai multe scandaluri bancare internationale vor aduce schimbari majore in toate sistemele bancare dupa luna iulie 2014. S-ar putea sa avem un nou val de inchidere a bancilor in lume, asa cum am mai avut anii anteriori.
Multi oameni vor deveni suprasaturati de calculatoare si tehnologie si vor intoarce spatele la “high tech”. De aceea, cererea de tehnologie informatica va scadea in 2014, oamenii incercand sa se orienteze mai mult catre natural.
In 2014, ceva se va intampla si cu actualul papa. Multi crestini fundamentalisti vor fi in total dezacord cu vederile mai liberale ale papei si vor incepe sa-l denunte pe papa Francisc.
Tot in 2014, apa va fi o problema majora in lume, la fel ca si alimentele. De asemenea, milioane de oameni din intreaga lume vor protesta impotriva alimentelor modificate genetic, impotriva Monsanto. Multe din culturile agricole Monsanto vor fi distruse in mod intentionat de catre protestari; vor fi arestari in masa.
Cat priveste vremea, 2014 va debuta cu o vreme foarte rece şi cu ninsori abundente in toata America de Nord, Europa si Orientul Mijlociu. La sfarsitul verii, va fi o caldura extrema, care va crea seceta si incendii forestiere. Natura se va dezlantui si din punct de vedere al dezastrelor: vor fi cutremure majore la nivel mondial (de peste 8 grade pe Richter) in zone precum Indonezia, China, India, America Centrala (Guatemala), California. In Statele Unite vor fi inundatii masive pe toata coasta de est, in care vor pieri mii de oameni.
Sa vedem cateva predictii ale unor tari si zone din lume in anul 2014:
* Canada: premierul actual Harper va fi demis sau isi va prezenta demisia.
* Siria: va fi sfarsitul regimului lui Bashar al Assad.
* China: vor fi proteste majore. Vor exista presiuni din partea lumii pentru a opri livrarile de produse ieftine. China va face o mare schimbare in directia sa in 2015.
* Rusia: la Jocurile Olimpice de iarna de la Soci vor exista probleme tehnologice si unele accidente nefericite. Exista riscuri ridicate de atacuri teroriste si proteste.
* Uniunea Europeana: problemele sale se vor inrautati in 2014. Vor exista noi revolte si proteste in Grecia si Spania.
* Israel: va ataca militar Libanul sau Siria in august sau septembrie.
* Ungaria: sfarsitul democratiei.
* SUA: economia sa se va scufunda si mai mult in 2014. Mai multe orase isi vor declara falimentul, somajul va creste, iar cetatenii vor fi mai nelinistititi. Va exista mai multa supraveghere din partea guvernului american.
Datorita schimbarii polilor Soarelui, mai multe milioane de oameni de pe Pamant vor avea diferite simptome (insomnie, eruptii cutanate, dureri de cap, vertij). Vor aparea vechile boli ale omenirii, ca lepra, TBC-ul. Metode alternative de vindecare vor fi dezvoltate din ce in ce mai mult de catre companiile farmaceutice.
In anul 2014, muzica va fi mai sentimentala, mai emotionala si mai “muzicala”. Vor aparea mai putine melodii pop-dance, rap, hip – hop, iar emotiile muzicale vor fi mai autentice.
(Articol adoptat dupa site-ul taratarot.com)
Articol preluat de pe http://www.almeea.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu