duminică, 2 februarie 2014

UN FOST AGENT DE SECURITATE AEROPORTUARĂ ARUNCĂ BOMBA! Aparatele de SCANARE, periculoase pentru SĂNĂTATE!


Un fost agent care a lucrat pentru serviciile de securitate aeroportuară din Statele Unite a făcut o serie de dezvăluiri care i-ar putea pune serios pe gânduri pe cei care trec zilnic prin filtrele de pe aeroporturi.

Fostul angajat de la Transportation Security Administration (TSA), agenţie care asigură securitatea în cadrul transportului public din Statele Unite, şi-a deschis un blog pe care scrie sub numele de Jason Edward Harrington şi unde face dezvăluiri despre pericolele la care sunt expuşi cei care călătoresc cu avionul.

Conform acestuia, razele emise de filtrele pentru scanare sunt dăunătoare. Atât de nocive încât mulţi dintre angajaţi nu suportau să stea prea mult în preajma acestor aparate. În momentul în care colegii săi au cerut, continuă angajatul, să le fie măsurat gradul de măsurare a expunerii la razele poluante, însă le-a fost refuzată solicitarea.
"Mulţi dintre colegii mei nu se simţeau în largul lor doar dacă stăteau lângă maşinăriile emiţătoare de radiaţii în care noi îi forţam pe oameni să stea pentru scanare. Câţiva mi-au spus că au depus cereri oficiale pentru dozimetre, ca să îşi măsoare expunerea la radiaţii. Poziţia agenţiei a fost că dozimetrele nu erau necesare - dozele de radiaţie de la aparate erau perfect acceptabile, ne-au spus. Trebuia doar să îi credem pe cuvânt", a dezvăluit angajatul.

Sursa: www.libertatea.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu