joi, 13 martie 2014

Ne afecteaza sanatatea campul electromagnetic?


antene - tabără electromagnetic - sfatulparintilor.ro - foter_com

Campul electromagnetic (CEM) sunt undele emise de dispozitivele cu SAU fara brad DIN Casa Noastra, de la Computere, la telefoane mobile. Oamenii Nu pot Vedea SAU simti aceste frecvente, Insa elemente EXISTA. În documentarul de mai Jos - rezonanta - sunt prezentate efectele negativ ale CEM asupra organismului Uman.


Efecte ale negativ Campului electromagnetic

MULTE Studii au SCO-uri la iveala faptul ca pot Telefoanele mobile cancer genuri. Alte Studii au aratat cca expunerea excesiva a Copiilor la frecventele campului electromagnetic pot genuri leucemie. Incertitudinea planeaza inca asupra acestor Studii intrucat Telefoanele mobile fac Parte DIN Viata Noastra de aproximativ 20 de ani, IAR cca astfel de Cercetari sa uf extrem de precis Este nevoie de multi ani de Studii.

În documentarul prezentat mai Jos se Arata cca Glanda pineala reactioneaza la frecventele CEM, similară cu reactia la MICROUNDE si Lumina. În somnului Timpul, Ochii transmisie glandei pineale semnalul ca Este Intuneric, IAR aceasta trasmite semnalul de producere a melatoninei. DACA în camera Este telefon mobil ONU, pot Ochii transmite mesajul de "Lumina" si astfel Nu se mai produc melatonina.

Melatonina Este o substanta de ingrijire induce Somnul, Insa sunt si rolul de antioxidant, FOARTE Puternic în eliminarea radicalilor liberi. DACA CEM poate conducă în la Acumularea de radicali liberi din organism, în timp Acelasi opreste organismul sa se apere Singur.

În documentar, specialistii analizeaza si disparitia ALBINELOR, Fenomenul fiind puroi pe seama Dezvoltarii tehnologiei Moderne si un campului electromagnetic generat de dispozitivele electrice si Electronice. Cum albinele sunt elementul Cheie în Plantelor polenizarea, Viitorul alimentar ar putea fi în Pericol, potrivit documentarului rezonanta.


Ce putem fata?

Cum utilizarea multora DINTRE aparatele Moderne a devenit indispensabila, cel mai bun Lucru pe îngrijire il putem fata Este limitarea utilizarii Lor. Cand vorbim la mobil sa vorbitor functia folosim SAU SISTEMUL hands-free. De asemenea, în dormitor n-ar trebui sa existe niciun Aparat (telefon, Televizor, calculator, laptop etc), pasa sa interfereze cu Somnul.
Este indi sa locuiesti Nu SAU SA Nu ai, Biroul în preajma unor cladiri de îngrijire au antene de Telefonie mobil.

Experiment: Cum ar Arata Lumea DACA am Vedea radiatiile telefonului mobil

Artistul vizual Nickolay Lamm un Realizat o serie de ilustratii de ingrijire redau imaginea Lumii în cazul în îngrijire am putea Vedea undele Wi-Fi. Lamm o Fost ajutat de doi Profesori, ingineri în Domeniul electronici si computerelor, de la Univesitatea Illinois, Chicago.
radiatii mobilradiatii mobil
VEZI mai MULTE foto  aici .


Documentarul rezonanta

http://www.youtube.com/watch?v=-6n-fIHGia8
Surse: colectiv-evolution.com, huffingtonpost.com, www.youtube.com

Sursa: sfatulparintilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu