miercuri, 12 martie 2014

PLANUL RUSIEI DE INVADARE A UCRAINEI CU IMPLICAREA TRANSNISTRIEI SI ROMANIEI

Sursa: DIO Line - 11.03.2014 - 123 accesari - Niciun comentariu


Problema Ucrainei este una extrem de complexa. Ucraina, stat artificial format de fostul presedinte sovietic de origine ucrainiana Nikita Sergheevici Hrusciov (mai mult de jumate din teritoriul acestei tari nu a apartinut istoric ucrainienilor – noi, romanii cunoastem trauma romanilor din nordul Bucovinei si din sudul Basarabiei care au fost inglobati in statul ucrainian) si avand o populatie destul de insemnata a reprezentat un ghimpe in realizarea globalizarii acestei zone ale Europei – Ucraina nu a manifestat serios nicio preferinta in ceea ce priveste aderarea la UE sau la uniunea Rusia – Belarus – Kazastan.
Un stat care nu se afla in nicio tabara este o entitate statala “periculoasa” infaptuirii Noii Ordini Mondiale, putand destabiliza acest plan, pentru ca tara respectiva nu poate fi controlata total. Cand nu poti controla un stat il dezbini conform ideii romane dezbina si cucereste. O Ucraina dezbinata in entitati mai compacte national poate fi mai usor manipulata – acest lucru s-a observat la tarile care au rezultat din dezintegrarea Iugoslaviei si a Cehoslovaciei.
Revenind la tema impusa de titlul articolului o stire recenta postata pe un site din Republica Moldova si anume http://www.timpul.md/ pune pe foaie o problema nedorita de nimeni – planul de invadare totala a Ucrainei.
Acest plan a fost facut public de vice-amiralului Igor Kabanenko, fost şef-adjunct al Marelui Stat Major al Forţelor Armate ale Ucrainei si pare sa starneasca fiori nu numai ucrainienilor ci si locuitorilor tarilor din regiune.

Planul de razboi al Rusiei cuprinde:

1. Anexarea rapidă a Crimeii de către Federaţia Rusă şi creşterea numerică a grupării forţelor armate ruse din Crimeea.

2. Acţionând prin intermediul forţelor speciale şi a diversioniştilor, a se crea după 16 martie o situaţie favorabilă ofensivei Armatei a 20-a a Forţelor Armate ale Federaţiei Ruse pe direcţia Doneţk, a Armatei a 3-a pe direcţia Lugansk şi a Diviziei 106 în direcţia Kiev. De asemenea, unităţi ale grupării FA ale FR din Crimeea vor întretăia Ucraina şi vor atinge linia Niprului.
3. Lovitura principală a grupării FA ale FR din Crimeea se va da pe direcţia Odesei, în prealabil pregătindu-se terenul la nivel local prin utilizarea asistenţei din Transnistria.
4. În zilele a 5-a – a 7-a a se crea linia de control Lugansk-Doneţk-Nikolaev-Odesa-Tiraspol, blocându-se accesul Ucrainei la Marea Neagră.
5. Ulterior, a începe, de pe poziţii de forţă, negocieri cu privire la status-quo-ul noilor frontiere, în rezultatul cărora ţara noastră va fi lipsită de ieşire la mare (Ucraina), transformată într-o enclavă continentală, cu posibilităţi de transport extrem de reduse şi fără importanţă geopolitică.
“Un fapt care mai curând confirmă decât infirmă scenariul prezentat mai sus este suplimentarea forţelor ruse din Transnistria cu 700 de militari din trupele speciale ale armatei ruse, lucru care s-ar fi petrecut deja în ultimele 24 de ore, şi care a fost anunţat în presa ucraineană, cu referire la acelaşi grup, “Rezistenţa Informaţională”, şi la acelaşi activist, Dmitrii Timciuk. Informaţia care vizează Transnistria a fost publicată sub formă de comentariu cu peste opt ore în urmă, pe pagina lui Dmitrii Timciuk, cu titlul “Date operative ale grupului “Rezistenţa Informaţională”.

“Dacă scenariul de mai sus este veridic şi va fi pus în practică, mai avem 14 zile, două săptămâni, până când Republica Moldova va fi atrasă în conflict.”

Conform aceluiasi editorial, care il citeaza pe George Roncea, editorialist, Romania s-ar putea implica activ, cat de curand in acest conflict, stiind faptul ca in Suceava se desfasoara planul de mobilizare in caz de razboi.

Iata ce se spune in continuare:

George Roncea: În acest moment în România se desfășoară pregătirea planului de mobilizare. 
1. Până la data de 14 martie se verifică logistica din teritoriu și rezervele naționale.
2. În data de 16 martie Rusia ar urmă să înceapă ofensiva, odată cu acumularea logistica și de trupe, conform informației sifonate mai sus
3. În data de 5-6 aprilie unda de șoc ar urma să lovescă Moldova, dacă pornește tăvălugul
4. Dacă aceasta se va întampla, în termen de 72 de ore, România, ce asigură flancul sudic al NATO va fi obligată să intervină, conform documentului doctrinei de siguranță și securitate națională adoptat de CSAT și de Parlament in 2011.
De la acest moment sunt tare curios, ce vor face aceia dintre noi ce respira prin doi plamani, unul rusesc și altul, să zicem romanesc, deși nu sunt f.f. sigur… acești batracieni/reptilieni ciudați se află printre noi, comentează și vituperează la nesfârșit, cu vulgaritate și ură – în beneficiul Rusiei. 
În afară de “idioții utili” – absolut toți ceilalți sunt agenți. 
Notați-i pe toți, cum o fac și eu de multă vreme, va veni timpul lor curând, dacă începe mobilizarea.

Sursa: Dan Nicu / George Roncea(N. red. – informația de mai sus nu este deocamdată confirmată de oficial)



Sursa: DIO Line
http://blogosfera.piatza.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu