marți, 4 martie 2014

PROFEȚIA LUI ARSENIA BOCA PE CALE SĂ SE ÎNDEPLINEASCĂ. PUTIN AMENINȚĂ ROMÂNIA!

Sursa: Efemeride - 03.03.2014
Situația actuală din Ucraina este momentul prielnic pentru ca profeția părintelui Arsenie Boca să se îndeplinească. România nu a știut în ultimii ani să joace cartea neutralității, îndepărtându-se violent de Moscova și practic a devenit un pion important manipulat în întregime de Statele Unite și Europa.
Cu foarte mulți ani în urmă, pe vremea când comunismul înflorea neîncetat în inimile românilor, Arsenie Boca a efectuat numeroase profeții despre România. Anii au trecut și în prezent ne aflăm în fața unei situații stranii, care poate să pună în pericol integritatea noastră ca stat. Chiar dacă această afirmație pare puțin deplasată, Boca spunea că vor veni vremuri în care România se va trezi invadată de trei țări: Bulgaria, Ungaria și Rusia.
“Bucureşti s-a ouat de două ori, referindu-se la bombardamente [dar şi la cutremure], iar când se va oua a treia oară Bucureştiul va fi şters de pe faţa pământului deoarece acolo forfotesc păcatele.”, susținea Boca.
În ultimii 24 de ani, România a jucat o carte otrăvită pe scena politicii mondiale. Budapesta, Kievul, Sofia şi Moscova aşteaptă o “conjunctură favorabilă” pentru a rupe teritorii din țara noastră, iar vinovată este clasa politică care a înrobit România vestului.
„Ma, întoarceţi-vă la Dumnezeu caci calul roşu bate la porţile Răsăritului. Dar sa nu va întristaţi ca de acolo vine mântuirea. Prigoana vine de la Apus”, le spunea Boca oamenilor.
Rusia a fost mereu iritată de politica externă românească. Inițial tensiunile s-au născut cu privire la Republica Moldova și mai nou acestea s-au reaprins în clipa în care s-a iscat revoluția din Ucraina. Din motive necunoscute și greu de înțeles, Traian Băsescu declară prin presă că România nu exclude un conflict cu Rusia. Această perspectivă este mai mult decât aberantă în condițiile în care armata română este aproape inexistentă.
„Mai, sa ştiţi ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori sa se întoarcă si n-or mai putea, caci România va fi înconjurată de flăcări”, spunea Arsenie Boca.
ucraina Profeția lui Arsenia Boca pe cale să se îndeplinească. Putin amenință România!
Ca urmare a unei politici halucinante, Vladimir Putin nu se lasă mai prejos și amenință în mod public România. Conform liderului de la Moscova, România a devenit inamicul Rusiei pentru că își exprimă tendințele expansioniste. Moscova nu va tolera niciodată acest comportament și în final, dacă va fi nevoie, va interveni cu forțele armate.
În acest sens, putem spune că profețiile lui Arsenie Boca sunt la un pas să se îndeplinească și doar din cauza liderilor politici, care abordează o strategie, probabil, impusă din vest.
Sursa: Efemeride
Articol preluat de pe 
http://blogosfera.piatza.net/efemeride/profetia-lui-arsenia-boca-pe-cale-sa-se-indeplineasca-putin-ameninta-romania/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu