luni, 14 aprilie 2014

Horoscop: Planeta Pluto va fi retrogradă timp de cinci luni. Cum te afectează

În perioada 14 aprilie – 22 septembrie 2014, Pluto ne determină să analizăm motivaţiile ascunse din spatele propriilor comportamente negative şi ne obligă astfel să facem schimbări absolut necesare.

Horoscop: Planeta Pluto va fi retrogradă timp de cinci luni. Cum te afectează
Horoscop: Planeta Pluto va fi retrogradă timp de cinci luni. Cum te afectează
Dacă o planetă este retrogradă, efectele pe care le are asupra noastră nu sunt tocmai benefice. De exemplu, când Mercur, planeta comuncării, este retrogradă, neînţelegerile şi problemele de comunicare ne pot întâmpina la orice pas. Dar acest lucru nu este valabil în cazul lui Pluto, scrie Eva.ro.
Când Pluto este direct, poţi afla lucruri neplăcute care îi vizează pe alţii. Poţi descoperi, de exemplu că un prieten nu îţi este cu adevărat prieten, sau poţi afla că cineva are o aventură sau orice alt secret întunecat. Dar când Pluto are o mişcare retrogradă, redescoperi secretele tale, părţile tale întunecate, şi faci asta prin introspecţie.
Îţi poţi da seama într-o situaţie tensionată, de exemplu, că nu eşti aşa cum ţi-ai dori să fii. Ai putea să descoperi că ai sentimente de invidie, ură, temeri nejustificate sau oricare alte sentimente sau trăsături nedorite.
Această retrogradare nu ne aduce o perioadă de confuzie şi, din contră, ne oferă posibilitatea de a descoperi adevăruri esenţiale, de a afla care sunt motivaţiile reale din spatele unor acţiuni.
Este foarte important acum să-ţi întorci toată atenţia asupra propriilor tale sentimente, slăbiciuni, temeri. Ca să evoluezi este necesar să scapi de tot ceea ce te blochează sau te limitează.
Sursa: /www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu