miercuri, 23 aprilie 2014

Marea cruce cardinala, un eveniment astrologic extraordinar pentru omenire intre 23 si 24 aprilie 2014

marea cruce cardinalaIntre 23 si 24 aprilie 2014, are loc un mare eveniment astrologic pentru omenire, Marea Cruce Cardinala, care descriu patru planete aflate intr-o “roata astrologica”. Cand se intampla acest lucru? Cand avem patru planete (doua perechi de planete) care sunt opuse una fata de cealalta. Aceasta opozitie deschide usa pentru schimbare si transformare; caracteristicile planetelor din opozitie determina ce fel de schimbare are posibilitatea de a aparea in realitatea noastra.
In aceasta aliniere a Marii Cruci, apar urmatoarele planete: Pluto, aflat in Capricorn, la 13 grade, Marte in Balanta, la 13 grade, Jupiter in Rac, la 13 grade si Uranus in Berbec la 13 grade. Pluto este in opozitie cu Jupiter si Uranus este in opozitie cu Marte. Precum se observa, toate se afla situate la 13 grade.
Cand Uranusul se afla in Berbec: schimbarile care pot aparea se refera la rebeliuni, revolutii, viziuni si dorinte constiente.
Cand Marte se afla in Balanta: apare nevoia de dreptate si adevar, transparenta, egalitatea in casatorie, precum si lupta pentru o cauza.
Opozitia care are loc intre Uranus si Marte aduce oportunitatea de a elibera umanitatea, in scopul de a exista in capacitatea sa maxima de creatie. Acest lucru arata ca puterile guvernamentale nu pot dicta asupra suveranitatii si vointei libere, si ne ofera posibilitatea de a ne revendica puterea noastra prin iubire.
Cand Pluto este in Capricorn: transformarea poate sa apara in toate sistemele de putere: politica, guvern, corporatii, lideri si stiluri de viata.
Cand Jupiter este in Rac: poate aparea expansiunea, din mintea si din inima noastra, rezultand o crestere a serviciilor umanitare, umanitatea actionand ca o familie; acesta este locul inimii.
Opozitia care are loc intre Pluto si Jupiter aduce o oportunitate pentru o singura umanitate, o singura familie si un singur Pamant. Ea ne incurajeaza sa ne iubim unii pe altii si sa ne unim in diversitate; impreuna, putem revendica puterea noastra prin dragoste.
Cu Uranus, Marte, Pluto si Jupiter, aflati in opozitie, avem o rezistenta mai crescuta si o dorinta mai mare de a gasi solutii. Puterea se afla in mainile poporului, in care toata lumea este egala si cu totii facem parte dintr-o singura familie. Toate planetele din Marea Cruce sunt semne cardinale; ele sunt liderii zodiacului care fac lucrurile sa se intample; instrumentele lor sunt iubirea, compasiunea si unitatea.

Articol preluat de pe http://www.almeea.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu