vineri, 23 mai 2014

Hilarion – Mesajul săptămânii Binecuvântați, binecuvântați totul!


bebe_pe_umarul_mamei.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Preaiubitilor,
Multe descărcări de energie și recalibrări au loc cu multi dintre voi în timpul acestor vremuri. Acestea pot crea disconfort în corpul vostru fizic în multe moduri, cum ar fi: durere și rigiditate a articulațiilor, zgomote în urechi, durere si sensibilitate in diferite puncte ale coloanei vertebrale, stări de iritabilitate, momente trecătoare de amețeală, energie puternică ce trece prin tălpi, și lista poate continua în funcție de fiecare persoană și de stadiul de expansiune cu care se confruntă în prezent. Transformarea corpurilor voastre fizice, mentale și emoționale continuă într-un mod accelerat.
Omenirea, ca întreg, a ales schimbările care au loc și unele modificări se întâmplă brusc, iar altele vor dura o perioadă mai lungă de timp. Cei care sunt în prim-planul acestor schimbări sunt și mai sensibili la efectele acestor recalibrari și ei simt uneori că nu se mai termina aceste simptome de stres, tensiune, anxietate, nervozitate, disconfort în zona plexului solar etc.  Acestea sunt simptomele de pornire și deschidere a simturilor psihice.
Deveniți mai atenți, în viata de zi cu zi, si priviți la indiciile subtile care anuntă deschiderea simturilor si a  perceptiilor mai extinse!
Fiecare dintre voi are un mod diferit de a vă folosi perceptiile și abilitățile și modul cel mai natural pentru voi este cel mai important.
Pe măsură ce energiile mai intense continuă să pătrundă în atmosfera voastră, abilitățile din fiecare persoană de pe planetă vor continua să se dezvăluie într-un mod minunat și magic. In timpul acestui proces vor fi disconforturi temporare care trebuie acceptate, și nu există nici o cale de a le ocoli. Există atât de mulți dintre voi care sunteți în stare să integrați mai ușor și să asimilați aceste energii și să acționați, de asemenea, în calitate de canale pentru ca aceste energii să curgă în miezul cristalin de diamant al Pământului!  În timp ce faceți acest lucru, voi ancorați Raiul pe Pământ. Persistați în eforturile voastre!
Este important ca, pentru cel puțin douăzeci de minute în fiecare zi, să practicați meditatia, în orice mod funcționează cel mai bine pentru voi, astfel încât să vă puteți alinia cu Esența voastră Divină (Sinele Divin) și să realizați o conexiune puternică.
Pentru cei care au venit pe Pământ pentru a ascensiona în timp ce sunt întrupați în vehiculele lor fizice, scopul este de a se integra pe deplin cu Sinele lor Divin. Asta, desigur, înseamnă că trebuie să fie pregătiți și dispuși să elibereze trecutul și să renunțe la tot ceea ce nu mai servește acestui scop mai mare – integrarea umanului cu divinul.
Toate tiparele mentale și emoționale care mențin constiinta voastra in vibratiile joase trebuie să fie înlăturate și curățate în focurile sacre de purificare.  Utilizarea si asimilarea zilnică a Flacarii Violet este absolut necesară a fi folosita in acest proces! Curățarea zilnică a chakrelor este, de asemenea, o necesitate. Este nevoie de această igienă spirituală, pentru a stăpâni tendințele umane inferioare, astfel încât să vă puteți manifesta ca versiune mai extinsă a voastră, a omului-divin cu capabilităti multi-dimensionale.
Vor fi momente în care frustrarea și tensiunile vor fi exprimate prin blasfemii, care nu sunt de cea mai înaltă vibrație, iar atunci când se întâmplă acest lucru  este important să se înțeleagă că acestea sunt efectele extreme ale energiilor cu care corpul vostru fizic trebuie să se confrunte pe măsură ce energia kundalini se ridică în voi.
Tot ceea ce nu provine din cea mai înaltă expresie în fiecare individ își face acum drum la suprafată pentru a fi recunoscut, învățat, binecuvântat și eliberat. Datorită faptului că se eliberează aspecte ale sinelui îndelung ascunse, care au trăit în celule, este important de practicat iertarea de sine și a tuturor celorlalți cu care ați avut interacțiuni  în întreaga voastră viață și din timpul celorlalte vieti. După sincera iertare vine o reaprovizionare cu mai multă lumină în celule  și, pentru a mentine această lumină, o persoană trebuie să binecuvânteze în mod constant toți oamenii și toate situațiile care pot apărea.
Prin această practică are loc conexiunea mai mare cu aspectele mai înalte ale Sinelui.
Este important să vă faceți timp pentru a vă recalibra, atunci când vă confruntați cu aceste izbucniri, și să fiți blânzi cu voi înșivă. Lăsați ca dragostea și binecuvântarea să fie refrenul vostru constant în procesele gândurilor voastre. Nu renunțați la acest proces pentru că cei din jurul vostru aleg să acționeze în moduri care nu reprezintă expresii ale Divinului!
Binecuvântați, binecuvântați, binecuvântați totul și pe toată lumea din jurul vostru în gândurile voastre!  Aceasta este lucrarea voastră în momentele de Acum și o puteți face, aveți capacitatea de a face acest lucru! Este multă frumusețe în jurul vostru și acordându-vă la această frumusețe și simțind bucuria sublimă, aprecierea și recunoștința în inimile și în mințile voastre pentru aceste momente, ajută pentru a ancora aceste frecvente pe planeta.
Continuați să găsiți timp pentru a face lucruri frumoase pentru voi: ascultați muzică înălțătoare, răsfățați-vă cu un desert minunat, faceți plimbări lungi în natură, odihniți-vă, reechilibrați-vă și relaxați-vă, beți multă apă și petreceți timp în aer liber, pentru a absorbi cel puțin 20 de minute din lumina directă a Soarelui. Sărbătoriți fiecare mică victorie pe care ați realizat-o pe măsură ce faceți următorii pași pe cale.
Chemați familia voastră de lumină și cereți îndrumare și asistență atunci când este nevoie. Noi suntem aici lângă voi. Nu pășiți niciodată singuri!
Până săptămâna viitoare …
EU SUNT Hilarion


©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu – Tana (Soo – tam – ah) Păstrător al simfoniilor Grației.
Traducere Eliza Fati, http://luminapegeea.blogspot.ro/

Sursa: primit pe mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu