vineri, 9 mai 2014

Leacul pentru orice tip de cancer a fost descoperit. Cum se dizolva orice tumoare în căteva săptămâni

Studii medicale recente au dovedit ca dicloracetatul de sodiu (DCA)  este un compus ce poate reactiva mitocondriile, restabilind functia de autodistrugere a celulelor bolnave de cancer, fapt ce permite diminuarea dimensiunii tumorii, regresia acesteia sau chiar remisia completa.
Reprezentanţii de la Universitatea din Alberta(UA), susţin că este posibil să se utilizeze DAC ca un remediu pentru diferite forme de cancer.Unul dintre profesorii de la Universitate a demonstrat că DCA ajuta cu regresie in cazurile de cancer pulmonar si de san, precum si tumori cerebrale (printre altele).
Trebuie remarcat faptul că DCA a fost utilizat si înainte de către oamenii de ştiinţă şi medici. Acesta a fost folosit cu succes în tratamentul defectelor congenitale legate de metabolism.Ar trebui remarcat,de asemenea si că, de peste 80 de ani, cercetatorii cunosc faptul ca celula bolnava de cancer are o influenţă negativă asupra mitocondriilor, făcându-le să funcţioneze anormal.
Dr. Michelakis a încercat să submineze această teză şi a declarat că DCA poate restabili mitocondriile distruse, readucandu-le la starea lor anterioară. El a sperat că, în timpul testelor cu DCA, acesta ar putea face mitocondriile sa produca o enzima, care ar ajuta la restaurarea lor. Rezultatele testelor au depăşit aşteptările sale. Dicloracetatul de sodiu (DCA) nu a împiedicat numai mitocondriile de a fi devastate, dar a scăzut, de asemenea, cresterea tumorii.

Spre deosebire de un număr mare de substante de chimioterapie utilizate in prezent, DCA nu a afectat ţesuturile sănătoase.
Potrivit dr.Michelakis, acest lucru se poate întâmpla, deoarece DCA vizează un proces, care poate fi observat numai în celulele canceroase. El a subliniat faptul că DCA  poate fi utilizat ca un tratament pentru mai multe forme de cancer.

Deoarece DCA este o molecula mica, este mai uşor pentru organism sa o absoarba. Prin urmare, acesta poate fi utilizat pentru a trata formele de cancer, cum ar fi cancerul creierului, forme care sunt de neatins de medicamentele frecvent utilizate. Este important de menţionat că DAC a fost deja testat pe pacienţi cu ani în urmă, atât sănătosi cat şi bolnavi. DCA a fost marcat ca fiind relativ non-toxic.
DCA nu poate fi brevetat, fiind o molecula mica. În cazul în care este lansat ca un drog, ar fi mai ieftin decât dacă ar fi brevetat de o companie farmaceutică. Este important să reţineţi că DAC nu este un medicament. Este o moleculă şi, ca atare, nu poate fi în mod oficial prescris de un medic sau brevetat ca un drog.

Sursa: www.obiectiv.info

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu