marți, 3 iunie 2014

BRASOV -13 IUNIE 2014 - CONFERINTA - "21 IUNIE 2014 - SOLSTITIUL DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI"Dragii mei cautatori de lumina si adevar,


Ne apropiem de un eveniment major al evolutiei noastre: SOLSTITIUL DE VARA , cand , un portal energetic extraordinar, va activa in fiecare din noi energia feminina, indiferent de sexul pe care il avem. Toate acestea se vor intampla datorita interventiei Zeitei Primordiale, Zeita Soare sau Isis sau Amrita etc. Indelungul istoriei, ea a capatat nenumarate nume, fiind prezenta de fiecare data atunci cand oamenii, copiii ei dragi  de suflet, aveau nevoie de sustinere si cunoastere.Este timpul sa invatam sa primim ajutorul Zeitei Mama, sa cunoastem adevarul vietii noastre, al celei trecute, pentru a ne putea creea acum un viitor in care sa  nu mai fim robii minciunii, ai tiraniilor, un viitor in care sa fim liberi , sanatosi, armoniosi si prosperi.  De aceea, Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea, va invita vineri, 13 iunie 2014, in Brasov, la seminarul " SOLSTITIUL  DE VARA - POARTA MARILOR TRANSFORMARI"     .  Vom  descoperi impreuna prezenta Zeitei in diferite perioade ale istoriei, vom invata cum sa indepartam influentele negative ale atacurilor energetice, cum sa descoperim cauzele bolilor fizice si sa ne pastram sanatosi, cum sa scapam de ura, neiertare si vinovatie, cum sa atragem abundenta si armonia in viata noastra, cum sa folosim energiile solstitiului pentru a evolua .
 

Tematica intalnirii este urmatoarea:1.RUGACIUNE INCEPATOARE2. Meditatie "Program de protectie PSI si Eliberare Energetica"3. Zeita Primordiala, Zeita Soare sau Isis sau Amrita - cultul Zeitei in decursul istoriei reale; Incarnari ale Zeitei Primordiale in perioadele esentiale ale istoriei omenirii;  Interventia Zeitei in viata noastra, odata cu activarile din 21 iunie 2014; deblocarea si armonizarea energiilor primordiale masculine si feminine.

Meditatia de unificare cu Zeita Primordiala.


4.  Curatarea corpului de energiile care ne tin prizonieri in 3D; Renuntarea la neiertare, ura si vinovatie; Vindecarea sufleteasca, fizica si spirituala; metode de armonizare a energiilor proprii; protectie  impotriva  energiilor negative; rugaciuni si meditatii.

Meditatia de iertare, vindecare si energizare; dobandirea armoniei si abundentei.

 Seminarul va avea loc intre orele 17:30-20:00, 13.06.2014, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la seminar.

Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:sfatuitoarea@gmail.comInvestitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie. Se recomanda o donatie minima de 30 roni.

   
La sfarsitul seminarului, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.Va astept cu mare drag! https://www.youtube.com/watch?v=wCFrf2TZpVE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu