joi, 19 iunie 2014

Gangsterii americani a preluat puterea cu totul în Ucraina. Fiul vicepreședintelui SUA,Joe Biden numit director la cea mai mare companie ucraineană de gaze și petrol!

Imagine Gangsterii americani acționează ca o Mafie!
Acum farsa e completa ! Daca unele persoane erau inca sceptice cu privire faptul ca totul in Ucraina ar fi de fapt o facatura ca si in Irak, Afganistan, Libia, fosta Yugoslavie, acum au motive intemeiate sa considere ca facatura din Ucraina e cat se poate de reala. Ianukovici a refuzat UE zicand: “ce vreti de la UE ? Homosexuali si lesbiene ? Asta o sa va dea UE”. Ei bine, a avut mare dreptate, dat fiind faptul cine e creatura hilara care a castigat Eurovisionul, Conchita Wurst (“Pasarica cu Carnacior”).
Faptul ca Iulia Timosenko, e o escroaca de rang inalt, ca si familia sa evreiasca, stim asta, nu degeaba ea e inca, alaturi de sotul ei, o magnata a gazelor naturale. Ea a fost arestata de Ianukovici dupa ce a semnat un contract destul de prejudicios,iar prejudiciul era de 100 milioane de euro. In Mai 2014,Ucraina deja a fost imprumutata de cateva miliarde de euro de catre Banca Mondiala pentru a o “ajuta”, asa cum ne-a “ajutat” pe noi de 25 de ani. Putin le-a spus oamenilor ca ii lasa, sa aleaga ce vor, prin referendum, daca vor cu Rusia sa fie aliati si independenti sau daca vor cu occidentul, care o sa le aduca numai homosexuali si lesbiene. SUA si UE urla zicand si citez: “referendumul este ilegal”.
Imagine  Ce ma ? Este ilegal sa-ti consulti poporul ? Pentru ei da, deoarece ei cand au atacat si distrus Irak-ul pentru niste fantasmagorice “arme de distrugere in masa”, n-au mai cerut parerea oamenilor, doar Congresul american a votat, fara ca oamenii sa aiba habar, iar daca unii mai ridicau privirea la ei, acestia le spunea “terorismul, Al-Quaeda ne ataca” si asa au reusit timp de 10 ani sa prosteasca pe majoritatea americanilor, dar dupa cate vad pe forumurile americane, in speta straine, lumea e foarte trezita, ca niciodata.
Cand spuneam acum o luna ca Ucraina a intrat pe mana asasinilor economici, lumea ma facea bolsevic sau neocomunist, dar acum ce aflam ca FMI si Banca Mondiala au imprumutat Ucraina, iar gazele in Ucraina s-au scumpit cu 50%, iar cerealele cu 20%. Acum cine mai e bolsevic? Tot eu? Iar pe 10 aprilie 2014, aflam ca Ucraina are toate sansele sa intre in incapacitate de plata, un fel de Grecia, stim noi ce-au facut asasinii economici acolo… Sursa: Fără Secrete
Imagine
Robert Hunter Biden, unul dintre fiii vicepreşedintelui SUA Joseph Biden, a fost numit şef al departamentului juridic şi membru al Consiliului de administraţie la cea mai mare companie de gaze privată din Ucraina.
Toate aceste revolutii sint realizate artificial, de catre “sacali”, asta dupa ce un presedinte refuza fie sa imprumute tara la FMI si Banca Mondiala, fie refuza sa adere la UE (cum a fost startul problemelor in Ucraina), fie la NATO.
Imagine
Burisma Holdings,cel mai mare producător privat de gaze din Ucraina,și-a extins Consiliul Director,primindu-l pe Hunter Biden ca director. Iar acest Hunter Biden este nimeni altul decât fiul vicepreședintelui american Joe Biden! Al naibii coincidență! Și mai sunt unii care neagă chiar și acum că americanii ar avea vreun interes în Ucraina… Americanii vor să arunce Europa în flăcări,pentru a ieși din criză: singurul stat interesat de un conflict violent în Ucraina este SUA. Hunter Biden va fi responsabil de relațiile companiei Burisma Holdings cu organizațiile internaționale. Odată că noua sa numire,el a declarat: “Inovațiile anterioare ale lui Burisma și faptul că este lider în domeniul gazelor naturale”. Hunter Biden mai este și consilier la firma de avocatură Boies,Schiller and Flexner LLP,unul din fondatori și directori la compania de investiții Rosemont Seneca Partners,precum și profesor adjunct la Universitatea din Georgetown.
Hunter Biden mai este și director,în același timp,la U.S. Global Leadership Coalition,la Centrul pentru Politici Naționale și la Institutul Național Democratic. De asemenea,el este și președintele Programului Mondial de Alimentație din SUA (World Food Programme U.S.A.)
P.S. Când văd că un om este director și președinte la atâtea organizații,companii și instituții,mie îmi vine să râd. O fi Hunter Biden vreun zeu sau supraom,care să se poată ocupa de toate funcțiile de director unde activează? Și asta pentru că orice funcție de director necesită mult timp și responsabilități. Desigur că el a obținut toate aceste funcții ca urmare a pilelor tatălui său,care activează în politica americană înaltă încă din anii 70. Și parcă mau aud voci cretine care spun că “SUA e o adevărată democrație!” In cartea sa binecunoscută, “Confesiunile unui asasin economic”, John Perkins descrie perfect mecanismul prin care Statele Unite oferă împrumuturi țărilor din lumea a treia ce dețin și resurse naturale,știind perfect că ele nu vor putea să-și plătească datoriile.
În contul acestor datorii și mituind lideri politici,țările din lumea a treia sunt efectiv vândute pe nimic companiilor multinaționale. Și,dacă se găsește vreun politician care să reziste acestei tentații,el este eliminat din viața politică. Exact așa funcționează Mafia și de aceea nu-i exagerat să spunem că cei din guvernul american sunt adevărați gangsteri,îmbrăcați în costume de politicieni. Este incredibil cum acționează gangsterii americani și în cazul Ucrainei. După ce dau jos ilegal și neconstituțional guvernul ucrainean în februarie 2014,prin manifestări violente manipulate din umbră,gangsterii americani instalează în Ucraina o conducere ilegală pe care o și controlează. În aceste condiții,ei au tupeul nesimțit să declare neconstituționale referendumurile din Crimeea și estul Ucrainei,uitând că ei înșiși sunt neconstituționali ! În același timp,gangsterii americani mențin starea de violență și de conflict din Ucraina,angajând mercenari care să producă panică în țară. În plus,mai și-l trimit pe fiul vicepreședintelui american pe post de director la firme de gaze și petroliere în Ucraina. Ce insultă la adresa ucrainienilor! Pe 8 iunie militarii ucraineni au început bombardarea totală a oraşului Slaviansk cu armele “Grad” (în imagine…). Distruse sunt uzinele, casele, biserica s.a… Mass-media occidentale nici nu pomenesc de crimele acestea: nu este în interesul UE… Aici este vorba despre armata trimisă de la Kiev de guvernul marionetă pro SUA/UE, care bombardează populaţia civilă din Slaviansk. “Teroriştii pro ruşi” nu au atacat până acum civili, în vreme ce trădătorii de la Kiev, au dus aurul Ucrainei în SUA, au făcut împrumut la FMI, l-au pus pe fiul lui Biden şef la gaze şi masacrează la grămadă civili nevinovaţi de toate etniile, în toate oraşele din estul şi sud-estul Ucrainei. Dar asta nu prea “se ştie” la nivel internaţional, unde se face numai propagandă anti Rusia şi se cenzurează la greu adevărul. http://news-mail.by/2014/06/08/slavyansk-obstrelivayut-iz-ustanovok-grad-ukraina-slavyansk-dnr/
Dan Tănăsescu

Sursa

http://searchnewsglobal.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu