luni, 9 iunie 2014

Hilarion Mesajul săptămânii: 9-16 iunie 2014


Primit de Marlene Swetlishoff / Tsu-Tana
Preaiubitilor,

Descărcările energetice sunt intense si puternice și vor conduce pe cei ce sunt în armonie,mai mult în misiunea și destinul lor. Mulți sunt cei care găsesc procesul de transformare unul dificil și este util a permite perioade de odihnă și susținere când se simt copleșiti. Pământul continuă să se miște într-un nivel mai puțin dens și acest lucru va avea un efect profund asupra tuturor locuitorilor săi. Va fi mai puțin stres în sistemul uman și mai multe sentimente de mulțumire, bucurie, și pace. Pe măsură ce vă mențineți lumina constantă voi asistați câmpul mai mare pentru a se alinia la lumina ce se revarsă din tărâmurile celeste. Aveți tihnă în inimile voastre, știind că oricât de dificile ați simți că ar fi aceste momente, veți ieși victoriosi. Cu cât asimilați și absorbiți mai mult din lumina ce vine cu atât mai ușor va fi pentru voi.

Regnul de cristal este reprogramat la frecvențe mai înalte și acest lucru va avea, de asemenea, un impact catalitic asupra întregului Pământ și asupra tuturor . Acordarea zi de zi la reteaua cristalină este esențială pentru a primi codurile care sunt disponibile pentru a fi activate cu ADN / ARN-ul sistemului corpului uman. Viața se desfășoară într-un nivel mai înalt de conștiință iar umanitatea este susținută de univers în moduri nevăzute. Afirmând zi de zi intenția voastră de a fi aliniati și conectați cu esenta voastra divină va facilita procesul. Prezenta EU SUNT din fiecare om de pe planeta se străduiește să aducă lumina mai mare în fiecare suflet.

Acestea sunt zilele care necesită o viziune statornică ce va ridica câmpul de frecvență la un nou nivel și intenția voastră puternică și vizualizarea poate realiza miracole. Credeți în puterea voastră de a crea schimbare într-un mod non-violent și iubitor și mențineți această viziune în existența de zi cu zi. S-ar putea să simtiți efectele sistemelor vechi, multi dintre voi cei care aduc îmbunătățiri vaste pentru toți de pe planetă , deoarece acestea încep să se reseteze și să înceapă într-o formă nouă,. Răbdarea voastră este necesară când vă întâlniți cu buzunare de rezistență de la gânditorii și făcătorii vechii paradigme. Rămânând în armonie cu lumina mai înaltă, acest lucru se va simți mai ușor decât înainte. Energia Zeitei crește în putere și tărie iar un echilibru între masculin și feminin în interior este necesar pentru a menține tranziția cuiva în lumină , grațioasă.

Aveți credință în procesul prin care treceți și aveți încredere că sunteți asistați în tot ceea ce experimentați. Acest lucru va fi evident de validările affirmative și sincronistice care au loc în procesul vostru personal. Ascultați la soaptele îngerilor și urmăriți semnele din tărâmurile ascunse, pentru că acum devin din ce în ce mai ușor de discernut. Interacționați cu încântare cu ființele care vă înconjoară. Observați cum se deschide viață la noi perspective și la o conexiune mai strânsă cu Tot Ceea Ce Este. Găsiți minunea și magia în natură și cunoașteți că sunteți o parte integrantă a tot ceea ce este in desfasurare.
Puneți în mișcare magia voastră, dragii mei, și continuați să-i binecuvântați pe toți și tot ceea ce traversează calea voastră. Împreună cu haosul aparent al paradigmei ce se destramă, care are loc acum, sunt multe lucruri pentru a fi recunoscători. Concentrați-vă pe acest lucru, pentru că este recunoștința cea care va aduce mai mult din ceea ce sunteți recunoscători în viața voastră de zi cu zi. Voi puteți și voi o faceți!

Până săptămâna viitoare ...


EU SUNT Hilarion

©2014 Marlene Swetlishoff / Tsu - Tana ( Soo - tam - ah ) Păstrător al simfoniilor Grației.

www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

Traducere Eliza Fati


Sursa:  http://luminapegeea.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu