joi, 26 iunie 2014

Horoscop 25-28 Iunie 2014 :Test de incredere

In aceste zile, pe cer au loc concominent mai multe aspecte astrale foarte interesante. Avem momentul de Luna Nou in semnul Racului, avem Jupiter in cuadratura cu Nodurile Lunare, avem Mercur in trigon cu Nodul Nord, Marte opozitie Uranus etc.
Tema principala este data de relatia lui Jupiter cu Nodurile Lunare. Este un moment de validare, de testare a increderii pe care o avem in noi si in destinul nostru. Are legatura cu momentul iunie/iulie 2012 atunci cand Jupiter a trecut peste Nodul Sud si a activat ceva din trecutul nostru, din alte vieti. In vara lui 2012 , Jupiter ne-a bagat in sala de clasa si ne-a dat subiectul lucrarii de control. La fiecare in parte a fost pe o tema diferita. Incercati sa vedeti care a fost provocarea, testul inceput in 2012 si cum au evoluat lucrurile de atunci. Acum, in 2014, Jupiter ne anunta ca am ajuns la jumatatea timpului pe care il aveam la dispozitie. Acest lucru ne induce o stare de tensiune, agitatie si surescitare. Ne obliga sa revedem tot ce am facut din 2012 pana acum.
Oare am scapat ceva? Oare a fost totul ok? Ce subiecte au ramas nerezolvate? Unde m-am blocat? Daca va aduceti aminte in scoala, cand dadeam vreo lucrare, una din greseli era ca ne concentram pe o singura problema de rezolvat, ne impotmoleam si astfel o dadeam de gard. Acum ne putem afla intr-un punct similar in viata noastra. Acum e momentul sa ne gandim daca nu cumva ne-am concentrat doar pe un singur subiect si am ignorat restul. Oare ce altceva simt ca ar trebuie sa mai schimb in viata mea? Acum este momentul sa ne reorganizam si sa capatam o intelegere mai larga asupra vietii noastre. Oare de ce fac toate lucrurile astea? Unii dintre noi isi pot da seama ca au rezolvat destul de multe lucruri si simt ca sunt pe drumul cel bun.Altii se pot simti blocati si au sentimentul ca se invart in jurul cozii.
Jupiter si afla si langa steaua Procyon.  Aceasta stea rasare inaintea lui Sirius. Marele Stralucitor, si ne arata lucrurile in tranzitie, in transformare. Ea arata oportunitati pe termen scurt si pe care trebuie sa le fructificam imediat. In aceste 3 zile pot fi scurte momente in care sa avem ocazia de a schimba ceva, de a face diferenta in viata noastra. E bine sa acceptam aceasta oportunitate.
Jupiter are legatura si cu filosofia si principiile de viata. Este posibil ca in aceasta perioada sa fie evenimente care sa ne schimbe complet optica si modul in care ne privim viata. E ceva ce trebuie sa schimbam in gandirea noastra - Mercur retrograd - care sa ne ajuta sa facem o schimbare mai importanta in viata. E ca si cum , la examen, citim gresit enuntul problemei. Ceva ne scapa. Revizuiti putin motivele pentru care ati facut anumite lucruri in ultimii 2 ani. Ce v-a impins? De ce ati actionat asa?
Momentul de Luna Noua aduca un plus de dinamisc si profunzime. Luna Noua este un moment de maxim intuneric. Iar in acel intuneric noi plantam semintele unei viitoare cresteri. In acel intuneric apare momentul de AHA.
In plan concret e foarte greu de evaluat ce se va intampla. Totul va fi mult axat pe interior, pe starile noastre si mai putin pe actiuni in afara. De abia din Iulie cand Mercur revine la mers direct si Jupiter intra in Leu o sa incepem sa manifestam ceea ce simtim si intentionam acum. Tot ce se intampla in exterior acum nu are neaparat o relevanta si sunt doar elemente care ne ajuta sa intelegem mai bine ce se intampla in viata noastra. Cautati sa vedeti care e mesajul atasat acelei intamplari.
Toate bune,
Dan
Sursa: http://www.ascella.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu