miercuri, 4 iunie 2014

Resetarea Financiara Globala este iminenta



Despre acest subiect am mai scris si poate multi dintre voi vor spune : ,,S-a mai zis ca se va-ntampla Resetarea Globala si nu sa-ntamplat nimic…”. Sunt perfect de acord si eu am fost dezamagit. Asteptam vara trecuta sa se intample, imediat dupa ce am intrat in posesia informatiilor dar, nu sa-ntamplat. 

Totul este foarte fluid in lume acum, cu siguranta ca totul se schimba, dar viteza este imprimata de schimbarea constiintei noastre. Si dupa cum vedeti ce-I in jurul nostru, lucrurile se misca incet dar….se misca.


Va expun mai jos informatiile proaspete referitoare la schimbarea iminenta a sistemului financiar, speram ca se va produce insfarsit.

Multe lucruri au loc în spatele scenei, care ne conduc la concluzia inevitabilă că noi de fapt vedem desfășurarea Resetarii Financiare Globale.

Acesta este un proces, oameni buni; aceasta nu este o simplă apăsare a unui buton. Există - bazat pe sursele mele - nu mai puțin de douăsprezece persoane care sunt direct implicate în acest proces si de a caror aprobare este necesară și secvențială eliberarea finală catre publicul larg.

A fost o cantitate considerabilă de testari, erori, erori umane și re-testari, care au avut loc în lunile (și chiar ultimii doi ani), care au dus la starea noastră actuală. Eu nu am libertatea de a împărtăși anumite fapte și evenimente, pur și simplu pentru că ar pune în pericol o parte din sursele mele.

Permiteti-mi sa revin putin in trecut. Avem un proces de lucru în două etape. Primul pas este ceea ce comunitatea bancară internațională se referă la " RV – Reevaluarea Generala Valutara." Acest lucru se ridică la un comunicat de prima etapă a reevaluarii a tuturor valutelor majore, printre care știm cu toții include IQD( Dinarul Irakian ), VND( Dongul Vietnamez si Coreean), IDR și un pumn de alte valute care sunt în creștere ca valoare. Ceea ce aceasta nu include sunt monede, care sunt în scădere în mod semnificativ în valoare, cum ar fi USD, EUR, GBP și aproximativ o sută de alte valute.

A doua etapă este aceea la care ne referim în continuare - Resetarea Financiara Globala. Noi o numim resetare, deoarece aceasta constituie o reevaluare a valutelor bazate pe valoarea reală, susținută de aur și alte active sau mărfuri cu o valoare reală, de schimb. 

Deoarece nu există mai puțin de o sută de monede care au fost supraevaluate și au continuat pentru a imprima "bani amuzanti" (fiat), în scopul de a plăti facturile lor, aceasta a creat o criză economică globală, care a ajuns la punctul de colaps global.
Așa cum am observat IQD ( dinarul irakian ) este "moneda de bază" in acest proces. Exista un număr de națiuni ale căror monede sunt de așteptat să crească constant - în unele cazuri - o cantitate semnificativă de Dinari. Deoarece doar dinarul este moneda cu sprijinit in aur de 100 % din lume, devine pivotul pentru Reevaluarea Valutara ( RV ) și Resetarea Financiara Globala ( RFG ).

Mai este un alt element lipsă la RFG care nu se specifica, și acesta este faptul că cifrele datoriei publice publicate de Statele Unite si alte natiuni pe care le afiseaza nu sunt cifre reale. Ei nu iau în considerare datorii care au fost acumulate în timpul războaielor din anii 1700 și 1800, care au fost ignorate, și pentru care au fost emise obligațiuni garantate cu aur, în scopul de a satisface temporar deținătorii de datorii. Statele Unite ale Americii, de exemplu, are o datorie adevărată care depășește 100 de trilioane de dolari. Aceste obligațiuni garantate cu aur sunt într-adevăr garantate cu aur, iar dacă ar fi să vă împărtășesc valoarea reală a acestor obligațiuni (și aurul care se află în spatele lor) vi s-ar învârti ochii in cap ! Este suficient să spunem că RFG a fost conceputa ca un mijloc de a repatria aceste obligațiuni, satisface datoria care datează încă din mai bine de un secol, și a pune economia mondială înapoi pe o bază financiară solidă.
Fără reevaluarea actuala de valute susținute, în multe cazuri, de aceste obligațiuni, nu ar exista pur și simplu suficienți bani pentru a achita aceste datorii.

În ultimele două săptămâni, mii de miliarde de dolari din aceste obligațiuni au fost repatriați, finanțate, și puse la dispoziție pentru a sprijini Resetarea Globala. Atunci cand valoarea de schimb reală a IQD sau VND (pentru a numi doar două exemple populare) este eliberata, cred că mulți oameni vor fi uimiti și încântati.

Va amintesc, de asemenea, de o declarație a guvernatorului CBI, Abdul Basset Turki, pe care a făcut-o în urmă cu doi ani, când a spus : "Când publicul va vedea eliberarea valorii reale a Dinarului , acestia vor fi șocati ! ".

Care este data RFG ? Nu pot da o data pentru ca totul este fluid, pana la eliberarea efectiva. Numerele din spatele scenei pentru dinar, de exemplu, au variat cu mai mult de un dolar. Aceste numere pentru Dong au variat de asemenea la fel de mult cu 40 de centi. Cu asta în minte, este o nebunie pentru mine să citez numere atunci când nu am văzut încă lansarea reala, iar schimbarea este încă în lucrări. Acum un week-end in urma, am văzut mai mult de o duzină de monede care trec prin niște schimbări destul de radicale în spatele scenei.

În timp ce aceste modificări nu sunt încă reflectate pe site-urile FOREX , noi credem că aceste schimbăriprevestesc o lansare publică iminenta, deoarece acestea sunt o parte a acestei Resetari Globale.

Eu nu am de gând să vă dau o dată pentru toate acestea. Ceea ce am de gând să spun este că ne așteptăm să vedem schimbări continue în următoarele două săptămâni - schimbări care ar trebui să devină publice pe măsură ce apar.

Ultimul lucru pe care trebuie să-l spun este că acest întreg RV / RFG este un eveniment de Dumnezeu orientat, iar scopul său este de a elibera ceea ce unii dintre prietenii mei profetici se referă la ca "Renașterea miresei! ". Cei mai mulți oameni stiu ca este "ultimul mare seceriș" de suflete care precede revenirea Domnului Iisus Hristos.

  Fiti binecuvantati !
  

        Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu