luni, 14 iulie 2014

ASHTAR SHERAN

 
ASHTAR SHERAN
 
 
 
 
Sa inaltam toate rugaciunile noastre catre Creatorul Suprem, care este la urma urmei, Cel care este responsabil de tot acest proces de schimbare la nivel planetar.
 
 
 
Dragi frati si surori,
 
 
Incet, incet, lucrurile se aseaza. Viata se organizeaza, in ordinea aleasa de ea. Lumea se pregateste pentru evenimentele care vor urma in lunile viitoare, lasand cale libera schimbarilor.
 
Pamantul va experimenta schimbarea planetara in structura sa moleculara, de o frumusete inegalabila, ce nu a mai fost vazuta vreodata.
 
Voi toti, fiti pregatiti pentru aceste schimbari, pentru ca desi acestea pot fi dezagreabile la inceput, este scenariul inevitabil pentru ca transformarea si transmutarea materiei sa se produca. Fara schimbari manifestate la suprafata planetei, Ascensiunea spre o noua dimensiune de Pace si Lumina, nu va putea avea loc.
 
Sa ne inaltam toate rugaciunile spre Creatorul Suprem, care e la urma urmei, Cel care este responsabil de tot acest proces de schimbare la nivel planetar.
 
Nu numai ca veti schimba doar experienta materiala, pentru toate lucrurile care nu-si mai gasesc locul in Noua Era, care este aproape; dar si planurile subtile care au legatura cu aceasta lume, vor cunoaste o evolutie spre planurile superioare, care, la fel ca si un lant imens care atunci cand e ridicat, antreneaza in egala masura si zalele din partea inferioara. In asa masura incat tot lantul sa fie ridicat si nu doar o parte.
 
Marea majoritate a celor care vor citi acest mesaj, stiu ca la fel cum totul este conectat, la fel sunt si sufletele dar la un nivel subtil, unite ca un singur Suflet, universal unic. Unirea tuturor acestor suflete care au aparut in Creatia lui Dumnezeu, formeaza un Singur Corp de Lumina, care exista in planul material, intr-o multitudine de mici puncte luminoase.
 
Dar toate aceste pete luminoase, sau Scantei Divine, nu sunt decat reflectii distincte ale aceleiasi Fiinte unice, singurul Spirit Universal, care supravegheaza si asigura coeziunea a toata Creatia si relatia misterioasa dintre toate Scanteile Divine, formand un Ansamblu de o complexitate inimaginabila, dar toate reunite prin liantul Iubirii Universale.
 
Fiti deci pregatiti pentru schimbarile care se vor intampla foarte curand si in lunile urmatoare incercati sa va pastrati vibratia la un nivel ridicat prin rugaciune, meditatie si petrecand timp singuri in introspectie; in liniste, astfel incat, atunci cand schimbarea inevitabila va avea loc pentru Ascensiunea voastra rapida, voi veti fi pe faza si pregatiti, atat in plan extern, cat si in cel intern.
 
Salutari insotite de Iubirea noastra Infinita si Fraternitate.
 
 
Canalisé par Chris Won
Traduction Patrick rev. Isabelle
http://despertando.me
http://terrenouvelle.ca/Messages

Traducere: Light Writer
mesagerulluimihail.blogspot.ro
 

http://mesagerulluimihail.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu