marți, 8 iulie 2014

Horoscopul ingerilor

Fiecare zodie este protejata de catre un inger. Tu stii care este ingerul tau pazitor si ce daruri iti ofera?

Fiecare dintre noi avem un inger pazitor care ne apara si ne fereste de lucruri rele, care ne calauzeste pasii de undeva de sus si care ne ajuta sa trecem cu bine peste toate incercarile vietii. Acelasi ingeras care in fiecare clipa vegheaza asupra noastra ne transmite si cateva dintre daruri nepretuite.
foto: inger, Shutterstock

Berbec - Malahidael - Ingerul curajului

Malahidael este ingerul curajului ceea ce ii face pe berbeci sa fie curajosii zodiacului si sa nu stea pe ganduri atunci cand este vorba de incercarile vietii, de aventuri riscante si de situatii inedite. Ei se descurca in orice situatie datorita curajului pe care ingerasul Malahidael il transmite catre ei. Pe langa acest prim dar, Malahidael le mai transmite berbecilor si o spiritualitate speciala, creativitate si puterea de a trece peste impulsurile violente caracteristice berbecilor.


Taur - Asmodael - Ingerul rabdarii

Rabdarea este una dintre cele mai intelepte arme cu care un om poate sa razbeasca in viata. Asmodael, ingerul pazitor al taurilor le transmite acest dar si ii invata in acelasi timp sa il foloseasca in avantajul lor. Datorita acestui dar facut de ingerul pazitor, taurii devin foarte spirituali si atenti la ceea ce se intampla in jurul lor. Asmodael isi fereste protejatii de tentatiile materiale si de ideile fixiste.


Gemeni - Ambriel - Ingerul gandurilor pure

Pentru ca Ambriel, ingerul gandurilor pure, este cel care ii pazeste pe gemeni de tot raul din lume, acestia reusesc sa isi tina departe gandurile rele, negative si sa devina oameni pozitivi si mereu pregatiti sa ii ajute pe cei din jur. Gemenii reusesc sa comunice foarte bine prin prisma acestei gandiri pozitive si sa faca din arta comunicarii cea mai depret arma a lor. Pentru ca detin aceasta arma pretioasa, gemenilor le va fi foarte usor sa se descurce in orice situatie.


Rac - Muriel - Ingerul grijii pentru ceilalti

Racii au intotdeauna grija de cei din jurul lor si asta datorita lui Muriel, ingerul lor pazitor care le insufla aceasta grija neconditionata pentru cei dragi. In general vor sa stie ca cei apropiati sunt bine si nu mai au nevoie de altceva. Se pun intotdeauna pe ultimul plan, pe locul intai fiind intotdeauna familia si apoi prietenii apropiati. Au capacitatea de a intelege pana si cele mai dificile lucruri evitand astfel impulsurile nervoase.

Leu - Verchiel - Ingerul puterii controlate

Chiar daca sunt regii junglei, leii stiu sa isi dozeze si sa isi controleze foarte bine puterea cu care sunt investiti. Verchiel ii invata pe lei cum sa isi stapaneasca iesirile necontrolate si cum sa nu abuzeze de puterea lor. Cu ajutorul ingerului pazitor, leii devin persoane sufletiste, altrusite si mereu dispuse sa isi ajute aproapele. In acelasi timp reusesc sa isi controleze modul de a iesi in evidenta cu orice pret si incearca sa fie mai retrasi.


Fecioara - Hamaliel - Ingerul virtutii

Fara acest dar nepretuit pe care ingerul Hamailiel il daruieste fecioarelor, acestea ar deveni mult prea critice cu privire la cei din jurul lor si la tot ceea ce le inconjoara. Atente la detalii, fecioarele nu trec nimic cu vederea si analizeaza orice amanunt. Cu ajutorul acestui dar, fecioarele reusesc sa se afirme in domeniul cercetarii si sa isi canalizeze toata atentia asupra acestui aspect profesional al vietii.


Balanta - Uriel - Ingerul dorintelor constructive

Balanta are intotdeauna nevoie de echilibru in viata ei si de armonie continua pe toate planurile. Face orice ca sa ajunga la o stabilitate sentimentala si profesionala pentru ca aceste doua sectoare sunt cele mai importante pentru balante. Uriel le ajuta pe balante sa isi mentina un echilibru interior si exterior fara de care nu ar avea liniste. Datorita ingerului pazitor, balantele au darul de a crea armonie oriunde se duc.


Scorpion - Barbiel - Ingerul transformarii

Scorpionii sunt adesea foarte impulsivi si tind sa devina violenti in situatile in care se simt incoltiti din toate partile. Barbiel ii ajuta sa isi transforme aceasta pornire violenta in compasiune si sa isi purifice sufletul de emotiile negative si gandurile distructive. In acelasi timp, scorpionii sunt firi foarte sexuale, dar Barbiel reuseste sa le tina in frau si aceste dorinte arzatoare care au tendinta de a scapa de sub control.

Sagetator - Adnachiel - Ingerul puterii iubirii

Sagetatorii sunt foarte ambitiosi din fire, dar Adnachiel vine in ajutorul lor si canalizeaza aceasta ambitie transformand-o in iubire spirituala. In acest fel, ambitia se concentreaza supra aspiratiilor si a obiectivelor pe plan profesional, lucru benefic in atingerea telurilor propuse. Tot Adnachiel trezeste in sagetatori dorul de casa si de cei dragi, lucru care ii apropie si mai mult de familie si prieteni.


Capricorn - Haniel - Ingerul revelarii divinitatii

Capricornii ar avea nevoie de o armata de ingeri pentru a reusi sa treaca de obsesia lor pentru control. Invatati sa-si apere teritoriul, capricornii dezvolta un simt al controlului care adesea tinde spre extreme neplacute. Haniel, ingerul pazitor al capricornilor le deschide ochii si ii aduce mai aproape de partea spirituala a vietii facandu-i sa inteleaga lumea divina mai bine ca orice alt nativ al zodiacului.


Varsator - Gabriel - Ingerul adevarului

Varsatorii sunt cei mai mari luptatori ai dreptatii si ai adevarului. Nu tolereaza sub nicio forma minciuna si inselaciunea, coruptia si toate lucrurile care ascund adevaruri importante. Gabriel, ingerul pazitor al varsatorilor le insufla aceasta sete pentru adevar, aceasta putere de a lupta intotdeauna pentru a invinge minciuna. Lucrul cel mai bun este ca varsatorii raspandesc adevarul in jurul lor, ajutand astfel la imbunatatirea lucrurilor si a mediului inconjurator.


Pesti - Barakiel - Ingerul credintei

Barakiel, ingerul pazitor al pestilor le da acestora puterea si capacitatea de a face diferenta intre cunoastere si credinta. Mai mult de atat, Barakiel isi ajuta protejatii sa isi cunoasca mai bine sufletul, sa patrunda in adancurile lor si sa descopere lucruri care nu ies la suprafata decat in cazuri speciale si foarte rare. Acest inger al credintei le da pestilor puterea de a-si traii propriile povesti.

Sursa: horoscop.kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu