sâmbătă, 5 iulie 2014

NUME DE COD:IUBIREA


Dragilor, ne-am adunat aici din toate colturile galaxiei sa celebram viata prin insasi existenta noastra si mai  important, sa celebram faptul ca suntem izvoare de iubire neconditionata. Am luat un corp si ne-am lasat in mrejele uitarii pentru a ne consolida din interior, pentru a da forma iubirii, uitand faptul ca, in esenta suntem iubire.

Am predat universului cunoasterea noastra si noi ne-am nascut in limite, am imbracat sub formele neputintei puterea si lumina noastra, am ascuns de noi tot ce era mai divin, pentru a descoperi divinul in toata splendoarea lui.

Suntem treziti, avem in vizor acum, goliciunea si iluzia dualitatii. Ne-am separat de efectele ei, am pus totul cap la cap si am privit jocul asa cum este el, am privit frumusetea din interiorul uratului, curajul din interiorul fricii, iubirea din interiorul urii si fericirea din tristete. Poate ca aceste cuvinte nu va spun nimic, insa cu ajutorul lor ne-am aflat identitatea. Cartile jocului au fost aruncate pe masa, la vedere, si fiecare priveste acum drumul vietilor si cazna sau truda fiecaruia. Avem in fata bagajul de experiente care ne-au slefuit pe toate fetele, astfel incat sa putem straluci asa cum straluceste nisipul marii, sa fim intelepti asa cum este Sinele nostru autentic.
Am inchis jocul dualitatii si de acum privim totul cu mare intelepciune. Am ajuns la maturitate, haina umana a cazut si a facut loc fiintei de lumina. De acum noi manifestam lumina, prin fiecare gand, gest, vorba, actiune. Tot ceea ce facem de acum incolo ne defineste. A venit vremea sa aplicam intelepciunea dobandita din trezirea sufletului la esenta, la realitatea spiritului, am fost atinsi de vibratia dadatoare de constiinta a intregului, care ne-a descoperit in iubire. Avand constiinta faptului ca, suntem lumina, vom lumina sufletele fratilor si surorilor prinsi in iluzie cu multa rabdare dupa cum si Creatorul(Mama/Tata) nostru a avut si are in continuare cu toti.

In noi se va vedea blandetea cand ceilalti vor continua sa se amageasca cu jocul iluziei si maiestria de a-i indruma mereu catre descoperirea de sine. Vom privi aproapele nostru cu multa ingaduinta cand va gresi si vorba noastra va fi mangaiere pentru sufletul lui. Mana noastra ii va ridica atunci cand ei vor crede ca nu mai exista caldura si iubire in lumea asta, si tot noi ii vom invata sa aiba rabdare cu ei insisi, sa priveasca totul ca pe o bogatie inestimabila. Tot noi ii vom invata sa se pretuiasca pe ei insisi si sa caute mereu si mereu raspunsurile in interior. Cand manifestarea lor va arata nepricepere, aduceti-va aminte ca si voi ati fost in locul lor, la fel de nepriceputi, iar altii au jucat rolul de indrumatori pentru voi. Spiritul de empatie sa va insoteasca mereu in dorinta voastra de a ajuta.

Cand ei vor refuza sa vada solutia si vor avea impresia ca lumea este un haos generalizat, aprindeti scanteia care le va urni inima spre a intelege faptul ca noi suntem in esenta iubire. Nu este greu sa fii ceea ce esti.

Mereu sa fiti ghidati dupa ce inima va sopteste ca este adevar. Ascultati muzica interioara si cantati in ton cu iubirea, lasati –va purtati de valul fericirii pe care o simtiti cand faceti ce va reprezinta.

Voi singuri va dati teste chiar daca sunteti inconstienti, si voi singuri cautati raspunsurile in stanga si dreapta, insa nu uitati ca sunteti iubire, iar inima este calauza voastra in tot ceea ce faceti. Testul vi-l dati pentru a vedea capacitatea voastra de revenire la origine, la fiintele de lumina care sunteti. Uneori credeti ca viata este prea dura pentru putinta voastra, insa nu uitati ca daca voi va dati aceste teste, este pentru ca stiti ca le puteti trece peste ele, indiferent ce-ar fi.

Lucrati pentru intelegerea faptului ca noi reprezentam un intreg, asa dupa cum frunzele lucreaza pentru copac, asa dupa cum furnicile sau albinele lucreaza pentru intreg. Intelegeti faptul ca voi sunteti o familie, daca un membru are probleme, aceasta va deveni a familiei, caci, unitatea este armonie, ceilalti membrii a-I familiei, vor sari in ajutorul celui nevoias, il vor ridica, sfatui, ajuta. Noi suntem membrii Familiei Universale. In sprijinul nostru sunt acum fratii si surorile nostrii mai mari, care ne ajuta sa apreciem viata, sa o intelegem si sa o traim la adevarata ei valoare.

Nu respingeti ajutorul pe care tot voi l-ati cerut. Constiinta nu se poate eleva stand impasibili la tot ceea ce reprezinta viata, la tot ceea ce este viu. Evolutia nu se dobandeste doar gandind ca urci niste trepte mental, ci urcand fiecare treapta cu intelegere si insusire, acceptare si recunostiinta.

Iesiti deci din anonimatul iluziei si purtati-va ca fiintele de lumina ce sunteti. Nimic din ce va sulfa iluzia la ureche ca este adevar, sa nu acceptati ca fiind adevarul vostru. Adevarul este numai unul, voi sunteti iubire si lumina. Ce depaseste acesta identitate a adevarului nu este de la Sinele vostru Superior.

Fratii si surorile voastre au nevoie de ghidare, noi suntem aici pentru ei, pentru a-i sustine, pentru asta n-am pregatit milenii. Misiunile noastre sunt duse la bun sfarsit daca, fiecare dintre noi isi asuma responsabilitatea iesirii tuturor din intuneric, iar intr-o privire mai atenta asupra situatiei, iesirea individuala duce la iesirea colectiva.

Toti cei care aveti misiuni de salvare, de ridicare a constiintei colective, sunteti cei mai buni, ati facut acesta treba de foarte multe ori. NU puteti zice ca o faceti pentru prima data. Planul divin nu se schiteaza pe incertitudini sau jumatati de masura. Sunteti aici pe Terra, pentru ca ati dorit sa traiti in aceste timpuri ale renasterii spirituale a intregii planete. Tot ce este necesar sa duceti la indeplinire este sa fiti voi insiva, sa straluciti atat de tare, incat prezenta voastra sa fie simtita negresit.

Dragilor, timpul a sosit! Cautati sa realizati pacea. Faceti pace cu voi si cu lumea. Topiti in iubire toate inlantuirile matriceale negative care v-au programat sa fiti roboti fara discernamant, fara a va manifesta inima. Intelegeti ca fara a face efortul de a va schimba, nimic nu se schimba de la sine, eforturile voastre comune, le puteti fructifica numai daca sunteti unitate, ganditi pentru unitate, actionati pentru unitate. Fiti unitate.

Doar daca reventi la originea voastra iubitoare, rupeti lanturile acestei paradigme intunecate.

Fiti iubire, dimineata cand va treziti, fiti iubire peste tot unde mergeti, fiti iubire si inainte de culcare si in iubire sa va fie somnul. Numai asa castigati lupta. A fi iubire inseamna a renunta la programari mentale, obiceiuri si traditii, care va fac sa va mintiti siguri, acestea sunt gunoiul in care ati stat si de care trebuie sa scapati, pentru a pasi in dimensiuni superioare de constiinta si de fiintare. 

Noi suntem Iubire, Noi suntem Unul!

C.S.K.
Sursa: http://scanteiadivina2014.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu