luni, 21 iulie 2014

Uluitor: Celebrul numerolog Anatol Basarab dovedeşte că accidentul aviatic din Ukraina face parte din conspiraţia NWO…(FOTO)

anatol basarab

Exclusiv: Printr-un calcul numerologic care te lasă perplex, postat pe pagina sa, celebrul numerolog Anatol Basarab dovedeşte fără putinţă de tăgadă că accidentul aviatic din Ukraina se încadrează perfect în “teoria conspiraţiei” sau mai bine spus în teroria conspiraţiei de tip NWO(NewWorldOrder), încadrându-se perfect pe linia atentatelor teroriste asupra “Turnurilor Gemene” din 11 septembrie 2001 când, la fel, numerologii au arătat că totul a fost premeditat, până în cel mai mic detaliu.
2Cum astfel de faze şi calcule ne lasă perplecşi, vă lăsăm pe dumneavoastră să faceţi comentariile ulterioare de rigoare.
3
Sursa: http://ex-press.ro/
COMENTARIU SFATUITOAREA
Poate nu e intamplator ca avionul cazut era un Boeing 777 si ca a cazut pe 17.07.2014, adica 1777, nu?
Avea indicativul MH 17 si a cazut la ora 17. A facut primul zbor pe 17.07.1997 si a fost distrus 17 ani mai tarziu.

2 comentarii:

  1. Primul avion care se zice ca e disparut in ocean ,cica ar fi fost teleportat pe alta planeta! Doar citiva au murit carora li se implinise sorocul, in rest ceilalti sint bine-mersi; au casa , servicii ,etc...

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am uitat la calculele tipului astuia si nu inteleg cum insumeaza el data de 17 de a obtinut 7 ; acolo dedesubt 17 trebuia sa fie 8!

    RăspundețiȘtergere