miercuri, 6 august 2014

Ebola este un razboi comun bio-psihologic al lui George Soros si Bill & Melinda Gates



În urma celei mai recente înșelătorii teroriste, Ebola, președintele Barack Obama tocmai a semnat un ordin executiv care să permită reținerea forțată a persoanelor cu boli respiratorii grave. Da, ai auzit bine. Nu Ebola. Doar persoanele cu probleme de respirație.

Cu toate acestea, singura tulpină cunoscută de Ebola ce poate fi transmisă interpersonal prin picaturi in aer - Mayinga - nu a mai fost identificată din 1978.

Aceasta amintește de o prestidigitatie similară, atunci când liderii noștri iubitori de război au început a bate tobe de război împotriva Irakului pe 9/11, insistând că autorii atacului turnurilor gemene au fost dintr-o peșteră din Afganistan. Daca incepeti cumva sa fiti ingrijorati de Ebola, ar fi mai bine sa nu fiti. Incepe sa para a razboi psihologic tot mai suspect, la fel ca gripa aviara, gripa porcina, etc.

Dacă vorbești de o posibilă epidemie la nivel mondial, statisticile provin de la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care este institutie subordonata elitei, iar Ebola nu este nici măcar ceva de genul proportii epidemice in Africa. Adăugand faptul ca geneza Ebola pare să fi venit de la un nucleu care are, în centrul său, un laborator de arme biologice deținute de miliardarii George Soros și Bill și Melinda Gates.
Chiar potrivit cifrelor OMS, răspândirea de Ebola în Africa este nimic în comparație cu numarul oamenilor care mor în Occident datorita obișnuitei gripe comune in fiecare an. Te uiți la un total de 900 de decese în general, pentru Ebola, față de o cifră anuală de decese cauzate de gripa de 250.000 și 500.000. Ambele cifre provin din rapoartele OMS.
Deci sa sperăm că obtinem o perspectivă sănătoasă asupra tacticii războiului psihologic Ebola care este propagata in prezent de către mass-media mondiala care, de asemenea, este sub controlul elitei planetare.
Jon Rappoport intr-un articol pentru Infowars, spunea :
"Ebola este o operațiune de propagandă. Alegerile sunt facute: ce să sublinieze, ce să ignore, aceea de a o utiliza, în scopul de a invoca frica. Producerea fricii, într-un fel sau altul, este un element standard în exercitarea controlului de sus în jos asupra populației. Când oamenii se tem, sunt obedienti, sunt ascultători fata de autoritate. Și asta e ordinea de zi. "
Partea de propagandă a operațiunii este respectată cu sârguință de capul OMS, Margaret Chan. Când ea s-a adresat in cadrul unui summit al liderilor regionali, cifrele ei erau în conflict cu actuala raportare din cadrul statisticii OMS actualizate in 25 iulie, "virusul Ebola in Africa de Vest". Ea a declarat la summit ca virusul a revendicat 728 de vieți în Guineea, Liberia și Sierra Leone din februarie .... aproape de două ori mai multe ca cifrele oficiale înregistrate. Chan, de asemenea, le-a spus că Ebola ucide pana la 90 la suta dintre cei infectati, atunci când din același raport, putem vedea că cele 456 de decese au fost dintr-un total de 814 infectati ... așa că e aproape jumătate.
Doar aceste cifre oficiale contradictorii si propagandei prin limbajul folosit de catre mass-media putem sa ne dam seama ca s-a pornit un razboi bio-psihologic impotriva noastra. A fost un comentariu foarte revelator de la un farmacist care, intr-un interviu la Bloomberg News, Dr. Ben Neuman a recunoscut că nu este motiv de "panică" virusul Ebola pentru industria farmaceutica pentru a justifica dezvoltarea unui leac.
De-acum incolo nu va fi doar un singur medicament de care avem nevoie pentru Ebola, ci vom avea nevoie de un cocktail de medicamente și, probabil, de un vaccin frumos, care ar putea fi utilizate, toate acestea costand o mulțime de bani guvernele lumii si implicit pe noi cobaii Noii Ordini Mondiale.

De fapt, Monsanto care detine Tekmira Pharmaceuticals a dezvoltat un vaccin Ebola, care a fost testat pe oameni cu rezultate pozitive. Cu toate acestea, acesta a fost pus în așteptare de Monsanto si FDA, și acest lucru a dus la crearea unei petitii a medicilor care insistă că interdicția ar trebui ridicată. Aparent, acțiunile Tekmira au crescut brusc de cand izbucnirea Ebola în Africa de Vest s-a intensificat, iar investitorii se asteapta ca vaccinul să fie reexaminat și eliberat foarte curand.


Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) al SUA ne spune că virusul se răspândește din cauza unor practici neigienice în spitalele din Africa. Deci, nu poate fi o coincidență faptul că un laborator de bio-război într-un spital din Sierra Leone, cu o listă de investitori, care arată ca o ,,Cine este Cine” a Noii Ordini Mondiale, inclusiv eugeniștii cunoscuti ca George Soros și Bill și Melinda Gates, sunt deja la centrul de focar Ebola din Africa. Acestia sunt cei mai bogati oameni din lume și dețin guvernele noastre.

 Spitalul Guvernamental Kenema din Sierra Leone, care a fost ochiul furtunii Ebola, găzduiește un nivel SUA de biosecuritate 2, intr-un laborator de cercetare in arme biologice cu link-uri către Bill și Melinda Gates Foundation și Fundația Soros. Acolo, oamenii de stiinta in bioaparare ai SUA au lucrat pe febre virale, cum ar fi Ebola de zeci de ani. Localnicii cu siguranță cred căKenema Lab din Sierra Leone este cauza epidemiei de Ebola acolo. Rapoarte ale Bloomberg releva ca localnicii au aruncat cu pietre in spital și in secția de poliție, în mijlocul temerilor că lucrătorii din domeniul sănătății au folosind Ebola ca un truc pentru a ucide oameni și de a colecta parti ale corpului lor. Temerile au fost declanșate de un "zvon" aparent început de către o asistentă medicală care a lucrat acolo, despre care laboratorul a insistat repede ca a fost bolnava mintal. Aceasta este o tactică comună și clasica, pentru a discredita martorul. Trebuie să ne întrebam cum o persoană bolnavă psihic a fost considerata apta pentru a lucra într-o astfel de facilitate sensibila și periculoasa. Dar, desigur, ea a fost complet sănătoasă, și doar suficient de neînfricată ca să spună adevărul.
Este o chestiune de inregistrare publica că acest laborator de razboi biologic a lucrat la dezvoltarea diferitelor tulpini de Ebola pentru mai mult de 40 de ani, si care ridică întrebarea, cum Dumnezeu ar aștepta cineva să-l controleze într-o situație pe câmpul de luptă? Cred că răspunsul la această întrebare este că nu ar putea, și ca armă Ebola nu este și nu a fost niciodată destinata a fi utilizata doar pe trupele inamice, dar pe civili cu siguranta. Convenția de la Geneva este moarta de mult si ar trebui sa se suceasca-n mormant !
 În conformitate cu American Kabuki, care au cercetat acest subiect mai profund, acest laborator Soros / Gates a fost, până în prezent, în imposibilitatea de a dezvolta o tulpina de Ebola, care sa fie destul de virulenta, și cu siguranță nu una  care se va răspândi în climate mai reci, care nu se găsesc în Africa.

Ei spun :
,, Au încercat să creeze o bioarmă Ebola de peste 40 de ani. Ei nu pot face acest lucru, deoarece tulpina Mayinga de Ebola (tulpina cunoscuta ca fiind contagioasa prin transmisie de aerosoli) ucide oamenii prea repede pentru ca aceasta să funcționeze ca o răspândire largă de bioarmă.”
"S-au jucat cu Marlburg / Ebola pentru a crea un virus cu o perioadă de gestație mai mare, astfel încât trecerea  infecție / contaminare sa se răspândeasca mai departe. Dar Marlburg anulează factorii de transmisie de aerosoli ale tulpinii Mayinga de Ebola, pe care le lasă cu transmisie orala, prin mucoase, si care nu este eficient pentru ca virusul moare foarte repede, mai putin atunci cand se află într-un climat foarte cald si umed (de unde și faptul că acesta a fost testat în Africa de Vest, în zonele cu climă de jungla). Aerul condiționat ucide virusul aproape instantaneu.”
,,Deci, Ebola are o singură tulpină, care este suspectata de a fi fost transmisa prin expunerea prin aerosoli a virusului viu. Tulpina Ebola Zair numit "Mayinga". ,, Tulpina Zair Mayinga este singura tulpina Ebola, care a fost vreodată suspecta de a fi transmisa prin contaminare cu aerosoli, și este extrem de rară. Din cele mai bune surse, tulpina Mayinga nu a fost văzuta într-un focar din 1978. "

Între timp, acest laborator de bioarme din Sierra Leone este în curs rapid de a fi închis, evitându-se astfel orice investigație a poliției. Multi-miliardarul George Soros, un prieten de-al președintelui din Sierra Leone, este, de asemenea, un investitor mare în așa-numitul "triunghi Ebola" din Sierra Leone, Liberia și Guineea.

Deci, probabil, au dat aceasta: înșelătorie terifianta Ebola care ar putea să funcționeze bine ca ,,psy-ops” pentru trei motive - Ebola este o boală străină din terenuri exotice, simptomele sunt sângeroase și hidoase și pot fi, de asemenea, mortale. Acest lucru înseamnă că Ebola poate avea o șansă mai mare de a capta imaginația unui public pre-programat de Hollywood prin filme de groază, în cazul în care războiul informațional este în mare parte declansat.

La urma urmei, este vorba despre profit, și o populație speriata nu se va întreba de ce  creste prețul acțiunilor. In concluzie: Al Treilea Razboi Mondial nu va fi efectuat între națiuni, ci de către o elită eugenica ( conform ideologiei eugeniei, n.a.) și psihopata mondiala pe oamenii obișnuiți, în mare parte prin arme biologice și război psihologic. Acesta poate incepe cu EBOLA.

       sursa : http://therapybook.wordpress.com/
       
       Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu