joi, 28 august 2014

Horoscop. Planeta Mercur va intra în zodia Balanţă. Descoperă influenţele!

Mercur, planeta comunicării, a raţiunii şi a tehnologiei, va tranzita în perioada 2 – 27 septembrie 2014 zodia Balanţei.


În această zodie de aer Mercur se află într-o poziţie favorabilă, încurajând comunicarea eficientă, diplomaţia şi rezolvarea unor chestiuni delicate care ţin de relaţii şi viaţa sentimentală.
Balanţa reprezintă socializarea, amabilitatea şi depăşirea diferenţelor care ne-ar putea îndepărta. Recunoaşte faptul că există întotdeauna mai multe faţete ale aceleiaşi probleme. Prin urmare, diplomaţia este soluţia rezolvării problemelor, atât în viaţa publică, cât şi în cea personală.
Mercur în Balanţă ne îndeamnă să păstrăm un ton calm al discuţiei pentru ca relaţiile să nu aibă de suferit de pe urma discuţiilor în contradictoriu.
Uneori este necesar ca tonul să fie coborât pentru ca ambele tabere să se facă auzite. Este o ocazie bună pentru a vindeca rănile cauzate de neînţelegeri sau viziuni diferite asupra unor chestiuni spinoase.
Provocarea acestui tranzit este tendinţa de a fi prea amabil în discuţii, ceea ce eclipsează necesitatea de a fi absolut sincer. Diplomaţia exagerată poate fi o barieră în faţa comunicării reale şi sincere.

Putem avea tendinţa de a face compromisuri de dragul armoniei, dar este necesar să ne amintim că sinceritatea este cea mai bună cale pentru a construi relaţii puternice şi fericite.
Sursa: http://www.eva.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu