vineri, 8 august 2014

"ROMANIA A INTRAT PE DRUMUL FARA INTOARCERE " - MESAJ IN TIMPUL MEDITATIEI DIN ZIUA DE 6 AUGUST 2014 " SCHIMBAREA LA FATA A DOMNULUI"Ieri, in timpul meditatie de la ora 21.30, am vazut 3 ingeri de lumina, unul verde, altul auriu si altul argintiu. Mentionez ca acesti ingeri mi-au aparut si in vis in una din noptile anterioare. Atunci am stiut ca ei au venit pentru a ma ajuta in munca mea, prin care incerc sa ajut cat pot mult oamenii si tara noastra. Desi ei nu mi-au spus cine sunt, eu i-am perceput ca fiind Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel si Arhanghelul Rafael.
Pe 6 august, ei m-au insotit si m-au ghidat pe parcursul meditatiei. Simteam cum vindeca, si curata tara aceasta si pe masura ce timpul trecea, urcam si intram pe o drum foarte bine definit. Apoi a venit mesajul:

"ROMANIA A INTRAT PE DRUMUL FARA INTOARCERE AL OCUPARII POZITIEI EI DATA DE DUMNEZEU, DE SALVATOR AL LUMII!"

Senzatia era ca vor urma un cumul de framantari, asemanatoare unei "nasteri" si ca orice nastere, este insotita de durere. Nu am simtit frica sau spaima, pentru ca stiam ca Ingerii de Lumina ne vor insoti si ne vor calauzi pe tot parcursul acestei "nasteri". 

Apoi, am iesit in afara Matricei energetice a Pamantului si am fost condusa de o prezenta extrem de benefica si puternica, pe care din anumite motive nu o voi numi si am ajuns in fata Marelui Cretor al Universului, care mi-a transmis urmatorul mesaj:

"Voi nu intelegeti ce trebuie sa faceti pentru a fi fericiti. Cautati in afara voastra sa gasiti raspunsul la intrebarile existentiale, cand toate raspunsurile sunt in voi. Preferati sa va complicati existenta si sa cautati metode de a ajunge sa- L cunoasteti pe Dumnezeu. Toti spuneti ca Eu sunt in voi, dar voi nu reusiti sa patrundeti intelesul acestui adevar. 
Nu va mai complicati! Invatati sa va intelegeti si sa intelegeti ca in voi veti gasi tot ceea ce aveti nevoie. In voi sunt toate uneltele pentru a dobandi fericirea si tot acolo sunt toate raspunsurile intrebarilor voastre. 
Priviti in voi si in jurul vostru si veti intelege ca totul este atat de simplu! 
Cand veti intelege toate acestea, atunci veti intelege ce aveti de facut pentru a va elibera si de a evolua!"

Din punctul meu de vedere, acest mesaj este esenta cautarilor si intrebarilor noastre, iar faptul ca Ingerii de Lumina au venit sa fie langa noi si sa ne ajute in aceste timpuri, atunci intr-adevar pe 6 august 2014 s-a intamplat "SCHIMBAREA NOASTRA LA FATA".
Reinnoiesc invitatia pentru a participa la conferinta de sambata, 9 august 2014

"TOTUL ESTE VIBRATIE - UNIVERSUL INTERIOR ESTE ACELASI CU UNIVERSUL EXTERIOR CREAT DE DUMNEZEU"

 unde vom incerca sa gasim propriile raspunsuri la modul cum Dumnezeu ne-a creat .

Mai multe detalii aici:
http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2014/07/conferinta-bucuresti-9-august-2014.html
https://www.youtube.com/watch?v=w5t1Bodtp_8

4 comentarii:

 1. Daca se poate, am doua intrebari despre acest articol si despre conferinte:
  1. Cand crezi ca lumea va intelege acest mesaj transmis de tine ?
  2. In unele conferinte exista tema abundentei, daca sunteti in stare sa atrageti abundenta in viata voastra, de ce mai cereti bani tip donatie la conferinte ?

  Astept un raspuns, daca se poate :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 1. Unele persoane deja intele, altele vor intelege in curand, altii niciodata.
   2. Pentru ca eu am inteles Legile Universului. Incearca sa le intelegi si tu si asa iti vei raspunde singur la intrebare.

   Dumnezeu sa te binecuvanteze!

   Ștergere
 2. Dumnezeu ESTE Tot Ceea Ce Este si noi SUNTEM la fel dumnezei,prin ceea ce suntem cu adevarat,adica Spirit/Suflet aflat intr-un templu/vehicul purtator care este corpul fizic,ca sa putem experimenta viata pe Pamant ,in dualitate.Si Da in noi ,in fiecare este imparatia si puterea si slava imparatiei noastre!Fiecare om are calea sa,etapele sale de evolutie,de....trezire si manifestare a ceea ce este ,si este in regula/divin oricum.

  RăspundețiȘtergere