joi, 9 octombrie 2014

Beneficii ale uleiului de samburi de struguri

Ulei de samburi de Struguri
Proprietatile terapeutice bere strugurilor sunt cunoscute si practicate de mii de ani. Insa atentia cercetatorilor sa indreptat si asupra a ce CEEA se arunca DIN Struguri - samburii. Mai intai, samburii de Struguri au provocat o mica revolutie in industria alimentara, pretul cca apoi sa inceapa o adevarata Cariera în Sanatate. Si Asta datorita extra uleiului DIN acesti samburi, ONU Ulei cu PROPRIETATI terapeutice exceptionale.

Cand vorbim Despre efecte terapeutice ne raportam la uleiul de Struguri obtinut Prin presare la Rece. Exista si ONU Ulei rafinat de samburi de Struguri, de îngrijire se obtine la temperaturi mari, cand sunt distruse, Practic, TOATE substantele activ DIN Punct de vedere terapeutică si de ingrijire, evident, Nu Este recomandat in vindecare. Uleiul presat la Rece DIN samburi de Struguri se Gaseste in supermarketuri, la raioanele cu Uleiuri de import.
Beneficii for Sanatate bere uleiului de samburi de Struguri
Bolile vasculare
Folosirea constanta a uleiului de samburi de Struguri în salate, îngrijire vor fi consumate zilnic, Este suficienta for evitarea únor Boli vasculare, cum ar fi arterioscleroza, fragilitatea vasculara SAU arterita. Aceasta din pretul cca uleiul de Struguri se continua substante (asa-numitele grasimi nesaturate) îngrijire AJUTĂ la mentinerea elasticitatii vasculare Tineretii si, precum si substante de îngrijire impiedica procesele degenerative bere Vaselor de Sange.
Bolile de Inima
Se Consuma zilnic Doua linguri DIN acest Ulei, recomandat de ingrijire Este în mod special grijă persoanelor au avut ARS au o dieta cu Multa carne si Băuturi DIN carne, cu prajeli SAU Alte grasimi "rele", cum ar fi Cele DIN margarina SAU DIN uleiurile rafinate . Acest Ulei previne ischemie cardiaca, precum si tulburari circulatorii cum ar fi hipertensiunea si tensiunea arterială oscilanta.
Dermatologice Afectiuni
Se Recomanda Atat intern consumul, cat si Masajul pe piele cu acest Ulei. Bogat in Vitamina E, Este ONU elixir for mentinerea Tineretii pielii, Dar Si pretul prevenirea únor afectiuni dermatologice (cheratoze, psoriazis, depigmentari etc). Masajul facut dupa Baie cu Ulei de samburi de Struguri impiedica pierderea Apei (mentinand hidratarea pielii), da stralucire si finete epidermei, intarziindu-i imbatranirea.
Colesterol
În 1993, un Fost prezentat la conferinta Anuala a "Colegiului Stiintific de Cardiologie DIN Statele Unite" Studiu ONU pe 56 de Pacienti, Barbati si femei, de îngrijire aveau Valori ridicate bere colesterolului. Consumand zilnic cate 43 de grame de Ulei de seminte de Struguri, acestia si-au REDUS cu 15,6% colesterolului nivelul DIN Sange în Doar 3 (!) Saptamani. În Prezent, uleiul de samburi de Struguri Este CONSIDERAȚII cel mai bun medicament-aliment for scaderea si mentinerea la cote Normale o nivelului colesterolului.

Varice si hemoroizi
Consumul zilnic al acestui Ulei previne aparitia dilatatiilor venoase anormale si, mai mult, poate micsora venele varicoase. Se Consuma in salate de cruditati, cate 3-4 linguri pe zi, tratamentul fiind pe Termen pulmonar (un minim al ONU). Este recomandat si pretul tratarea umflarii picioarelor si a senzatiei de mobilæ în Picioare.
Reumatism
Cei de îngrijire sufera deja de artrita pot constata, consumand acest Ulei, o Reducere la timp un durerilor datorate inflamatiilor. Aceasta, for cca semintele de Struguri Contin substante pasă înºiºi Sanatatea tesuturilor DIN compozitia articulatiilor, precum si antiinflamatoare Naturale. Se Consuma salate cu Ulei de samburi de Struguri (minimum 3 linguri zilnic), in cura de 2-3 Luni.
Alergie
Este utilizat si in tratarea alergiilor, deoarece blocheaza enzimele grijă producție histaminele (substante Naturale DIN Corpul Uman pasă Determina aparitia reactiilor alergice). Se vindeca fac de cate 2-3 Luni, în grija se Consuma cate 30 ml DIN acest Ulei, zilnic. In Caz de criza alergica, administrarea uleiului eficientizeaza, Altele Intre, Mișcarea vitaminei C, de îngrijire Este folosita in TOATE tratamentele anti-alergice.
Imbatranirea
Uleiul de seminte de Struguri Nu poate, bineinteles, opri complet Procesul de imbatranire al tesuturilor, Dar poate prelungi mult Tinerețea Biologica. La femei, AJUTĂ la mentinerea echilibrului hormonal, previne aparitia menopauzei premature, precum si o únor Fenomene cum ar fi uscarea pielii, aparitia pilozitatilor în exces, estomparea caracterelor secundare feminine. La barbati, previne vasculara impotenta. La ambele sexe, previne si Combate Alzheimerul, reumatismul degenerativ, problemele cardiace. Se Consuma, zilnic, cel puțin 30 de grame, în salate de cruditati (grijă ii potenteaza efectul).
Tratamente pretul piele cu Ulei de samburi de Struguri
Piele uscata si sensibila la frig
La Zece minute dupa Baie, se maseaza intreg Corpul, mai Ales membrele, cu Ulei de samburi de Struguri. Tratamentul se confruntă cu SASE saptamani la rand, mai Ales în perioadele friguroase.
Piele cu tendinta de imbatranire
Uleiul de Struguri penetreaza epiderma rapid, nelasand senzatia de piele grasa si protejand in Schimb pielea de Vant si de soare. Datorita continutului ridicat de SAU acid linoleic, de îngrijire Este Repede incorporat in piele, reduce pierderea de apa DIN epiderma si restabileste elasticitatea pielii. Se foloseste, de asemenea, dupa Baie, for masaj.
Zece USCAT
O date la Trei Zile, se maseaza obrajii, pometii, Fruntea si Gâtul, cu Ulei de samburi de Struguri. Sunt efecte de protectie, logat hidratarea si impiedica formarea ridurilor.
Contraindicatii bere uleiului de samburi de Struguri
Intern, Nu se cunosc contraindicatii la administrarea acestui Ulei, cu conditia sa Nu-ți fie rușine, preparate termic si sa Nu-ți fie rușine depasita perioada de Valabilitate inscrisa pe Ambalaj. 
Extern, VA fi evitata folosirea sa pe portiunile cu piele grasa, seboreica, putand in aceste cazuri sa Reactii cutanate produca locale.

Sursa: http: /www.curademiere.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu