marți, 7 octombrie 2014

LUNA SÂNGERIE. PROFEȚII APOCALIPTICE legate de ECLIPSA din 8 octombrie

LUNA SÂNGERIE. LUNA ÎNSÂNGERATĂ. ECLIPSĂ TOTALĂ de LUNĂ. Luna roșie care va apărea mâine pe cer reprezintă un fenomen astronomic marcat de o serie de PROFEȚII APOCALIPTICE.
LUNA SÂNGERIE. PROFEȚII APOCALIPTICE legate de ECLIPSA din 8 octombrie
LUNA SÂNGERIE. PROFEȚII APOCALIPTICE legate de ECLIPSA din 8 octombrie
Luna Sângerie este în centrul unor scenarii de legate de SFÂRȘITUL LUMII. "În fiecare lună sângerie există ceva ce începe cu tragedie şi se termină cu triumf. Lucrurile se schimbă în lume, iar Dumnezeu încearcă să ne spună asta în mod supernatural", a afirmat pastorul creştin John Hagee. Totodată pastorul Mark Biltz a vorbit despre posibilitatea izbucnirii de războaie și apariția unor calamităţi economice, potrivit ziuanews.ro.
În 2014-15 (anii 5775-76, după calendarul evreiesc) combinația de eclipsă de soare urmată de lună însângerată se va petrece de câte două ori, deci patru luni însângerate la rând - Tetrada! -, înlănțuire rarisimă, care (conform NASA) nu va mai avea loc mai devreme de 100 de ani. Măcar una din cele patru manifestări cerești din 2014-15 va avea loc de Paștele evreiesc (Pesah). În ultimul secol, tetrada lunii însângerate a mai avut loc doar de două ori, de fiecare dată a cuprins Pesah-ul și de fiecare dată a coincis cu evenimente importante pentru israeliți: prima dată, 1949-50, a fost formarea statului independent Israel și în 1967-68, recucerirea Ierusalimului de la iordanieni.

Prorocirea din Vechiul Testament, pe care o invocă astro-hermeneuții scripturilor, cu referire directă la fenomenul tetradei însângerate, provine din Cartea lui Ioil (3:3-4): „Și vă voi arăta semne minunate în cer și pe pământ: sânge, foc și stâlpi de fum; soarele se va întuneca și luna va fi roșie ca sângele, înainte de venirea zilei celei mari și înfricoșătoare a Domnului." Iată, deci, cum interesantul și rarisimul fenomen astral, legat de momente istorice de referință, se corelează cu profeția rabinului Yitzhak Kaduri, care vestea și el venirea Domnului, respectiv a lui Mesia - adevăratul Mesia, Unul și Același Iisus Hristos.

Sursa: www.realitatea.net

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Nu se vede destul de clar sfarsitul pe cat de lent pe atat de bland al noilor energii ,care cateodata vin cu furtuni,ploi,tornade,alunecari de teren,moarti in numar mare o data,si tot soiul de aspecte nemaivazute dar -asa cum ne-au informat cu ani in urma INALTELE FIINTE DE LUMINA HATORY,PLEIADEENII,ARCTURIENII-de ani de zile eu stiu si am citit in toate cartile pe care le-am cumparat ,ca '' SA NU VA FIE FRICA DE TOT CEEA CE VA VENI.CA LUCRURI GROZAVE SI EVENIMENTE NEMAIVAZUTE SE VOR INTAMPLA." Cei care au constientizat acest tip de mesaje nu au de ce sa se teama si cum spun ei "STATI IN LUMINA" adica IN ADEVAR.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este. Lumina si iubirea sunt calea pe care trebuie sa mergem.

      Ștergere