duminică, 26 octombrie 2014

O NOUA TEORIE INCREDIBILA A TIMPULUI! TRECEM INTR-O ALTA DIMENSIUNE? VIDEO

O noua teorie incredibila a Timpului!  Trecem Intr-o ALTA Dimensiune VIDEO

O noua teorie a Timpului Arata circa o zi mai sunt Doar 16 de minereu DIN 24, REZONANTA Schumann (adevarata bataie un Inimii planetei noastre) accelerand de la 7,8 Hz la 12,5 Hz.
Ei au concluzionat circa exista o relatie directa Intre accelerarea Ritmului acesteia si perceptia omului conforme careia Timpul Trece mai Repede.
Ne-o avertizat
Cocoon.ro Potrivit, unele filme precum "Cazul Ciudat al lui Benjamin Button" Sau "Ziua în îngrijire Pamantul sa oprit" prezinta șiret acest Fenomen, IAR multa Lume Nu intelege cum se matrimoniale scurta Timpul DACA Ceasul Arata tot atatea minereu.   
"CEEA CE Nu intelege Omul Este circa AFLI în TIMP, FACEM Totul Mai Repede, acesta AFLI comprimat ca ONU îngrijire balon DACA Este umflat si scrii CEVA PE el cu markerul, vezi literele mari si largi, Dar DACA se dezumfla se Scrisul ciudat. Asa Este si Timpul Sau Spațiul Nostru 3D, de îngrijire se matrimoniale masura in this REZONANTA Energetica Schumann ", în conformitate uneia DINTRE pareri.
Subliniaza pareri Alte circa Biblia ne-o ca avertizat în vremurile DIN Urma Timpul se vo scurta, Viata omului se vo scurta, Ca Sa se scurteze ororile si suferintele de PE planeta.  
Doar Tesla
Timp de mii de ani, REZONANTA Shumann o avut Valoarea constanta de 7,8 Hz INSA, incepand Din 1980 sa constatat o accelerare Rapida. Astfel, sa ajuns ca în Zilele noastre REZONANTA Shumann sa AIBA Valoarea de 12 Hz, consecinta directa AFLI circa 24 de ore actuale corespund cu 16 de minereu Reale, în termenii Timpului terestru.    
Potrivit unora DINTRE teorii, curgerea Timpului terestru se vo Accelera în Continuare Pana la apropierea de "zero punctul", de îngrijire corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Fenomenul Este vazut de mai multe CA AFLI Apocalipsa prevestita de Biblie, potrivit careia planeta vo fi cuprinsa de intuneric TIMP de Trei Zile. Conforme acestei logici, în "momentul zero" Cele 24 de minereu ale Timpului terestru VOR corespunde la minereu de zero efective.      
Consecintele acestui Fenomen sunt servanda incredibile: planeta si toti locuitorii acesteia VOR Trece Intr-o alta Dimensiune. Se tăia ca Dupa Trecerea im Punctul zero, Soarele VA rasari la Vest si apune la VA Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de trasformari radicale în trecutul indepartat al omenirii. Cea mai mare Parte a tehnologiilor actuale Nu vor mai fi operationale, cu exceptia Energiei Libere, descoperita de Tesla în Urma cu Emigranții ONU.
Cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implicații si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, CEEA CE ar putea Determina efecte ASUPRA organismului, Dar Si elevarea ASUPRA constiintei, lumea din care am DACA evenimentele ADRESA actuale Nu sustin this teorie.

https://www.youtube.com/watch?v=6Hi4VbERDyI
Sursa: evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu