duminică, 23 noiembrie 2014

ANALIZA MOMENTULUITot citind si analizand evenimentele care au marcat Romania in urmatoarele zile
am inteles un lucru ca toate au timpul lor,iar cine nu intelege acest fapt e inlaturat
de o matura invizibila ca si cum o vraja s-ar destrama.Si cine nu intelege mesajul
si forteaza nota isi priveste neputincios calatoria ce se sfarseste brutal.Caci viata
e o calatorie cu trenul,cu gari in care urcam,iar in altele coboram,in care avem destinatii placute,sau altele cu surprize neplacute.Si e bine sa fim OAMENI caci acest lucru nu ne costa bani si asta inseamna ca nu l-am uitat pe Dumnezeu.
Vox populi,vox Dei!
"Toate lucrurile de pe pãmânt își au vremea lor. Odatã ce vremea încercãrii s-a dus, trebuie sã se ducã și ea. Când vremea ei a trecut, – atunci chiar și peste voia tuturor paznicilor puternici, sau a legilor nedrepte, Mâna Lui Dumnezeu deschide porțile cele de fier. Și izbãvește totdeauna pe cei asupriți fiindcã nici o putere nu este mai mare decât puterea Lui. Toate puterile sunt supuse Dumnezeului nostru". – Traian Dorz, din ”Porţile Veşniciei„
Ceea ce s-a intamplat pe 16.11.2014 zi cu vibratie 7 vibratia lui Dumnezeu a aratat ca un salt evolutiv de constiinta nationala prin puterea gandului,pur,nobil colectiv:
"Minunile vibraţiilor-gând:
    Orice gând care porneşte de la voi este o vibraţie ce nu va muri niciodată. El va continua să treacă prin vibraţia sa toate particulele universului, şi dacă este un gând nobil, sfânt şi plin de forţă, el va activa în mod similar toate minţile ce rezonează cu el. Acest mecanism va permite tuturor celor care vă seamănă să preia gândurile voastre în mod inconştient şi să înceapă să emită gânduri asemănătoare, în funcţie de propria lor capacitate lăuntrică. Rezultatul va fi că, chiar fără să cunoaşteţi consecinţele propriilor voastre acţiuni, voi veţi fi pus în mişcare forţe uriaşe, amplificate prin puterea rezonanţei, care vor înfrânge gândurile malefice emanate de cei egoişti sau răi."
Swami Sivananda, ”Puterea Gândului”
Si conducatorul ales vine si el cu un cod de nastere tot legat de cifra 7,ca de altfel si anul 2014 ,an de vibratie 7 ce inseamna vibratie inalta risipind acel intuneric,acea pacla groasa care inconjura destinul acestei tari.
Dar raportandu-ne la vibratia lunii 9 putem 
adauga:
"9 este ultimul din seria de cifre, ceea ce anunta deopotriva un sfârsit si o reincepere, adica o transgresie pe un plan superior de vibratie. Numarul 9 apare drept numarul complet al analizei totale; el este simbolul multiplicitatii ce se intoarce la unitate si, prin extensie, al solidaritatii cosmice si al mântuirii."

Suntem in perioada scorpionului,element ce catalogheaza obscurul,intunericul,
apa din adancuri,dar care poate fi arzatoare precum lava unui vulcan.Si scorpionul este misterul ce vine pentru a fi descoperit,descifrat.Cam asa stau lucrurile cu ceea ce am trait zilele trecute.
Iar odata cu trecerea Soarelui in Sagetator trecem in alt registru in care scapam
de nimbul tenebros si malos la atingere si pornim cu entuziasm ca o recompunere a unui Pegasus ce tasneste si aduce o nota de toleranta,acceptare,intelegere si credinta in diversitatea pe care o traim.
Aceasta energie vine in sprijinul valorii de vindecare prin puterea iubirii.Se creeaza
o noua realitate in care oamenii vin prin pozitionarea intr-o noua paradigma.
Se faureste un magnetism ce ii apropie pe oameni si functioneaza legea atractiei
spre un scop care deschide inimi ,ii motiveaza si se creeaza un curent puternic de bucurie si lumina.Toti devenim niste faruri de lumina,vindecare si iertare.E ceva
ce extinde,expansioneaza,da viata izolarii si limitarii noastre.


Luna Noua, la 0 grade Sagetator va avea loc, sâmbătă, 22 noiembrie Aceasta este a doua Luna Noua într-o serie de patru care se desfășoară la zero grade; prima din seria ei a fost in Scorpion odata cu Eclipsa pe 23 octombrie 2014 si care s-a numit eclipsa inimii,astfel energia degajata de ea ducand la evolutie spirituala. Desi Luna Noua in Sagetator nu va fi pe o eclipsa, totusi va fi in continuare o Luna Noua puternica, influenta și va  prefigura de asemenea schimbari în ceea ce va urma.
Cu putin timp inainte de Luna Noua , Soarele va intra in Sagetator,ce a fost precedat de Venus din 16 noiembrie și va fi urmat de Mercur  ce intra in Sagetator pe  27 noiembrie. Saturn paraseste Scorpionul si el  pentru Sagetator pe 24 decembrie 2014 și va începe un nou capitol în viața noastră personală și in viețile noastre mai largi colective de pe Pamant. Luna Noua in Sagetator este poarta de acces la o schimbare semnificativă în perspectivele noastre. Vom începe procesul de la suprafață spre interior la adâncimi emoționale și psihice iesind din inertie cu un suflu nou de viata cu speranță reînnoită și viziuni inspirate pentru viitor. Orizonturile ni se largesc si capata contur. Nu este optimism nefondat! Ci sunt  câteva lecții de invatat cu adevărat dure din Scorpion, în special Saturn în Scorpion, iar acum ca trecem în zodia Sagetator, vom face ca noile noastre filozofii să lucreze pentru noi și pentru lumea din jurul nostru.Sagetatorul cu sagetile lui luminoase ne indreapta sa ne aliniem Adevarului profund si curajului de a ne misca si exprima intr-o viziune mai coerenta in spatiul vietii.Este ca si cum am intra pe o poarta noua si prindem viata si o pornim cu insufletire pe un nou drum,un nou curs de dezvoltare.Sagetatorul este vizionarul intelept,plin de adevar si creativ,este scanteia ce iti aduce stralucirea si te face sa iesi din cutia ingusta si stramtorata a gandurilor,schimband mersul si perceptia realitatii.Aceasta Luna Noua vine cu un mesaj de suflet in a-ne asculta inima si a ne privi copilul magic din noi ca pe un dar divin si pentru a ne face corectiile de viata necesare.O aglomerare de planete de foc ce aduc animatie,creativitate ca un fascicul de laser peste existenta noastra mohorata.

Drum drept si lumina!Namaste!

Sursa: Primit pe mail,
Multumiri Mira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu