joi, 6 noiembrie 2014

TEHNICA ANGELICA PENTRU TAIEREA CORZILOR ENERGETICE

cut-energy-cords
Atunci cand va simtiti blocati in situatii aparent fara iesire sau viata voastra sentimentala sau sociala are de suferit folositi aceasta tehnica simpla pentru a taia cordoanele energetice fata relatiile din trecut care nu va mai servesc.
In timpul procesului toate energiile negative vor fi transformate in energii pozitive.
Intai alegeti un moment potrivit cand stiti ca nu va deranjeaza nimeni,asezati-va intr-o pozitie confortabila, inchideti ochii si faceti cateva exercitii de respiratie care au ca scop sa va centreze in Fiinta voastra si sa va relaxeze intregul corp. Cand sunteti complet relaxati incepeti:
1. Invocati-l pe Arhanghelul Mihail pentru a va taia orice coarda energetica care nu este spre binele vostru cel mai inalt. Vizualizati cu ochii mintii cum acest Arhanghel minunat cu sabia sa taie dintr-o miscare niste corzi care arata precum cordoanele ombilicale ce leaga mama de fat ,ele va leaga de relatii vechi,de oameni care v-au generat sentimente de frica,de credinte false care va blocheaza sau va saboteaza orice succes.
2. Invocati-l pe Arhanghelul Rafael sa vina si rugati-l sa va unga cu energia sa verde smarald vindecatoare fiecare loc de unde corzile au fost taiate. Aceasta energie se simte ca o patura groasa si poate da senzatie de rece.Vizualizati cu ochii mintii cum acest minunat Arhanghel va vindeca cu energia sa locul unde ati fost afectati de energiile negative .
3. Invocati-l pe Maestrul Inaltat Saint Germain pentru a aduce flacara sa violet de transformare si sa arda toate energiile din corpul fizic si spiritual care nu sunt spre binele vostru cel mai inalt, care nu va apartin si nu provin din Lumina si Iubirea divina.Vizualizati cu ochii mintii cum sunteti inconjurati de o flacara violet, aceasta nu este calda ci rece si nu arde ci transforma energiile negative in energii pozitive.
4. Cand credeti ca aceasta transformare a energiilor este completa ,rugati-l pe Saint Germain ori sa va returneze aceasta energie pozitiva voua ori sa o daruiasca Mamei Pamant.
5. Invocati-l iar pe Arhanghelul Mihail sa aspire si sa ia toate energiile reziduale ,sa le duca in a 5-a dimensiune pentru a fi transformate in Lumina.
6. Cereti Universului ca orice energie pe care ati dat-o vreodata oricui,orice gand sau orice emotie in orice  situatie,din orice timp sau orice loc sa fie retrimisa inapoi in corpul vostru . Vizualizati cu ochii mintii voastre cum o imensa energie pozitiva curge inapoi in voi ,in corpul vostru,in campul vostru auric ,in centrul vostru de putere personala,care este chiar sub inima ,deasupra buricului.
7. Multumiti Arhanghelilor Mihail,Rafael si Maestrului St Germain.
Ingerii spun ca atunci cand vom continua sa ne gandim la vechile relatii sau la trecut prea mult aceste corzi taiate se pot reatasa. Deci…de fiecare data cand va dati seama ca sunteti in trecut cu gandurile voastre spuneti ferm “ Stop,sterg acest gand” si apoi inlocuiti imediat gandul sau imaginea cu ceva pozitiv , o dorinta pe care o aveti ,o imagine care va face sa va simtiti bine sau o rugaciune pentru sanatate si fericire.
Sa va fie de folos tuturor,Doamne ajuta!
Sursa: http://vindecaviata.wordpress.com/

2 comentarii:

  1. Iata deci cum prin acest articol i-mi dai dreptate -desi nu o cer nimanui- ca taierea corzilor ATASAMENTELOR de orice natura te face liber dar si dureros de singur !!!!

    RăspundețiȘtergere